Πώς να κατεβάσετε το Popcorn Time για το Android Box

Αν σας αρέσει το περιεχόμενο ροής και έχετε Android Box στο σπίτι σας, πρέπει να εγκαταστήσετε το Popcorn Time. Το Popcorn Time είναι ένας πελάτης BitTorrent ανοιχτού κώδικα με ενσωματωμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων για ροή βίντεο υψηλής ποιότητας από διαφορετικές πηγές. Σας επιτρέπει να κάνετε ροή ταινιών δωρεάν και έχει μεγαλύτερη βιβλιοθήκη πολυμέσων από δημοφιλείς υπηρεσίες ροής όπως το Netflix. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ταινίες στο Popcorn Time και να τις παρακολουθήσετε εκτός σύνδεσης.

Το Popcorn Time έκλεισε επίσημα και δεν είναι διαθέσιμο για λήψη στο Play Store του Android Box. Ωστόσο, μπορείτε να φορτώσετε την εφαρμογή Popcorn Time σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Android Box χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές μεθόδους που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό.

Διαβάστε
επίσης :Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το Popcorn Time σε Smart TV

Πώς να εγκαταστήσετε το Popcorn Time στο Android TV

Κατεβάστε το Popcorn Time: Εφαρμογή Ροής για Mac με BlueStacks

Πώς να ενεργοποιήσετε άγνωστες πηγές σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Android Box

Πριν φορτώσετε την εφαρμογή Popcorn Time, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Άγνωστες πηγές στην τηλεόραση που είναι συνδεδεμένη με το Android Box.

#1: Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις της τηλεόρασής σας.

#2: Επιλέξτε Απόρρητο και πατήστε την επιλογή Ασφάλεια και περιορισμοί .

#3: Στο δεξιό πλαίσιο, πατήστε Άγνωστες πηγές και ενεργοποιήστε το.

Σε βλέπουν…Η δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σας, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | Πάρε τώρα την προσφορά απο το NORDVPN

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum και κάνε την ερώτησή σου.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Πώς να εγκαταστήσετε το Popcorn Time στο Android Box χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης για Android TV Box . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome για να κατεβάσετε την εφαρμογή Popcorn Time σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Android Box.

#1 : Κάντε λήψη του προγράμματος περιήγησης Chrome στο Android TV Box από την εφαρμογή Google Play Store .

#2 : Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Android Box και επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://popcorntime.sh/ .

#3 : Αυτόματα, ο ιστότοπος θα εντοπίσει το Android Box σας και θα σας παρουσιάσει τον σύνδεσμο λήψης στην αρχική σελίδα.

#4 : Πατήστε τον σύνδεσμο λήψης και το πρόγραμμα περιήγησης Chrome θα σας προειδοποιήσει με ένα αναδυόμενο μήνυμα που δηλώνει ότι « Αυτός ο τύπος αρχείου μπορεί να βλάψει τη συσκευή σας ». Επιλέξτε OK για λήψη του αρχείου εγκατάστασης.

#5 : Μετά τη λήψη του αρχείου εγκατάστασης, εκτελέστε το αρχείο λήψης για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.

#6 : Διαβάστε τις οδηγίες στην οθόνη και περιμένετε να εγκατασταθεί η εφαρμογή Popcorn Time.

#7 : Μόλις εγκατασταθεί, πατήστε Άνοιγμα για να εκκινήσετε την εφαρμογή και επιλέξτε Αποδοχή για να συμφωνήσετε με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Popcorn Time.

#8 : Απολαύστε τη ροή των αγαπημένων σας ταινιών στην τηλεόρασή σας που είναι συνδεδεμένη με το Android Box.

Πώς να φορτώσετε το Popcorn Time στο Android Box χρησιμοποιώντας το Downloader

#1: Εγκαταστήστε την εφαρμογή Downloader στο Android TV Box σας .

#2: Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, ξεκινήστε την εφαρμογή και εισαγάγετε τον σύνδεσμο Popcorn Time APK στο πεδίο URL και κάντε κλικ στην επιλογή GO .

#3: Μόλις γίνει λήψη του Popcorn Time APK, κάντε κλικ στο Install στο αναδυόμενο μενού.

#4: Μετά την εγκατάσταση, ανοίξτε την εφαρμογή Popcorn Time και μεταδώστε την αγαπημένη σας ταινία σε μια μεγάλη οθόνη.

Γιατί το VPN είναι απαραίτητο για τη ροή του Popcorn Time;

Το Popcorn Time χρησιμοποιεί torrents για δωρεάν ροή τόσο των νομικών όσο και των μέσων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Κατά τη ροή των μέσων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, η διεύθυνση IP σας θα αποκαλυφθεί δημόσια. Για να αποφύγετε αυτά τα ζητήματα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN με Popcorn Time . Το VPN θα κρύψει την πραγματική σας IP κρυπτογραφώντας την κυκλοφορία περιήγησής σας. Ωστόσο, πρέπει να επιλέξετε το VPN, το οποίο υπόσχεται καλή ασφάλεια και ταχύτητα. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost VPN .

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορείτε να μεταδώσετε το Popcorn Time σε τηλεόραση συνδεδεμένη με Android Box;

Εγκαταστήστε το Popcorn Time APK στο τηλέφωνό σας Android και μεταδώστε ή αντικατοπτρίστε στην οθόνη τα βίντεο Popcorn Time στην τηλεόρασή σας που είναι συνδεδεμένη με το Android Box.

2. Είναι το Popcorn Time δωρεάν;

Ναι, το Popcorn Time είναι εντελώς δωρεάν για χρήση.

3. Γιατί το Popcorn Time δεν λειτουργεί;

Εάν έχετε χαμηλή σύνδεση στο διαδίκτυο, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη κατά τη ροή βίντεο. Συνδέστε το Android TV σε μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο και κάντε ροή βίντεο χωρίς προβλήματα.

4. Γιατί έκλεισε το Popcorn Time;

Το Popcorn Time μεταδίδει περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα από δημοφιλείς υπηρεσίες ροής. Άρα, έχει κλείσει.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *