Πώς να ενημερώσετε το iPhone σας από υπολογιστή με Windows

Η Apple έχει ήδη μια ειδική εφαρμογή διαθέσιμη για τους χρήστες των Windows για τη διαχείριση των iPhone, iPad ή iPod τους. Η εφαρμογή Apple Devices για Windows μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα για εσάς. μπορεί να διατηρήσει τον υπολογιστή σας Windows και τις συσκευές Apple σε συγχρονισμό, να μεταφέρει αρχεία, να δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρει συσκευές και πολλά άλλα.

Πρόσφατα, ενώ χρησιμοποιούσαμε την εφαρμογή Apple Devices σε υπολογιστή με Windows, ανακαλύψαμε μια άλλη χρήσιμη δυνατότητα: η εφαρμογή υπολογιστή μπορεί να εγκαταστήσει ενημερώσεις έκδοσης iOS στο iPhone σας. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ενημέρωση του iPhone σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple Devices για να εγκαταστήσετε τις εκκρεμείς ενημερώσεις έκδοσης iOS.

Παρόλο που είναι εύκολο να ενημερώσετε το iPhone χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Devices, πρέπει να θυμάστε μερικά σημαντικά πράγματα. Πριν ενημερώσετε τη συσκευή σας, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στο iCloud ή στον υπολογιστή σας μέσω της εφαρμογής Apple Devices.

12 καλύτερες εφαρμογές τυχαίας συνομιλίας για iPhone (Ανώνυμες εφαρμογές συνομιλίας)

Πώς να ενεργοποιήσετε τον κλειδωμένο φάκελο στο Google Photos στο iPhone

Πώς να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες στο iPhone

Πώς να ενημερώσετε το iPhone σας από υπολογιστή με Windows

Επίσης, η εφαρμογή Apple Devices για Windows δεν θα εμφανίζει τις ενημερώσεις beta του iOS. Επομένως, εάν έχετε εγγραφεί στο Πρόγραμμα λογισμικού Apple Beta και θέλετε να εγκαταστήσετε μια ενημέρωση Beta, πρέπει να ενημερώσετε το iPhone σας από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Η εφαρμογή Apple Devices για Windows θα εντοπίζει μόνο τις σταθερές ενημερώσεις iOS. Δείτε πώς μπορείτε να ενημερώσετε το iPhone σας από τον υπολογιστή σας μέσω της εφαρμογής Apple Devices.

1. Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Εφαρμογή Apple Devices στον υπολογιστή σας με Windows.

κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Apple Devices

2. Μόλις γίνει λήψη, συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας με Windows χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB.

συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας

3. Τώρα, θα πρέπει να ξεκλειδώσετε το iPhone σας καιΕμπιστοσύνη‘ ο υπολογιστής.

4. Εκκινήστε την εφαρμογή Apple Devices στον υπολογιστή σας με Windows.

5. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Μενού και επιλέξτε Γενικός.

Γενικός

6. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο Ελεγχος για ενημερώσεις κουμπί στην ενότητα Λογισμικό.

Ελεγχος για ενημερώσεις

7. Η εφαρμογή Apple Devices θα αναζητήσει αυτόματα ενημερώσεις σε εκκρεμότητα. Εάν το iPhone σας λειτουργεί ήδη με το πιο πρόσφατο iOS, θα δείτε ένα μήνυμα που θα σας ενημερώνει ότι αυτή είναι η πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού iPhone.

προτροπή

8. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, κάντε κλικ στο Εκσυγχρονίζω κουμπί.

9. Στη συνέχεια, αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις και πατήστε επάνω Να συνεχίσει. Τώρα, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ενημέρωσης.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενημερώσετε το iPhone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Devices.

Άλλες χρήσεις της εφαρμογής Apple Devices;

Λοιπόν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple Devices για διάφορους σκοπούς. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στα Windows, να μεταφέρετε αρχεία και πολλά άλλα.

Το Apple Devices είναι μια δωρεάν εφαρμογή που μπορείτε να αποκτήσετε από το Microsoft Store. Εάν διαθέτετε υπολογιστή με Windows και iPhone, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή.

Η ενημέρωση του iPhone σας από τον υπολογιστή δεν ήταν ποτέ τόσο απλή στο παρελθόν; Δεν είναι; Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά την ενημέρωση του iPhone σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Devices σε υπολογιστή με Windows. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κατεβάσετε το iOS 17.4 Beta στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5304

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *