Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Facebook το 2022

How to Mute Someone on Facebook in 2022

Το Facebook είναι αναμφίβολα ο καλύτερος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης εκεί έξω και σχεδόν όλοι το χρησιμοποιούν πλέον. Εάν είστε ενεργός χρήστης του Facebook και έχετε χιλιάδες ακόλουθους ή φίλους στον λογαριασμό σας, η ροή σας είναι πιθανό να γεμίσει με αναρτήσεις σε μορφή κειμένου, φωτογραφιών ή βίντεο.

Κατά την κύλιση στη ροή σας στο Facebook, μπορεί να βρείτε αναρτήσεις που δεν σας αρέσουν ή δεν θέλετε να δείτε. Μπορεί ακόμη και να βρείτε ανεπιθύμητες αναρτήσεις στη ροή σας στο Facebook που κοινοποιούνται από φίλο ή συγγενή σας. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε τους κολλητούς σας, η σίγαση τους θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Όταν κάνετε σίγαση κάποιου στο Facebook, η ανάρτησή του δεν θα εμφανίζεται πλέον στη ροή Ειδήσεων σας, αλλά μπορείτε ακόμα να ανοίξετε το προφίλ του και να ελέγξετε τις αναρτήσεις του. Το Facebook σάς επιτρέπει να αναβάλλετε την ανάρτηση ενός ατόμου για 30 ημέρες ή να καταργήσετε την παρακολούθηση όλων των αναρτήσεών του.

Βήματα για τη σίγαση κάποιου στο Facebook

Έτσι, εάν θέλετε να εξαλείψετε όλες τις ενοχλητικές αναρτήσεις που μοιράζεστε από φίλους, συγγενείς ή αγαπημένους σας, η επιλογή αναβολής του Facebook θα μπορούσε να σας λύσει τα προβλήματά σας. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για τη σίγαση κάποιου στο Facebook.

Διαβάστε επίσης :Τι συμβαίνει όταν περιορίζετε κάποιον στο Facebook Messenger;

Πώς να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Facebook

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την web έκδοση του Facebook για να κάνετε σίγαση του φίλου σας. Για να κάνετε σίγαση σε κάποιον στο Facebook, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και κατευθυνθείτε στο Facebook.com.

2. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook και πραγματοποιήστε κύλιση στη ροή ειδήσεων σας.

3. Βρείτε τη δημοσίευση από το άτομο που θέλετε να κάνετε σίγαση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο «Αναβολή (Όνομα λογαριασμού) για 30 ημέρες»

5. Εάν δεν θέλετε να βλέπετε τις αναρτήσεις τους ακόμη και μετά από 30 ημέρες, πρέπει να επιλέξετε την επιλογή Unfollow .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε σίγαση ή να μην ακολουθήσετε κάποιον στο Facebook. Εάν κάνετε unfollow κάποιον, θα σταματήσετε να βλέπετε τις αναρτήσεις του, αλλά θα είναι στη λίστα φίλων σας.

Πώς να δείτε ποιος σας μπλόκαρε στο Facebook

Πώς να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Facebook;

Εάν θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση ενός λογαριασμού Facebook σε σίγαση, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς καταργείτε τη σίγαση κάποιου στο Facebook.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και κατευθυνθείτε στο Facebook.com.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τη λίστα επιλογών, κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις & απόρρητο .

4. Κάντε κλικ στις Προτιμήσεις ροής στην ενότητα Ρυθμίσεις και απόρρητο.

5. Στη σελίδα Προτιμήσεις ροής, κάντε κλικ στην ενότητα Αναβολή .

6. Τώρα, θα βρείτε όλους τους λογαριασμούς που έχετε θέσει σε σίγαση. Πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο αναβολής δίπλα στο όνομα του προφίλ για να καταργήσετε τη σίγαση του λογαριασμού.

7. Εάν θέλετε να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου που καταργήσατε την παρακολούθηση, επιστρέψτε στην προηγούμενη σελίδα και επιλέξτε Κατάργηση παρακολούθησης .

8. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί παρακολούθησης πίσω από το όνομα του λογαριασμού για να τους ακολουθήσετε.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να καταργήσετε τη σίγαση κάποιου στο Facebook με απλά βήματα.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη σίγαση και την κατάργηση παρακολούθησης αναρτήσεων στο Facebook. Η επιλογή αναβολής θα κάνει σίγαση όλων των αναρτήσεων ενός λογαριασμού για 30 ημέρες. Εάν θέλετε να παρατείνετε τις 30 ημέρες, πρέπει να καταργήσετε την παρακολούθηση των αναρτήσεών τους.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *