Πώς να ενεργοποιήσετε την εμφάνιση κουμπιού επιφάνειας εργασίας στα Windows 11

Στα Windows 10 και 11, έχετε ένα κουμπί «Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας» που βρίσκεται στη δεξιά άκρη της γραμμής εργασιών σας. Ο σκοπός του κουμπιού Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας είναι να ελαχιστοποιήσει όλα τα ανοιχτά Windows για να σας δώσει μια προβολή της επιφάνειας εργασίας σας.

Οι χρήστες που έχουν συχνά πρόσβαση σε διάφορα προγράμματα και αρχεία από την επιφάνεια εργασίας εξαρτώνται υπερβολικά από το κουμπί Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας των Windows 10/11. Ωστόσο, τι γίνεται αν το κουμπί χαθεί και αναγκαστείτε να ελαχιστοποιήσετε όλα τα Windows με μη αυτόματο τρόπο;

Στην πραγματικότητα, πολλοί χρήστες των Windows 11 αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα τώρα. Η πρόσφατη ενημέρωση των Windows 11 αντικατέστησε το Show Desktop με το κουμπί Copilot στο δεξιό άκρο της γραμμής εργασιών. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 11, θα βρείτε το κουμπί Copilot αντί για το Show Desktop.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί εξαφανίστηκε το κουμπί “Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας”;

Το κουμπί “Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας” εξαφανίστηκε επειδή η Microsoft θέλει να χρησιμοποιήσετε τη νέα της εφαρμογή βοηθού τεχνητής νοημοσύνης, το Copilot.

Η Microsoft κάνει συνήθως αλλαγές στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των Windows 11 κάθε φορά που εκκινεί ένα νέο προϊόν. Ακόμη και τα Windows 11 δεν έχουν την κλασική Διαχείριση Συσκευών, τη σελίδα Πληροφορίες συστήματος κ.λπ.

Ωστόσο, το καλό είναι ότι η επιλογή “Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας” δεν έχει αφαιρεθεί από τα Windows 11. είναι απλά απενεργοποιημένο από προεπιλογή.

Πώς να ενεργοποιήσετε την εμφάνιση κουμπιού επιφάνειας εργασίας στη γραμμή εργασιών των Windows 11;

Δεδομένου ότι το κουμπί “Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας” μόλις απενεργοποιήθηκε στα Windows 11, είναι εύκολο να το επαναφέρετε. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε το κουμπί Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας στη γραμμή εργασιών των Windows 11.

1. Κάντε δεξί κλικ σε έναν κενό χώρο στη γραμμή εργασιών των Windows 11.

2. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις γραμμής εργασιών.

Ρυθμίσεις γραμμής εργασιών

3. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις της γραμμής εργασιών, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Γραμμή εργασιών.

Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Γραμμή εργασιών

4. Στις Ρυθμίσεις της γραμμής εργασιών, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στο Συμπεριφορές στη γραμμή εργασιών.

Συμπεριφορές στη γραμμή εργασιών

5. Στις συμπεριφορές της γραμμής εργασιών, έλεγχος την επιλογή «Επιλέξτε τη μακρινή γωνία της γραμμής εργασιών για εμφάνιση της επιφάνειας εργασίας».

Επιλέξτε τη μακρινή γωνία της γραμμής εργασιών για να εμφανιστεί η επιφάνεια εργασίας

6. Μόλις κάνετε την αλλαγή, θα παρατηρήσετε α μικρή διάφανη ασημένια μπάρα εμφανίζονται στη δεξιά γωνία της γραμμής εργασιών.

μικρή διάφανη ασημένια μπάρα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει επανεκκίνηση του υπολογιστή σας εάν δεν βλέπετε το κουμπί Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας. Μετά την επανεκκίνηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλιό κουμπί Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας στα Windows 11.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την ενεργοποίηση του κουμπιού «Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας» στη γραμμή εργασιών των Windows 11. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα κοινά μας βήματα για να επαναφέρετε το εικονίδιο που λείπει στα Windows 11. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση του κουμπιού «Εμφάνιση επιφάνειας εργασίας» στα Windows 11, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ρυθμίσετε το ποντίκι για αριστερόχειρες χρήστες στα Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *