Πώς να ενεργοποιήσετε το NSFW στο Reddit

Πώς να ενεργοποιήσετε το NSFW στο Reddit (κινητά και επιτραπέζιοι υπολογιστές)

Το Reddit είναι ο καλύτερος ιστότοπος συζήτησης που βασίζεται σε φόρουμ στο διαδίκτυο. Ο ιστότοπος χρησιμοποιείται κυριολεκτικά από όλους σχεδόν και ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη σελίδα του Διαδικτύου.

Με το πέρασμα των χρόνων, το Reddit έχει γίνει ένας διαδικτυακός τόπος για τη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών. Θα βρείτε πληροφορίες για διάφορα θέματα στον ιστότοπο. Εάν χρησιμοποιείτε ενεργά τον ιστότοπο για λίγο, ίσως γνωρίζετε τις αυστηρές πολιτικές του ιστότοπου.

Οι κανόνες και οι κανονισμοί του Reddit είναι αυστηροί και απαγορεύει την κοινή χρήση παράνομου περιεχομένου και περιεχομένου NSFW. Ακόμα κι αν ένας χρήστης δημοσιεύει περιεχόμενο NSFW, θα εμφανιστεί ένα φίλτρο, κάνοντας το περιεχόμενο της ανάρτησης θολό.

Πώς να εγκαταστήσετε το Reddit Addon στο Kodi(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επομένως, εάν βλέπετε συχνά θολό περιεχόμενο Reddit στη ροή σας, οι συντονιστές ή η κοινότητα έχουν επισημάνει το περιεχόμενο ως NSFW (Not Safe For Work). Για να προβάλετε αυτές τις αναρτήσεις NSFW, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις στην εφαρμογή Reddit.

Τι είναι το NSFW στο Reddit;

Όπως κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το NSFW στο Reddit αντιπροσωπεύει ‘Μη ασφαλές για δουλειά’. Όταν οι δημιουργοί του Reddit δημιουργούν περιεχόμενο, μπορούν να προσθέσουν ένα φίλτρο NSFW στο περιεχόμενό τους.

Το φίλτρο ενημερώνει άλλους χρήστες στην πλατφόρμα ότι το περιεχόμενο δεν είναι ασφαλές για εργασία και μπορεί να περιέχει βίντεο, εικόνες ή άλλο υλικό που δεν προορίζεται για έναν κανονικό χρήστη.

Συνήθως, το Reddit επισημαίνει βίαιο, ενήλικο και υποβλητικό περιεχόμενο ως NSFW. Όταν αυτά τα είδη περιεχομένου κοινοποιούνται στον ιστότοπο συζήτησης που βασίζεται σε φόρουμ, μπορείτε να δείτε το φίλτρο NSFW.

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης στο Reddit το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενεργοποιήστε το NSFW στο Reddit

Εάν έχετε βαρεθεί να βλέπετε το φίλτρο NSFW στη ροή σας στο Reddit, ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε την επιλογή που εμφανίζει περιεχόμενο NSFW από προεπιλογή. Παρακάτω, έχουμε κοινά βήματα προς ενεργοποιήστε το NSFW στο Reddit για Android, iOS και τον Ιστό.

Ενεργοποιήστε το περιεχόμενο NSFW στο Reddit για Web

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση web του Reddit, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε το NSFW στον ιστότοπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Reddit.

2. Όταν φορτωθεί ο ιστότοπος Reddit, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος δίπλα στη φωτογραφία του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις χρήστη‘.

 

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις χρήστη, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις τροφοδοσίας Ενότητα.

 

5. Στις Ρυθμίσεις τροφοδοσίας, επιτρέπω η εναλλαγή για ‘Περιεχόμενο για ενήλικες

Πώς να αλλάξετε το θέμα Reddit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! αυτό θα απενεργοποιήστε το θάμπωμα NSFW στην ανάρτησή σας στο Reddit. Από εδώ και στο εξής, κανένα περιεχόμενο δεν θα εμφανίζεται θολό στον ιστότοπο του Reddit.

Ενεργοποιήστε το περιεχόμενο NSFW στο Reddit για Android

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Reddit για Android, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ενεργοποιήσετε το περιεχόμενο NSFW. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Reddit στο smartphone Android.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Στο πλαϊνό μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις.

 

4. Στη συνέχεια, στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και ενεργοποιήστε την εναλλαγή για το «Εμφάνιση περιεχομένου NSFW (είμαι άνω των 18)”.

 

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εμφανίσετε περιεχόμενο NSFW στο Reddit για Android.

Πώς να κάνετε προσφορές στο Reddit το 2022 (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητές συσκευές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενεργοποιήστε το περιεχόμενο NSFW στο Reddit για iPhone

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το περιεχόμενο NSFW στην εφαρμογή Reddit iOS, αλλά τα βήματα είναι λίγο διαφορετικά από το Android. Δείτε πώς να απενεργοποιήστε το NSFW blur στην εφαρμογή Reddit iOS.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις iPhone.

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην εφαρμογή Reddit.

3. Στην οθόνη της εφαρμογής Reddit, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ρυθμίσεις Reddit.

4. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για “Εμφάνιση περιεχομένου NSFW (18+)

Αυτό είναι! Αυτό θα απενεργοποιήσει το θάμπωμα NSFW στην εφαρμογή Reddit iOS. Εάν θέλετε να σταματήσετε να βλέπετε το περιεχόμενο NSFW, πρέπει να απενεργοποιήσετε την επιλογή εναλλαγής που ενεργοποιήσατε.

Αν και είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσετε το NSFW Blur στο Reddit για Android, iOS και τον Ιστό, θα πρέπει να αποφύγετε εάν δεν αισθάνεστε άνετα με την προβολή του Περιεχομένου NSFW. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *