Τι συμβαίνει όταν περιορίζετε κάποιον στο Facebook Messenger;

Τι συμβαίνει όταν περιορίζετε κάποιον στο Facebook Messenger;

Αισθάνεστε συγκλονισμένοι από κάποιον στο Facebook Messenger, αλλά ο αποκλεισμός του φαίνεται πολύ σκληρός; Λοιπόν, ο περιορισμός τους μπορεί να είναι μια καλή μέση λύση. Αλλά προτού το κάνετε αυτό, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι κάνει στην πραγματικότητα ο περιορισμός κάποιου στο Messenger.

Τι συμβαίνει εάν περιορίσετε κάποιον στο Messenger;

Όταν περιορίζετε κάποιον στο Messenger, η συνομιλία σας μαζί του αφαιρείται από τη λίστα συνομιλιών. Το άλλο άτομο μπορεί να σας στείλει μήνυμα ή να σας καλέσει, αλλά δεν θα ειδοποιηθείτε. Ωστόσο, το Messenger θα σας ειδοποιήσει εάν αυτό το άτομο στείλει ένα μήνυμα ή καλέσει σε μια ομάδα στην οποία ανήκετε και εσείς.

Ο περιορισμός ενός ατόμου στο Messenger το εμποδίζει να δει την ενεργή κατάστασή σας ή να δει εάν έχετε διαβάσει τα μηνύματά του. Ωστόσο, θα παραμείνουν στη λίστα των φίλων σας και θα μπορούν να βλέπουν και να αλληλεπιδρούν με τις αναρτήσεις σας στο Facebook ως συνήθως.

Τα καλά νέα είναι ότι ο περιορισμός κάποιου στο Messenger δεν διαγράφει τυχόν προηγούμενα μηνύματα. Έτσι, εάν καταργήσετε τον περιορισμό του ατόμου αργότερα, θα αποκατασταθούν όλα τα προηγούμενα μηνύματα, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων που μπορεί να είχαν στείλει ενώ ήταν περιορισμένα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber

Διαβάστε επίσης : Πώς να καταργήσετε τον περιορισμό του λογαριασμού Facebook

Πώς να διορθώσετε το Messenger που δεν λειτουργεί στα Windows 11

Εάν περιορίσετε κάποιον στο Messenger, θα το ξέρουν;

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Facebook δεν ειδοποιεί το άλλο άτομο όταν το περιορίζετε. Δεδομένου ότι το άλλο άτομο εξακολουθεί να μπορεί να σας στείλει μηνύματα και να δει τη δραστηριότητά σας στο Facebook, είναι απίθανο να γνωρίζει εάν το έχετε περιορίσει στο Messenger.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, ένα παρατηρητικό άτομο μπορεί να αρχίσει να παρατηρεί ορισμένα σημάδια που δείχνουν ότι έχει περιοριστεί. Για παράδειγμα, εάν αγνοείτε συνεχώς τα μηνύματα ή τις κλήσεις τους, μπορεί τελικά να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν περιοριστεί.

Πώς να περιορίσετε ή να καταργήσετε τον περιορισμό κάποιου στο Facebook Messenger

Η εφαρμογή Messenger στο Android ή το iPhone σας καθιστά αρκετά απλό τον περιορισμό ενός λογαριασμού.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να περιορίσετε έναν λογαριασμό στο Facebook Messenger:

  1. Στην εφαρμογή Messenger, κατευθυνθείτε στο Συνομιλίες καρτέλα και εντοπίστε τη συνομιλία με το άτομο που θέλετε να περιορίσετε.
  2. Πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία και επιλέξτε Περιορίζω από το μενού που προκύπτει.

Μόλις περιορίσετε ένα άτομο στο Messenger, δεν θα μπορείτε να βρείτε τη συνομιλία σας μαζί του ή να επικοινωνήσετε μαζί του.

Εάν θέλετε να βλέπετε όλους όσους έχετε περιορίσει στο Messenger ή να καταργήσετε περιορισμούς σε κάποιον, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις απορρήτου σας.

Για να καταργήσετε τον περιορισμό κάποιου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Στην εφαρμογή Messenger, πατήστε το δικό σας εικονίδιο προφίλ στην επάνω αριστερή γωνία.
  2. Πατήστε το εικονίδιο σε σχήμα γραναζιού για να ανοίξετε τις ρυθμίσεις.
  3. Παω σε Απόρρητο και ασφάλεια > Περιορισμένοι λογαριασμοί.
  4. Πατήστε το άτομο που θέλετε να καταργήσετε τον περιορισμό και επιλέξτε Χωρίς περιορισμούς κουμπί στο κάτω μέρος.

Το να περιορίσετε κάποιον είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περιορίσετε τα άτομα που επικοινωνούν μαζί σας στο Facebook. Ωστόσο, εάν αναζητάτε μια πιο αυστηρή προσέγγιση, εξετάστε το ενδεχόμενο να αποκλείσετε κάποιον στο Messenger. Με αυτόν τον τρόπο θα αποτρέψετε το άλλο άτομο από το να δει το προφίλ σας, να στείλει μηνύματα ή να ασχοληθεί με τις αναρτήσεις σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *