Πώς να κάνετε επανεκκίνηση τη Samsung Smart TV

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση τη Samsung Smart TV

Είτε έχετε μια ολοκαίνουργια έξυπνη τηλεόραση Samsung με οθόνη QLED είτε ένα παλαιότερο μοντέλο τηλεόρασης Samsung, η επανεκκίνηση είναι μια εύκολη λύση που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Σε αυτό το άρθρο αντιμετώπισης προβλημάτων, θα εξηγήσουμε πώς να επανεκκινήσετε μια τηλεόραση Samsung και, στη συνέχεια, θα παρέχουμε μερικές επιπλέον συμβουλές για τη φροντίδα της συσκευής για να λειτουργεί καλύτερα από ποτέ.

Universal Remote κωδικοί για Samsung Smart TV

Πώς να επανεκκινήσετε μια τηλεόραση Samsung

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση της εικόνας Samsung Smart TV 1

Υπάρχουν μερικοί τρόποι επανεκκίνησης τηλεοράσεων Samsung, όπως:

  • Πάτα το κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης στη Samsung Τηλεχειριστήριο τηλεόρασης: Πατήστε το κουμπί λειτουργίας και μετά περιμένετε να σβήσει η τηλεόραση. Πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας για επανεκκίνηση. Εάν η τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό θα προκαλέσει κρύα μπότα.
Πώς να κάνετε επανεκκίνηση της εικόνας Samsung Smart TV 2
  • Πάτα το κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης στην τηλεόραση Samsung: Βρείτε το εξωτερικό κουμπί λειτουργίας στην ίδια την τηλεόραση. Είναι συνήθως κατά μήκος της στεφάνης, κάπου κοντά στην μπροστινή δεξιά γωνία της οθόνης. Μόλις σβήσει η τηλεόρασή σας, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια ενεργοποιήστε την ξανά.
  • Αποσυνδέστε το τροφοδοτικό: Εάν η τηλεόρασή σας δεν κάνει επανεκκίνηση μέσω του κουμπιού λειτουργίας, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Επειδή οι περισσότερες τηλεοράσεις εισέρχονται σε κατάσταση αναμονής όταν είναι απενεργοποιημένες, μια μαλακή επαναφορά μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική. Δοκιμάστε να αποσυνδέσετε το καλώδιο τροφοδοσίας της τηλεόρασης. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας και περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για να εκφορτιστεί τυχόν υπολειπόμενο ηλεκτρικό ρεύμα. Στη συνέχεια, εκκινήστε ξανά την τηλεόραση.
Πώς να κάνετε επανεκκίνηση της εικόνας Samsung Smart TV 3

Σημείωση: Εάν αντιμετωπίζετε άλλα προβλήματα, όπως μια θολή ή θολή οθόνη τηλεόρασης ή μια μαύρη οθόνη, μια απλή επανεκκίνηση ενδέχεται να μην λύσει το πρόβλημα. Αντίθετα, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια πιο εις βάθος αντιμετώπιση προβλημάτων μέσω του μενού Expert Settings της Samsung.

Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά τις τηλεοράσεις Samsung

Εάν η επανεκκίνηση της τηλεόρασής σας δεν επιλύσει το πρόβλημα, μπορείτε να δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε μια σκληρή επαναφορά. Αυτό θα διαγράψει όλα τα δεδομένα της smart TV σας, θα διαγράψει οτιδήποτε έχετε εγκαταστήσει στο Smart Hub και θα επαναφέρει το λογισμικό και το υλικολογισμικό της τηλεόρασης στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές ρυθμίσεις. Δείτε πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων:

  1. Πάτα το Κουμπί αφετηρίας στο τηλεχειριστήριο της Samsung.
  2. Επιλέξτε την τηλεόραση Μενού ρυθμίσεων (ή πατήστε το Κουμπί μενού).
  3. Επιλέγω Υποστήριξη > Αυτοδιάγνωση (ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης, ενδέχεται να βρίσκονται και οι ακόλουθες ρυθμίσεις Σύστημα, Γενικά & Απόρρητοή Γενικός).
  4. Επιλέξτε το Επαναφορά και, στη συνέχεια, εισαγάγετε το 4-ψήφιο PIN. Ο προεπιλεγμένος κωδικός PIN είναι 0000.
Πώς να κάνετε επανεκκίνηση της εικόνας Samsung Smart TV 4
  1. Επιλέγω Ναίστη συνέχεια περιμένετε να γίνει επαναφορά της τηλεόρασης στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Σημείωση: Πριν καταφύγετε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε μια αυτοδιάγνωση στην τηλεόρασή σας για να προσδιορίσετε τι πάει στραβά. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε Ρυθμίσειςεπιλέξτε Υποστήριξη, και πατήστε Αυτοδιάγνωση. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε να εκτελέσετε μια ενημέρωση λογισμικού ή να πατήσετε επαναφορά Smart Hub για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής της τηλεόρασής σας.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη Πελατών της Samsung

Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών της Samsung. Μπορεί να σας βοηθήσουν να διαβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης και να προσδιορίσετε ακριβώς τι συμβαίνει με την τηλεόρασή σας. Εάν η τηλεόρασή σας είναι χαλασμένη, μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε αντικατάσταση με εγγύηση.

Διαβάστε επίσης :Πώς να επανεκκινήσω το Fire TV Stick

Πώς να επαναφέρετε το iPhone

Πώς να κάνετε επανεκκίνηση του Mozilla Firefox

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *