Πώς να φτιάξετε έναν λιθοξόο στο Minecraft

Πώς να φτιάξετε έναν λιθοξόο στο Minecraft

Το Minecraft είναι ένα από τα πιο ευρέως διαδεδομένα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών. Με νέες δυνατότητες που προστίθενται στο παιχνίδι κάθε χρόνο, μπορεί να είναι δύσκολο να συμβαδίσετε. Μία από τις νεότερες προσθήκες είναι ο λιθοξόος, ένα μπλοκ χρησιμότητας που σας επιτρέπει να κατασκευάζετε μπλοκ που σχετίζονται με πέτρες.

Σε αυτό το σεμινάριο, θα εξηγήσουμε τι είναι ο λιθοξόος και σε τι χρησιμοποιείται και, στη συνέχεια, θα περιγράψουμε πώς να τον φτιάξετε στο Minecraft.

Τι είναι ο λιθοξόος;

Ο λιθοξόος είναι ένα μπλοκ χρησιμότητας που χρησιμοποιείται για την κατασκευή λίθων και χαλκού. Ο λιθοξόος επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν συγκεκριμένα αντικείμενα χρησιμοποιώντας λιγότερους πόρους, καθιστώντας τον μια πιο αποτελεσματική εναλλακτική λύση στο τραπέζι χειροτεχνίας.

Ο λιθοξόος είναι πλέον μέρος της Minecraft Java Edition (PC και Mac) και του Minecraft Bedrock Edition (Xbox One, Pocket Edition, PS4, Nintendo Switch, Windows 10 Edition και Education Edition). Δεν υποστηρίζεται σε Xbox 360, PS3 ή Wii U.

Πώς να αποκτήσετε έναν λιθοξόο

Μπορείτε να αποκτήσετε έναν λιθοξόο στο Minecraft με δύο τρόπους: να βρείτε έναν σε ένα χωριό ή να φτιάξετε έναν χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες.

Πού ωοτοκούν οι λιθοξόοι;

Οι λιθοξόοι παράγονται φυσικά στα σπίτια των Πέτρινων Μασόνων που βρίσκονται σε χωριά. Αν ανακαλύψετε ένα σπίτι των Μασόνων, ο λιθοξόος είναι το μπλοκ του εργοταξίου τους (ή αυτό που τους δίνει το επάγγελμά τους στο παιχνίδι). Απλώς σπάστε τον λιθοξόο χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε αξίνα και είναι δικό σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε το Ray Tracing στο Minecraft(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να φτιάξετε έναν λιθοξόο

Για να φτιάξετε έναν λιθοξόο, χρειάζεστε μόνο δύο συστατικά. Ωστόσο, είναι ελαφρώς διαφορετικό για οποιαδήποτε έκδοση του Minecraft. Η συνταγή για κάθε έκδοση είναι η εξής:

Σε έκδοση Java — Ένα σιδερένιο πλινθίο και τρεις ογκόλιθοι.

On Bedrock Edition — Μία σιδερένια ράβδος και τρεις ογκόλιθοι είτε από πέτρα, ανδεσίτη, διορίτη ή γρανίτη.

Για να δημιουργήσετε πέτρινους ογκόλιθους, πρέπει να μυρίσετε τρεις κυβόλιθους στο φούρνο σας (ή να εξορύξετε έναν πέτρινο ογκόλιθο χρησιμοποιώντας το Silk Touch enchantment ). Μπορείτε να φτιάξετε το ράβδο σιδήρου λιώνοντας ένα μόνο σιδηρομετάλλευμα σε έναν κλίβανο.

Στη συνέχεια, πρέπει να φτιάξετε τον λιθοξόο σύμφωνα με τη συνταγή χειροτεχνίας. Να το πράξουν:

Κάντε δεξί κλικ στον Πίνακα Χειροτεχνίας για να μπείτε στο Μενού Χειροτεχνίας.

Στο πλέγμα χειροτεχνίας 3×3, προσθέστε το σιδερένιο πλινθίο στο μεσαίο τετράγωνο και τους πέτρινους ογκόλιθους στη μεσαία σειρά.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Stonecutter για να δημιουργήσετε το αντικείμενο.

Τώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τον λιθοξόο κάπου και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε νέα μπλοκ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν λιθοξόο

Ο λιθοξόος είναι μια εναλλακτική λύση στο τραπέζι χειροτεχνίας και μπορεί να δημιουργήσει τους περισσότερους λίθους που σχετίζονται με πέτρες, συμπεριλαμβανομένων πέτρινων πλακών, πέτρινων σκαλοπατιών, πέτρινων τούβλων και πέτρινων πυλώνων.

Απλώς τοποθετήστε έναν πέτρινο ογκόλιθο στον λιθοξόο και αποφασίστε σε ποιο επεξεργασμένο αντικείμενο θα τον μετατρέψετε.

Ο λιθοξόος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα ακόλουθα υλικά:

Όλες οι ποικιλίες πέτρας, συμπεριλαμβανομένου του λιθόστρωτου, του βρύου, της λείας πέτρας και της πελεκημένης πέτρας.

Γρανίτης, ανδεσίτης και διορίτης

Όλες οι ποικιλίες ψαμμίτη

Prismarine και dark prismarine

Χαλαζίας

μωβ

Ούτε τούβλα

Τελική πέτρα

Μαύρη πέτρα

Βασάλτης

Τούβλα λάσπης

Όλες οι ποικιλίες χαλκού

Νέα μπλοκ, νέες δυνατότητες

Είτε παίζετε σε λειτουργία δημιουργικού είτε σε λειτουργία επιβίωσης, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες να κάνετε τους κόσμους σας να φαίνονται και να αισθάνονται υπέροχοι. Και με την προσθήκη δεκάδων νέων διακοσμητικών μπλοκ, οι κατασκευές σας θα είναι καλύτερες από ποτέ.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν μπορώ να συνδεθώ με τον κόσμο” στο Minecraft(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *