διόρθωση και το προγνωστικό κείμενο στο iPhone

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη διόρθωση και το προγνωστικό κείμενο στο iPhone

Τα iPhone είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες συσκευές για ανταλλαγή μηνυμάτων και η εφαρμογή εγγενούς πληκτρολογίου του διαθέτει λειτουργίες αυτόματης διόρθωσης και πρόβλεψης κειμένου που κάνουν την εμπειρία πληκτρολόγησης πιο ομαλή και ευκολότερη.

Η αυτόματη διόρθωση και το κείμενο πρόβλεψης είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Η λειτουργία αυτόματης διόρθωσης διορθώνει τα λάθη καθώς πληκτρολογείτε, ενώ με το προγνωστικό κείμενο, μπορείτε να γράψετε και να ολοκληρώσετε προτάσεις με λίγα μόνο αγγίγματα.

Ενώ και οι δύο λειτουργίες πληκτρολογίου προσαρμόζονται καλά, οι χρήστες μπορεί να θέλουν να τις απενεργοποιήσουν για κάποιο λόγο. Μερικές φορές, η δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης μπορεί να αντικαταστήσει λέξεις που σκοπεύετε να γράψετε, ενώ η δυνατότητα πρόβλεψης κειμένου μπορεί να σας μπερδέψει προβλέποντας άσχετα κείμενα.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη διόρθωση και το προγνωστικό κείμενο στο iPhone

Εάν είστε ένας από εκείνους τους χρήστες που δεν θέλουν να χρησιμοποιήσουν ούτε την Αυτόματη Διόρθωση ούτε το Προγνωστικό κείμενο στο iPhone, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τον τρόπο απενεργοποίησης της Αυτόματης Διόρθωσης και του Προγνωστικού κειμένου στο iPhone. Ας αρχίσουμε.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη διόρθωση στο iPhone

Είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης της εφαρμογής εγγενούς πληκτρολογίου του iPhone. Εδώ είναι μερικά απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στο Γενικό, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Πληκτρολόγιο.

Πληκτρολόγιο

4. Βρείτε το Αυτόματη διόρθωση επιλογή. Στη συνέχεια, αλλάξτε τον διακόπτη δίπλα του για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα.

Αυτόματη διόρθωση

Αυτό θα απενεργοποιήσει αμέσως τη λειτουργία Αυτόματης διόρθωσης στο iPhone σας. Μόλις απενεργοποιηθεί, το πληκτρολόγιο δεν θα διορθώσει τυχόν λέξεις που έχουν γραφτεί σωστά.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Predictive Text στο iPhone

Τώρα που έχετε ήδη απενεργοποιήσει τη δυνατότητα αυτόματης διόρθωσης, ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε και από το Predictive Text. Η απενεργοποίηση του Predictive Text θα σταματήσει να προτείνει τις επόμενες λέξεις ή προτάσεις που πρόκειται να γράψετε.

1. Εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στο Γενικό, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Πληκτρολόγιο.

Πληκτρολόγιο

4. Στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και βρείτε το Προγνωστικό Κείμενο επιλογή.

5. Απλώς απενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα στο Predictive Text για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

κλείστε το διακόπτη

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πρόβλεψης κειμένου στο iPhone σας. Μόλις απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, το iPhone σας θα σταματήσει να προτείνει λέξεις ή φράσεις καθώς πληκτρολογείτε.

Το προγνωστικό κείμενο είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία, καθώς προτείνει λέξεις και φράσεις που είναι πιθανό να πληκτρολογήσετε στη συνέχεια με βάση τις προηγούμενες συνομιλίες σας, το στυλ γραφής σας, ακόμη και τους ιστότοπους που έχετε επισκεφτεί στο Safari.

Επομένως, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες Αυτόματης Διόρθωσης και Πρόβλεψης Κειμένου στο iPhone. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την απενεργοποίηση του έξυπνου κειμένου ή της δυνατότητας αυτόματης διόρθωσης στο πληκτρολόγιο του iPhone σας, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κρύψετε τα κανάλια WhatsApp σε Android και iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *