Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger

Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger

Τα τελευταία χρόνια, το Facebook δυσκολεύεται να βρει ένα σπίτι για τη λειτουργία gaming του. Τα παιχνίδια κοινωνικής δικτύωσης βρίσκονταν κάποτε στην εφαρμογή Facebook Messenger, αλλά πλέον μπορούν να προσπελαστούν μόνο μέσω της ίδιας της εφαρμογής Facebook.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να παίξετε παιχνίδια στο Facebook και ποια είδη παιχνιδιών είναι διαθέσιμα.

Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια στο Facebook Messenger;

Τα παιχνίδια του Facebook Messenger ήταν παλιά προσβάσιμα μέσω ενός εικονιδίου ελεγκτή παιχνιδιών που ήταν κρυμμένο μέσα στις συνομιλίες στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Facebook . Αυτά τα παιχνίδια θα μπορούσαν να παιχτούν ως ενσωματωμένες εφαρμογές ή μέσω βιντεοκλήσεων στα δωμάτια του Messenger.

Στην πιο πρόσφατη έκδοση, τα παιχνίδια βρίσκονται μέσω του ιστότοπου Facebook ή της εφαρμογής Facebook (και όχι της εφαρμογής Facebook Messenger). Αυτό ισχύει και για τους χρήστες iPhone και Android. Εάν ξεκινήσει ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες, θα μπορείτε να στείλετε μια πρόσκληση σε άλλον παίκτη μέσω του Messenger, αλλά το παιχνίδι πρέπει να ξεκινήσει από την εφαρμογή Facebook.

Τι σημαίνει “Αυτό το άτομο δεν είναι διαθέσιμο στο Messenger”;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποια παιχνίδια μπορείτε να παίξετε στο Facebook;

Ο αριθμός των στιγμιαίων παιχνιδιών του Facebook έχει αυξηθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια. Ξεκινώντας με τα ταπεινά 17 παιχνίδια, υπάρχουν τώρα εκατοντάδες παιχνίδια για έναν και πολλούς παίκτες διαθέσιμα για παιχνίδι.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια:

EverWing – Ένα παιχνίδι σκοποβολής κύλισης που χρησιμοποιεί βοηθούς δράκου για να πολεμήσει ενάντια σε τέρατα.
8 Ball Pool – Ένα εικονικό παιχνίδι μπιλιάρδου που μπορείτε να παίξετε με φίλους.
Candy Crush Saga – Μια έκδοση του Candy Crush που μπορεί να παίξει στο Facebook.
FarmVille 2 – Ένα ριμέικ του διάσημου παιχνιδιού FarmVille, με δυνατότητα αναπαραγωγής στο Facebook ή ως αυτόνομη εφαρμογή.

Εάν αυτή η λίστα παιχνιδιών δεν σας εμπνέει, μην ανησυχείτε. Τα παιχνίδια του Facebook διαθέτουν κάτι για όλους, με gameplay όλων των ειδών που κυμαίνονται από παιχνίδια παζλ, παιχνίδια με κάρτες και παιχνίδια λέξεων , μέχρι παιχνίδια δράσης και περιπέτειας.

Σημείωση: Δυστυχώς, μερικά από τα δημοφιλή παιχνίδια που ήταν διαθέσιμα δεν είναι πλέον, συμπεριλαμβανομένων των Space Invaders, Pac-Man και Galaga.

Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Signal Private Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Messenger

Για να παίξετε παιχνίδια στην εφαρμογή Facebook:

Κατεβάστε τις εφαρμογές Facebook και Facebook Messenger. Αυτά μπορούν να βρεθούν στο Google Play Store εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Android ή στο App Store εάν χρησιμοποιείτε μια συσκευή Apple iOS, όπως iPhone ή iPad.
Στην εφαρμογή Facebook, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook.
Στην αρχική σελίδα, πατήστε το εικονίδιο που αποτελείται από εννέα τετράγωνα στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Στην ενότητα “Όλες οι συντομεύσεις”, πατήστε Παιχνίδια.

Επιλέξτε το παιχνίδι που θα θέλατε να παίξετε. Εάν πρόκειται για παιχνίδι για πολλούς παίκτες, μπορείτε να στείλετε μια πρόσκληση μέσω του Messenger σε άλλο άτομο να έχει τη σειρά του. Θα λάβουν μια ειδοποίηση που θα τους ενημερώνει για την πρόσκλησή σας, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για πρόσβαση στο παιχνίδι.

Πώς να παίξετε παιχνίδια στον ιστότοπο του Facebook

Για να παίξετε παιχνίδια στον ιστότοπο του Facebook:

Ανοίξτε το Facebook στο πρόγραμμα περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
Στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης, κάντε κλικ στο εικονίδιο με εννέα κύκλους σε ένα πλέγμα.

Κάντε κλικ στην Αναπαραγωγή Παιχνίδια στην ενότητα “Ψυχαγωγία”.

Επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε να παίξετε. Όπως και παραπάνω, μπορείτε να στείλετε προσκλήσεις μέσω του Facebook messenger για παιχνίδια για πολλούς παίκτες ή να παίξετε μόνοι εάν το επιθυμείτε.

Το παιχνίδι δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο

Αν ψάχνετε κάτι να κάνετε στο μεσημεριανό σας διάλειμμα ή απλά θέλετε μια δικαιολογία για να στείλετε μήνυμα σε κάποιον με τον οποίο δεν έχετε μιλήσει εδώ και καιρό, γιατί να μην δοκιμάσετε τα άμεσα παιχνίδια του Facebook; Ας ελπίσουμε ότι με αυτό το σεμινάριο, μπορείτε να βάλετε ξανά το παιχνίδι στο Messenger σας.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *