Πώς να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα στο Gmail (επιτραπέζιοι υπολογιστές και κινητές συσκευές)

Στον σύγχρονο κόσμο, ο καθένας χρειάζεται μια ταυτότητα. Πώς μπορούν οι άνθρωποι να συνδεθούν μαζί σας; Πώς να ανταλλάξετε πληροφορίες; Το Gmail δίνει τέλος σε όλες αυτές τις ερωτήσεις. Είτε είστε φοιτητής πανεπιστημίου, blogger, διευθύνετε μια διαδικτυακή επιχείρηση κ.λπ., θα χρειαστείτε μια διεύθυνση αλληλογραφίας για να εκτελέσετε τις εργασίες σας.

Όταν πρόκειται για υπηρεσίες email, τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το Gmail. Το Gmail είναι η κορυφαία δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή σχεδόν από όλους. Με το Gmail, μπορείτε να ανταλλάσσετε email δωρεάν. Επιπλέον, έχετε πολλές δυνατότητες διαχείρισης email.

Εάν βασίζεστε στο Gmail για τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάποια στιγμή, ίσως θελήσετε να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα. Ναι, μπορείτε να επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα μεμονωμένα, αλλά τι γίνεται αν δεν έχετε χρόνο για αυτό;

Η επισήμανση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα εισερχόμενα του email ακατάστατα. Και αν έχετε εκατοντάδες μη αναγνωσμένα email, μπορεί να χάσετε το πιο σημαντικό. Επομένως, είναι καλύτερο να επισημαίνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα όποτε είναι απαραίτητο.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Επισημάνετε όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα στο Gmail

Επομένως, εάν ψάχνετε τρόπους για να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα στο Gmail, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα στο Gmail . Ας αρχίσουμε.

Πώς να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα στο Gmail για υπολογιστή

Πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση ιστού του Gmail στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας. Δείτε πώς μπορείτε να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα στο Gmail για υπολογιστή.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το Gmail.com.

2. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Επιλέξτε τα email που θέλετε να επισημάνετε επιλέγοντας το πλαίσιο δίπλα στο όνομα του αποστολέα email.

3. Εάν θέλετε να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δίπλα στο κουμπί ανανέωσης . Αυτό θα επιλέξει όλα τα email που εμφανίζονται στη σελίδα.

4. Αφού επιλέξετε, κάντε κλικ στο κουμπί « Ανάγνωση » για να επισημάνετε όλα τα επιλεγμένα email ως αναγνωσμένα.

5. Εάν θέλετε να αναιρέσετε την ενέργειά σας, κάντε κλικ στο κουμπί « Μη αναγνωσμένο ».

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα στο Gmail για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Πώς να επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα στο Gmail για κινητά

Είναι πολύ εύκολο να επισημάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως Read στο Gmail για Android και iOS. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα στην εφαρμογή Gmail για κινητά. Ως εκ τούτου, πρέπει να επισημάνετε μη αυτόματα μεμονωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα. Δείτε πώς να το κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Gmail σε Android ή iOS.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Gmail, επιλέξτε το email που θέλετε να επισημάνετε ως αναγνωσμένο.

3. Στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, πατήστε το κουμπί Ανάγνωση για να επισημάνετε το email ως αναγνωσμένο.

4. Εάν θέλετε να επισημάνετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα, επιστρέψτε στα εισερχόμενα και πατήστε παρατεταμένα ένα email. Αυτό θα επιλέξει το email. απλά επιλέξτε όλα τα email που θέλετε να επισημάνετε ως αναγνωσμένα.

5.Αφού επιλέξετε, πατήστε το κουμπί « Ανάγνωση » (ανοιχτός φάκελος αλληλογραφίας).

Αυτό είναι! Αυτό θα επισημάνει τα επιλεγμένα email σας ως αναγνωσμένα στο Gmail σας.

Πώς να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως Αναγνωσμένα στην εφαρμογή Gmail;

Για να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση ιστού του Gmail. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιλογή να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα από την εφαρμογή Gmail.

Το ίδιο ισχύει για τις εκδόσεις Android και iOS της εφαρμογής Gmail. Ωστόσο, ακολουθώντας την παραπάνω μέθοδο, μπορείτε να επισημάνετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως Αναγνωσμένα στην εφαρμογή Gmail.

Μια άλλη καλύτερη επιλογή για να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα στην εφαρμογή Gmail είναι η χρήση προγραμμάτων-πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτων. Ωστόσο, οι εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτων για Android συχνά συνοδεύονται από κινδύνους ασφάλειας και απορρήτου. Επομένως, φροντίστε να επιλέξετε μια αξιόπιστη εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους και να πραγματοποιήσετε λήψη από αξιόπιστες πηγές

Επομένως, αυτός ο οδηγός αφορά την επισήμανση όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα στο Gmail. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επισήμανση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αναγνωσμένα στο Gmail, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Πώς να κάνετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram

Λήψη  Gmail στα Windows

Gmail για υπολογιστή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *