Πώς να επιτρέπετε πρόσθετα τρίτων στο Kodi

Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που εγκαθιστάτε ανεπίσημα πρόσθετα στο Kodi , θα πρέπει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις για να επιτρέψετε την εγκατάσταση πρόσθετων τρίτων. Πρέπει να το κάνετε μόνο μία φορά και συνήθως γίνεται με νέες εγκαταστάσεις Kodi.

Η ενεργοποίηση  άγνωστων πηγών  θα επιτρέψει την εγκατάσταση πρόσθετων τρίτων που δεν είναι διαθέσιμα στο επίσημο αποθετήριο Kodi.

Σε αυτόν τον οδηγό, πρόκειται να επιτρέψουμε ανεπίσημα πρόσθετα στο Kodi. Ας ξεκινήσουμε!

Ενεργοποίηση άγνωστων πηγών στο Kodi

1. Πατήστε το εικονίδιο γρανάζι  κοντά στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να ανοίξετε το   μενού Ρυθμίσεις .
Ανοίξτε το μενού συστήματος στο Kodi χρησιμοποιώντας το εικονίδιο οδοντωτών

2. Επιλέξτε Σύστημα .
Επιλογές συστήματος Kodi στο μενού συστήματος

3. Επιλέξτε την καρτέλα Πρόσθετα, ενεργοποιήστε τις Άγνωστες πηγές και Εμφάνιση ειδοποιήσεων . Πατήστε Ναι όταν δείτε το προειδοποιητικό μήνυμα.
Ενεργοποιήστε άγνωστες πηγές και ειδοποιήσεις στο Kodi

Επιπλέον, συνιστούμε να ενεργοποιήσετε  την Εμφάνιση ειδοποιήσεων  , καθώς τα περισσότερα πρόσθετα τα χρησιμοποιούν για την εμφάνιση σημαντικών πληροφοριών.

Είναι ασφαλή τα πρόσθετα τρίτων;

Τα πρόσθετα Kodi είναι στην πραγματικότητα σενάρια Python που μπορούν να εκτελέσουν κώδικα στο σύστημά σας με πολύ λίγους περιορισμούς. Εάν εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο με κακόβουλο κώδικα σε αυτό, μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά.

Τα πρόσθετα στο επίσημο αποθετήριο Kodi είναι ασφαλή και μπορούν να εγκατασταθούν χωρίς την ανάγκη επιπλέον αδειών.

Τα ανεπίσημα πρόσθετα συνήθως έρχονται με τα δικά τους αποθετήρια. Η εγκατάσταση πρόσθετων από άγνωστες πηγές μπορεί να είναι επικίνδυνη, θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε πηγές που εμπιστεύεστε. Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε συνεχώς να βρίσκουμε και να προτείνουμε γνωστά πρόσθετα από αξιόπιστους προγραμματιστές, που χρησιμοποιούνται από πολλούς χρήστες (συμπεριλαμβανομένων και εμάς) και χρησιμοποιώντας πάντα τις αντίστοιχες πρωτότυπες πηγές τους.

Τα δημοφιλή ανεπίσημα πρόσθετα είναι ως επί το πλείστον ασφαλή, απλά να γνωρίζετε ότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις πρόσθετων που εκτελούν bot DDoS και εξορύκτες κρυπτονομισμάτων στο παρελθόν. Θα πρέπει πάντα να προστατεύετε το σύστημά σας με προστασία από ιούς και να εκτελείτε περιοδικά σαρώσεις.

Τα πρόσθετα δεν φιλοξενούν αρχεία, διαγράφουν ιστότοπους και ευρετηριάζουν αρχεία βίντεο που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Λάβετε υπόψη ότι μέρος του περιεχομένου που εντοπίζεται από αυτά τα πρόσθετα ενδέχεται να προστατεύεται από νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

live streaming | Ολα εδω

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *