Πώς να κατεβάσετε τα βίντεο του JW Player (3 Μέθοδοι)

Μπορεί να επισκέπτεστε εκατοντάδες ιστότοπους κάθε μέρα. Ορισμένοι ιστότοποι μας προσφέρουν περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο, ενώ άλλοι εστιάζουν περισσότερο σε εικόνες και βίντεο. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τα βίντεο που παρακολουθείτε στους αγαπημένους σας ιστότοπους.

Τα περισσότερα από τα βίντεο που παρακολουθείτε σε ιστότοπους βασίζονται σε συγκεκριμένο λογισμικό αναπαραγωγής βίντεο για την προβολή των βίντεο. Με τα κατάλληλα εργαλεία ενσωμάτωσης βίντεο, οι δημιουργοί βίντεο μπορούν να αποκτήσουν πληροφορίες για την απόδοση των βίντεό τους.

Ένα τέτοιο πρόγραμμα αναπαραγωγής είναι γνωστό ως JW Player, το οποίο είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο HTML5 με πολλές δυνατότητες . Αυτό είναι ένα πλαίσιο ανοιχτού κώδικα σχεδιασμένο για την ενσωμάτωση βίντεο σε ιστότοπους.

Το καλό είναι ότι το JW Player ενσωματώνει υποστήριξη για βίντεο Flash και HTML5, επιτρέποντάς σας τελικά να κάνετε ροή βίντεο σε διαφορετικές πλατφόρμες. Υπάρχουν φορές που μπορεί να έχετε προσγειωθεί σε έναν ιστότοπο χρησιμοποιώντας το JW Player για να σας δείξει τα βίντεο. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των βίντεο εύκολα καθώς το JW Player αποκλείει από προεπιλογή την επιλογή λήψης.

Είναι αρκετά δύσκολο να κατεβάσετε βίντεο του JW Player που είναι ενσωματωμένα σε ιστοσελίδες. Πρέπει να είστε λίγο τεχνικοί για να κατεβάσετε τα βίντεο που είναι ενσωματωμένα σε ιστοσελίδες. Έτσι, αν ψάχνετε τρόπους για να κατεβάσετε βίντεο του JW Player, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή το 2022 (Μέθοδοι εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3 καλύτερες μέθοδοι λήψης βίντεο JW Player

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές καλύτερες μεθόδους λήψης βίντεο JW Player σε υπολογιστή .

Οι μέθοδοι που κοινοποιήθηκαν παρακάτω ήταν εύκολο να ακολουθηθούν, αλλά λειτουργούν μόνο με το JW Player και όχι με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής. Ας τσεκάρουμε.

1. Λήψη βίντεο JW Player στο Chrome

Εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome για να παρακολουθείτε βίντεο, πρέπει να εφαρμόσετε μερικά από τα απλά βήματα που δίνονται παρακάτω. Δείτε πώς μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεο του JW Player στο Chrome.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε τη διαφήμιση του προγράμματος περιήγησης Google Chrome, ανοίξτε τον ιστότοπο όπου φιλοξενείται το βίντεο του JW Player.

2. Κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε σε ένα κενό διάστημα και επιλέξτε ‘Επιθεώρηση’

Πώς να αποκτήσετε το Mozilla Firefox στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Τώρα κάντε κλικ στην καρτέλα Δίκτυο , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

 

4. Τώρα επιλέξτε την καρτέλα Media , όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

 

5. Τώρα φορτώστε ξανά την κύρια ιστοσελίδα για να επιτρέψετε στο στοιχείο επιθεώρησης να αναγνωρίσει τα μέσα. Μόλις τελειώσετε, η καρτέλα δικτύου θα εμφανίσει τα αρχεία πολυμέσων. Κάντε κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Άνοιγμα σε νέα καρτέλα .

 

6. Το βίντεο θα αναπαραχθεί σε μια νέα καρτέλα. Πρέπει να κάνετε δεξί κλικ σε αυτό και να επιλέξετε “Αποθήκευση βίντεο ως”

 

Αυτή η μέθοδος θα λειτουργεί σε κάθε ιστότοπο που βασίζεται στο JW Player για να σας δείχνει βίντεο. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome για τη λήψη των βίντεο.

2. Λήψη βίντεο JW Player στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox

Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Firefox για να επισκέπτεστε διαφορετικούς ιστότοπους, ίσως θέλετε να κάνετε λήψη βίντεο JW Player στον Firefox αντί για το Chrome. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Firefox στον υπολογιστή σας. Τώρα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα που περιέχει το βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε.

2. Μόλις φορτωθεί η σελίδα, κάντε κλικ στο εικονίδιο του λουκέτου στη γραμμή διευθύνσεων. Τώρα κάντε κλικ στην Ασφαλή σύνδεση .

 

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερες πληροφορίες .

 

3. Στο παράθυρο Πληροφορίες σελίδας, κάντε κλικ στην καρτέλα Media , όπως φαίνεται παρακάτω.

 

4. Η σελίδα Πολυμέσα θα εμφανίσει όλα τα αρχεία βίντεο που υπάρχουν στην ιστοσελίδα. Απλώς κάντε κλικ στο βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε και επιλέξτε «Αποθήκευση ως» για να αποθηκεύσετε το βίντεο στον υπολογιστή σας.

Πώς να κάνετε Chromecast Windows Media Player(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βίντεο JW Player στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Firefox.

3. Λήψη βίντεο JW Player χρησιμοποιώντας το Download Managers

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές διαχείρισης λήψεων που είναι διαθέσιμες για πλατφόρμες υπολογιστών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά για λήψη βίντεο που φιλοξενούνται σε διαφορετικούς ιστότοπους.

Πώς να ελέγξετε την έκδοση του Firefox(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η πρώτη καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το Internet Download Manager (IDM) . Σε σύγκριση με άλλους διαχειριστές λήψεων, το IDM παρέχει καλύτερη ταχύτητα λήψης και λήψη αποτελεσμάτων. Μπορεί εύκολα να ανακτήσει βίντεο από ιστοσελίδες και να τα κατεβάσει με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ωστόσο, για να τραβήξετε βίντεο στο διαδίκτυο, πρέπει να εγκαταστήσετε την επέκταση ενοποίησης του προγράμματος περιήγησης IDM.

Η δεύτερη καλύτερη επιλογή είναι το FDM (Free Download Manager) . Είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης λήψεων διαθέσιμη για λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή. Μπορεί επίσης να λάβει τους συνδέσμους λήψης βίντεο από διάφορους ιστότοπους.

Αυτές είναι οι καλύτερες μέθοδοι για τη λήψη βίντεο του JW Player σε υπολογιστή. Είμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να κατεβάσετε εύκολα τα βίντεο που προβάλλονται από το JW Player με αυτές τις μεθόδους. Ωστόσο, εάν η μέθοδος δεν σας βοήθησε, τότε η χρήση συσκευής εγγραφής οθόνης είναι η τελευταία επιλογή. Εάν γνωρίζετε άλλες μεθόδους λήψης βίντεο του JW Player, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

16 Καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής IPTV για MAC [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5019

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *