Πώς να ενημερώσετε τη συσκευή Fire TV σας

Πώς να ενημερώσετε τη συσκευή Fire TV σας

Η Amazon κυκλοφορεί ενημερώσεις λογισμικού για να εισαγάγει νέες δυνατότητες και να διορθώσει σφάλματα στις συσκευές Fire TV. Η ενημέρωση της συσκευής Fire TV σας μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή της και να επιλύσει άλλες δυσλειτουργίες.

Αυτό το σεμινάριο θα σας δείξει πώς να ενημερώσετε το λογισμικό στις συσκευές Amazon Fire TV στην πιο πρόσφατη έκδοση. Θα μάθετε επίσης πώς να ενημερώνετε το τηλεχειριστήριο Fire TV.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενημερώσετε εφαρμογές στο Firestick

Σημείωση: Τα βήματα σε αυτό το σεμινάριο ισχύουν για όλα τα μοντέλα ή γενιές συσκευών Amazon Fire TV.

Πώς να ενημερώσετε το Fire TV σας

Η συσκευή Amazon Fire TV κατεβάζει αυτόματα ενημερώσεις λογισμικού όταν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Η συσκευή ροής εγκαθιστά αυτόματα τις ληφθείσες ενημερώσεις όταν είναι σε αδράνεια ή δεν χρησιμοποιείται.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων λογισμικού στο μενού ρυθμίσεων Fire TV. Συνδέστε τη συσκευή Fire TV σας σε δίκτυο Wi-Fi ή Ethernet και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ενημερώσετε το λογισμικό της.

  1. Επίλεξε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης του Fire TV.
  2. Επιλέγω My Fire TV στη σελίδα ρυθμίσεων.
  1. Στη συνέχεια, επιλέξτε Σχετικά με στη σελίδα “My Fire TV”.
  1. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα “Πληροφορίες” και επιλέξτε Ελεγχος για ενημερώσεις.

Το Fire TV σας θα πρέπει να ξεκινήσει τη λήψη μιας ενημέρωσης εάν το λογισμικό του είναι ενημερωμένο.

Εάν το Fire TV σας κατέβασε μια ενημέρωση στο παρασκήνιο, θα βρείτε ένα Εγκατάστησε την ενημέρωση επιλογή στην οθόνη. Επιλέγω Εγκατάστησε την ενημέρωση για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ενημέρωσης λογισμικού.

Η εγκατάσταση μπορεί να διαρκέσει έως και 30 λεπτά, ανάλογα με τη συσκευή Fire TV και την ταχύτητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Μην πατάτε κανένα κουμπί στο τηλεχειριστήριο Fire TV κατά την εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Ενημερώστε το τηλεχειριστήριο Fire TV

Το Fire TV Remote σας δυσλειτουργεί περιστασιακά; Η ενημέρωση του λογισμικού του ενδέχεται να διορθώσει το πρόβλημα και να λειτουργήσει ξανά σωστά. Μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό του Fire TV Remote στο μενού Ρυθμίσεις Fire OS.

  1. Ανοίξτε το Fire TV Ρυθμίσεις και επιλέξτε Ελεγκτές και συσκευές Bluetooth.
  1. Επιλέγω Τηλεχειριστήρια Amazon Fire TV.
  1. Πλοηγηθείτε στο δικό σας Τηλεχειριστήριο Amazon Fire TV. Θα βρείτε μια επιλογή για να ενημερώσετε το τηλεχειριστήριο Fire TV, εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για το τηλεχειριστήριο.

Διατηρήστε το Fire TV Remote σας ζευγοποιημένο ή συνδεδεμένο με το Fire TV σας κατά την ενημέρωση. Επίσης, μην μετακινείτε το Fire TV Remote κατά την ενημέρωση του λογισμικού του για να αποφύγετε την απομάκρυνση των μπαταριών και τη διακοπή της ενημέρωσης.

Δεν μπορείτε να ενημερώσετε το Fire TV σας; Δοκιμάστε αυτές τις διορθώσεις

Ακολουθούν ορισμένα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων που πρέπει να ακολουθήσετε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενημέρωση του λογισμικού στο Fire TV σας.

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο μπορεί να διακόψουν ή να εμποδίσουν τη λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων λογισμικού. Ελέγξτε την κατάσταση της σύνδεσης δικτύου σας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενημέρωση της συσκευής Fire TV.

Παω σε Ρυθμίσεις > Δίκτυομεταβείτε στο δίκτυο Διαδικτύου και πατήστε το Παύση/Αναπαραγωγή κουμπί στο τηλεχειριστήριο Fire TV.

Θα δείτε τα μηνύματα “Σύνδεση σε Wi-Fi” και “Συνδεδεμένο στο διαδίκτυο” εάν το Fire TV σας έχει σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Επανεκκινήστε ή επαναφέρετε το δρομολογητή σας εάν στη σελίδα Κατάσταση σύνδεσης εμφανιστεί το μήνυμα “Συνδέθηκε με προβλήματα” ή “Δεν υπάρχει σύνδεση δικτύου”. Επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου εάν το πρόβλημα παραμένει.

2. Επανεκκινήστε το Your Fire TV

Το Fire TV σας αποτυγχάνει να πραγματοποιήσει λήψη ή εγκατάσταση ενημερώσεων λογισμικού παρά τη σύνδεση στο Διαδίκτυο; Επανεκκινήστε τη συσκευή ροής και δοκιμάστε να εγκαταστήσετε ξανά την ενημέρωση.

Κατευθύνομαι προς Ρυθμίσεις > My Fire TVεπιλέξτε Επανεκκίνησηκαι περιμένετε να επανεκκινηθεί το Fire TV.

Εναλλακτικά, πατήστε και κρατήστε πατημένο το Επιλέγω και Παύση/Αναπαραγωγή κουμπιά στο τηλεχειριστήριο Fire TV για τουλάχιστον πέντε δευτερόλεπτα.

Εκτελέστε μια σκληρή επανεκκίνηση εάν το Fire TV ή το τηλεχειριστήριο Fire TV δεν ανταποκρίνεται. Αποσυνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας Fire TV από την πρίζα και συνδέστε το ξανά μετά από 10-15 δευτερόλεπτα.

3. Επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις σας Fire TV

Επαναφέρετε το Fire TV στις εργοστασιακές προεπιλογές εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ενημερώσετε το λογισμικό στη συσκευή ροής. Λάβετε υπόψη ότι η πραγματοποίηση επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων διαγράφει τις πληροφορίες του λογαριασμού σας και το περιεχόμενο λήψης (εφαρμογές, αγορές εντός εφαρμογής, κ.λπ.) στο Fire TV σας.

Παω σε Ρυθμίσεις > My Fire TV > Επαναφορά στις εργοστασιακές προεπιλογές και επιλέξτε Επαναφορά στην προτροπή επιβεβαίωσης.

Ενημερώστε το Fire TV σας

Η ενημέρωση συσκευών Fire TV είναι μια απλή εργασία. Οι παραπάνω προτάσεις αντιμετώπισης προβλημάτων θα πρέπει να διορθώσουν προβλήματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά την ενημέρωση του Fire TV σας. Διαφορετικά, επικοινωνήστε Υποστήριξη συσκευής Amazon για τεχνική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενημερώσετε τις εφαρμογές στη Samsung Smart TV

“Ξεχάστε τις Παλιές Τηλεοράσεις! Αποκτήστε Android TV με Ειδική Έκπτωση!”

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *