Είναι νόμιμα τα εισιτήρια ASAP;  (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Είναι νόμιμα τα asaptickets; (Προσοχή πριν κάνετε κράτηση)

Οι φθηνότερες προσφορές πτήσεων που προσφέρει η ASAP Tickets μπορεί να σας έχουν δελεάσει να κλείσετε αεροπορικό εισιτήριο μέσω αυτής.

Αλλά ως έξυπνος ταξιδιώτης, έχετε αμφιβολίες ότι οι προσφορές που φαίνονται πολύ καλές για να είναι αληθινές συνοδεύονται συχνά από κρυφά κόστη και απάτες.

Επομένως, θέλετε να μάθετε:

  • Είναι τα ASAP Tickets νόμιμα ή απάτη;
  • Είναι η κράτηση μέσω αυτού χωρίς προβλήματα και κινδύνους;
  • Και πρέπει να κάνω κράτηση μέσω αυτού ή να μείνω μακριά;

Μην ανησυχείς. Όλες οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες σας θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου.

Ας βουτήξουμε!

Είναι νόμιμα τα εισιτήρια ASAP;

Το ASAP Tickets είναι σίγουρα νόμιμο καθώς κυκλοφορεί εδώ και πάνω 20 χρόνια και είναι ένα από τα κορυφαία διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Έτσι, αν ήταν μια εταιρεία απάτης, θα είχε εξαφανιστεί από την αγορά εδώ και πολύ καιρό, καθώς οι εταιρείες απάτης δεν επιβιώνουν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, είναι μια επιτυχημένη μάρκα Διεθνές Ταξιδιωτικό Δίκτυομια εταιρεία ενοποίησης με έδρα τις ΗΠΑ που προσφέρει οικονομικά αποδοτικές λύσεις για αεροπορικές εταιρείες και τεράστιες επιχειρηματικές ευκαιρίες για ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Το ASAP Tickets είναι εγκεκριμένο και διαπιστευμένο από το Αμερικανική Εταιρεία Ταξιδιωτικών Πρακτόρων, Better Business Bureau (Α+ ΒΒΒ βαθμολογία), Airline Reporting Corporationκαι International Airlines Travel Agent Network.

Εξετάζοντας αυτούς τους σημαντικούς παράγοντες, δεν υπάρχει ούτε ένα λεπτό αμφιβολίας για τη νομιμότητα των ASAP Tickets.

Αλλά περίμενε!

Αν και τα ASAP Tickets είναι νόμιμα, εδώ είναι τα τρία πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε κράτηση μέσω αυτού:

1. Τα εισιτήρια ASAP ενδέχεται να περιπλέξουν τυχόν ατυχήματα

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ASAP Tickets, όπως και άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία, λειτουργούν ως μεσάζοντες μεταξύ εσάς και της αεροπορικής εταιρείας με την οποία κάνετε κράτηση.

Ως μεσάζων, είναι η ASAP Tickets που χειρίζεται την κράτησή σας με την αντίστοιχη αεροπορική σας εταιρεία, όχι η ίδια η αεροπορική εταιρεία.

Επομένως, η αντίστοιχη αεροπορική σας εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη να σας βοηθήσει άμεσα, καθώς η σύμβαση κράτησής σας δεν είναι απευθείας με την αεροπορική εταιρεία, αλλά μέσω της ASAP Tickets.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα και χρειάζεστε βοήθεια, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με την ASAP Tickets, η οποία στη συνέχεια θα προωθήσει το μήνυμά σας στην αεροπορική εταιρεία με την οποία κάνατε κράτηση για λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, η ASAP Tickets θα επικοινωνήσει μαζί σας την απάντηση της αεροπορικής εταιρείας.

Έτσι, μπορείτε να κάνετε αλλαγές, ακυρώσεις, να λάβετε επιστροφή χρημάτων ή να επιλύσετε τυχόν άλλα ζητήματα όχι απευθείας με την αεροπορική εταιρεία αλλά μόνο μέσω του ASAP Tickets.

Με αυτόν τον τρόπο, η συμμετοχή του μεσάζοντα (ASAP Tickets) μπορεί να κάνει τα πράγματα περίπλοκα να επιλυθούν εάν κάτι πάει στραβά με το ταξίδι σας.

Το επόμενο είναι:

2. Υψηλές διοικητικές χρεώσεις και καμία βοήθεια από τα εισιτήρια ASAP

Πρώτα απ ‘όλα, τα περισσότερα από τα εισιτήρια με έκπτωση της ASAP Tickets δεν επιστρέφονται και δεν ανταλλάσσονται.

Ωστόσο, εάν οι κανόνες ναύλων επιτρέπουν ακυρώσεις και αλλαγές σε μια κράτηση, ορισμένοι πελάτες αναφέρουν ότι δεν λαμβάνουν βοήθεια από την ASAP Tickets για να κάνουν αλλαγές και να λάβουν επιστροφή χρημάτων για τις ακυρωμένες πτήσεις τους.

Ομοίως, εάν η ίδια η αεροπορική εταιρεία κάνει αλλαγές στο πρόγραμμα ή ακυρώσει την πτήση σας για οποιονδήποτε λόγο, η εκ νέου κράτηση μιας εναλλακτικής πτήσης ή η επιστροφή χρημάτων γίνεται πραγματικός πονοκέφαλος για εσάς.

Επιπλέον, η ASAP Tickets λαμβάνει υψηλές διοικητικές χρεώσεις, $250, συν τις χρεώσεις που συνεπάγεται η αεροπορική εταιρεία για την πραγματοποίηση αλλαγών και την επιστροφή χρημάτων.

Έτσι, αφενός, η ASAP Tickets συχνά δεν βοηθά τους πελάτες της να κάνουν αλλαγές και να λάβουν επιστροφή χρημάτων για τις ακυρωμένες πτήσεις τους, ενώ αφετέρου, επιβαρύνουν τις υψηλές διοικητικές χρεώσεις τόσο των ASAP Tickets όσο και της αεροπορικής εταιρείας με την οποία έκαναν κράτηση.

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι:

3. Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες κράτησης από τον ταξιδιωτικό πράκτορα

Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας μόνο στέλνοντας email στην ASAP Tickets ή καλώντας έναν από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της ASAP Tickets των οποίων οι αριθμοί επικοινωνίας γίνονται διαθέσιμοι όταν επιλέγετε τον προορισμό σας και αναζητάτε πτήσεις.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας θα σας παράσχει όλες τις λεπτομέρειες κράτησης και άλλους σημαντικούς κανόνες ναύλων.

Αλλά μερικές φορές, ο ταξιδιωτικός πράκτορας χάνει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες κράτησης και δεν τις κοινοποιεί στους πελάτες.

Αυτά περιλαμβάνουν πληροφορίες αποσκευών, κατανομή θέσεων, αλλαγές και κανόνες επιστροφής χρημάτων και προθεσμίες ακύρωσης κ.λπ.

Οι πελάτες δεν ενημερώνονται για αυτές τις πληροφορίες και αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά το check-in.

Αυτό είναι!

Αυτά είναι λοιπόν τα τρία βασικά ζητήματα που πρέπει να εξετάσετε πριν κάνετε κράτηση πτήσης μέσω του ASAP Tickets.

Για να ολοκληρώσουμε την παραπάνω συζήτησηείναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη νομιμότητα των ASAP Tickets, αλλά η κράτηση μέσω αυτών δεν είναι εντελώς απαλλαγμένη από κινδύνους και ζητήματα όπως συζητήθηκε παραπάνω.

Επομένως, σίγουρα θα επωφεληθείτε από τις φθηνότερες προσφορές πτήσεων, εκτός εάν χρειάζεστε αλλαγές, ακυρώσεις ή επιστροφές χρημάτων, καθώς η επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος με τα εισιτήρια ASAP είναι πολύ δύσκολη.

Παρεμπιπτόντως, αυτά τα ζητήματα δεν περιορίζονται μόνο στα εισιτήρια ASAP, αλλά είναι κοινά στις κρατήσεις και σε άλλα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία.

Τώρα, εάν το ASAP Tickets είναι νόμιμο, αλλά φέρει επίσης ορισμένα ζητήματα, τότε μπορεί να μπερδευτείτε εάν πρέπει να κάνετε κράτηση μέσω αυτού ή όχι.

Επιτρέψτε μου να σας πω.

Πρέπει να κάνετε κράτηση μέσω εισιτηρίων ASAP ή να μείνετε μακριά;

Εν ολίγοις, εάν η ASAP Tickets προσφέρει τις ίδιες τιμές πτήσεων που σας προσφέρει απευθείας μια αεροπορική εταιρεία ή εάν η διαφορά τιμής δεν είναι σημαντική, τότε θα πρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας με μια αεροπορική εταιρεία.

Αλλά αν η ASAP Tickets προσφέρει πτήσεις σε πολύ προσιτές τιμές, τότε εξαρτάται κυρίως από τις προσωπικές σας ανέσεις και προτιμήσεις εάν θα κάνετε κράτηση μέσω αυτής ή θα μείνετε μακριά.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε εδώ είναι ότι εάν η ASAP Tickets προσφέρει φθηνότερες τιμές πτήσεων, αλλά εξακολουθείτε να διστάζετε να κάνετε κράτηση μέσω αυτής λόγω των σχετικών ζητημάτων, θα έλεγα ότι αυτά τα ζητήματα δεν είναι καθολικά και δεν αντιπροσωπεύουν την εμπειρία κάθε ταξιδιώτη .

Η πλειοψηφία των πελατών είχε ένα πολύ ευχάριστο ταξιδιωτικό ταξίδι και έμειναν ικανοποιημένοι με τις κρατήσεις που έκαναν μέσω του ASAP Tickets.

Τα θέματα που συζητήθηκαν παραπάνω προορίζονται μόνο για εσάς, τα οποία θα πρέπει να λάβετε υπόψη πριν την κράτηση.

Τελικά, μόνο εσείς μπορείτε να πάρετε τη σωστή απόφαση για το ταξίδι σας. Αυτές είναι απλώς οι προτάσεις μου.

Σκέφτεστε να κάνετε κράτηση πτήσης μέσω του ASAP Tickets;

Αν ναι, εδώ είναι οι 6 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε πριν κάνετε κράτηση για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους και να έχετε μια ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία με τα ASAP Tickets.

6 Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε πριν κάνετε κράτηση μέσω εισιτηρίων ASAP

Πρώτο και κύριο:

1. Διαβάστε προσεκτικά τις πολιτικές εισιτηρίων και τους κανόνες ναύλων ASAP

Πριν κάνετε κράτηση μέσω του ASAP Tickets, διαβάστε λεπτομερώς τις πολιτικές ακύρωσης, αλλαγής και επιστροφής χρημάτων για να κατανοήσετε πλήρως τα πάντα.

Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοικειωθείτε με τις προθεσμίες ακύρωσης, το ποσό και τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων και μερικά άλλα σημαντικά πράγματα.

Επιπλέον, ενημερωθείτε για τους κανόνες ναύλων που παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με το εάν το εισιτήριο που πρόκειται να κλείσετε μπορεί να ακυρωθεί για επιστροφή χρημάτων, εάν επιτρέπονται αλλαγές και ορισμένες άλλες σημαντικές λεπτομέρειες.

Σημείωση: Το ASAP Tickets θα επιτρέπει αλλαγές και επιστροφές χρημάτων για ακυρώσεις μόνο εάν το επιτρέπουν οι κανόνες ναύλων, διαφορετικά όχι.

2. Λάβετε πλήρεις πληροφορίες από το The Travel Agent

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι πελάτες είναι ότι ο ταξιδιωτικός πράκτορας μερικές φορές δεν παρέχει πλήρεις πληροφορίες κράτησης.

Επομένως, λάβετε πλήρεις πληροφορίες από τον ταξιδιωτικό πράκτορα για όλα όσα σχετίζονται με την κράτησή σας προτού επιβεβαιώσετε μαζί του/της μια ταξιδιωτική κράτηση.

3. Δώστε τα ακριβή στοιχεία της κράτησής σας

Όπως γνωρίζετε, είναι πολύ δύσκολο να επιλύσετε ένα πρόβλημα με τα εισιτήρια ASAP, ειδικά κάνοντας αλλαγές και ακυρώσεις στην κράτησή σας.

Επομένως, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί ώστε να παρέχετε ακριβή στοιχεία κράτησης όπως το όνομα, την ημερομηνία, το email, τον αριθμό διαβατηρίου κ.λπ.

4. Μην κάνετε κράτηση για χάρτινα εισιτήρια

Αν και τα περισσότερα από τα εισιτήρια που εκδίδονται ASAP Tickets είναι ηλεκτρονικά εισιτήρια, εκδίδει επίσης χάρτινα εισιτήρια που παραδίδονται σε εσάς μέσω FedEx ή UP.

Συνιστάται να μην κάνετε κράτηση για χάρτινα εισιτήρια, καθώς υπάρχει πιθανότητα το εισιτήριό σας να χαθεί ή να καθυστερήσει κατά την παράδοση για το οποίο δεν ευθύνεται η ASAP Tickets.

Επομένως, υπάρχει πιθανότητα να χάσετε την πτήση σας εάν κάτι πάει στραβά κατά την παράδοση.

5. Βεβαιωθείτε ότι όλα στο δρομολόγιο της κράτησής σας είναι σωστά

Μόλις επιβεβαιωθεί η κράτηση, η ASAP Tickets θα σας στείλει το δρομολόγιο της κράτησής σας μέσω email που περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες της κράτησής σας.

Ελέγξτε το σχολαστικά για να βεβαιωθείτε ότι όλα στην κράτησή σας είναι σωστά, όπως όνομα, ημερομηνία αναχώρησης και άφιξης κ.λπ.

Επικοινωνήστε αμέσως με την ASAP Tickets εάν υπάρχει κάποιο σφάλμα για να αποφύγετε να κολλήσετε σε κάποιο πρόβλημα αργότερα.

6. Επαληθεύστε και επιβεβαιώστε ξανά την πτήση σας με την αεροπορική εταιρεία

Για να μάθετε εάν η πτήση σας επιβεβαιώνεται από τα ASAP Tickets με την αεροπορική εταιρεία, επαληθεύστε το μόνοι σας με την αεροπορική εταιρεία με την οποία κάνατε κράτηση.

Επιπλέον, αν και συμβαίνει σπάνια, εξακολουθεί να υπάρχει πιθανότητα η πτήση σας να ακυρωθεί ή να επαναπρογραμματιστεί από την αεροπορική εταιρεία για οποιονδήποτε λόγο.

Επομένως, επιβεβαιώστε ξανά την πτήση σας με την αεροπορική σας εταιρεία πριν από την αναχώρηση για να αποφύγετε τυχόν αναστάτωση αργότερα.

συμπέρασμα

Η ASAP Tickets είναι σίγουρα ένα νόμιμο διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο, καθώς λειτουργεί εδώ και πολύ καιρό, από το 2001, και έχει εγκριθεί και διαπιστευθεί από παγκοσμίου φήμης πρακτορεία όπως οι ASTA, IATAN, ARC και BBB.

Ωστόσο, η κράτηση μέσω αυτής ενέχει ορισμένους κινδύνους και ζητήματα, όπως:

  • Τα εισιτήρια ASAP ενδέχεται να περιπλέξουν τυχόν ατυχίες μεταξύ εσάς και της αεροπορικής εταιρείας.
  • Συχνά δεν βοηθά τους πελάτες της να κάνουν αλλαγές και να λάβουν επιστροφή χρημάτων για ακύρωση και λαμβάνει υψηλές διοικητικές χρεώσεις, 250 $.
  • Δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες κρατήσεων από τους ταξιδιωτικούς της πράκτορες.

Εκτός από την αναζήτηση αυτών των ζητημάτων, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παραπάνω 6 συμβουλές πριν την κράτηση για να έχετε ένα ευχάριστο ταξίδι με το ASAP Tickets.

Οπότε όλα αυτά αφορούσαν τα ASAP Tickets από την πλευρά μου.

Ωστόσο, αν θέλετε να προσθέσετε κάτι επιπλέον ή να μοιραστείτε τις προσωπικές σας εμπειρίες με το ASAP Tickets, μην διστάσετε να αφήσετε το μήνυμά σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Αεροπορικά εισιτήρια

Είναι το Super.com Legit 

Είναι το Mytrip Legit;

Είναι το GoToGate νόμιμο; 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *