Πώς να κατεβάσετε το πρόσθετο IPTV Stalker στο Kodi

Πώς να κατεβάσετε το πρόσθετο IPTV Stalker στο Kodi

Το IPTV Stalker είναι ένα πρόσθετο IPTV που δεν είναι διαθέσιμο στο επίσημο αποθετήριο Kodi. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να μεταδώσετε πολλά ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και πολλά άλλα δωρεάν. Αυτό το πρόσθετο IPTV σάς επιτρέπει να κάνετε ροή βίντεο σε ποιότητα SD και HD. Αυτό το πρόσθετο ταξινομεί το περιεχόμενο σε διαφορετικές κατηγορίες με βάση το είδος του. Το IPTV Stalker Addon είναι ένα από τα καλύτερα πρόσθετα IPTV που διαθέτει μια εκτενή βιβλιοθήκη τηλεοπτικών καναλιών από όλο τον κόσμο.

Πώς να εγκαταστήσετε IPTV σε LG Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να εγκαταστήσετε το IPTV Stalker Kodi Addon

Το IPTV Stalker θα πρέπει να εγκατασταθεί από ένα αποθετήριο τρίτου μέρους. Επομένως, φροντίστε να ενεργοποιήσετε την επιλογή Άγνωστες πηγές στο Kodi . Ανατρέξτε στον παρακάτω οδηγό μιας γραμμής για να το ενεργοποιήσετε.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Kodi → Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις συστήματος → Πατήστε Πρόσθετα → Επιλέξτε άγνωστες πηγές → Ενεργοποιήστε το .

Στη συνέχεια, κατεβάστε το αρχείο Zip στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

IPTV Stalker Addon: http://bit.ly/3g6XZ6t

(1). Πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην αρχική οθόνη του Kodi.

(2) Εντοπίστε και επιλέξτε την επιλογή Πρόσθετα στη σελίδα Ρυθμίσεις.

(3) Επιλέξτε την επιλογή Εγκατάσταση από αρχείο Zip .

(4) Επιλέξτε το αρχείο zip που έχετε κατεβάσει και κάντε κλικ στο OK για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο στο Kodi.

(5) Μόλις εγκατασταθεί, θα λάβετε ένα αναδυόμενο μενού που θα εμφανίζει το πρόσθετο Εγκατεστημένο .

(6) Μεταβείτε στην αρχική οθόνη και επιλέξτε την επιλογή Βίντεο .

(7) Επιλέξτε την επιλογή Πρόσθετα βίντεο .

(8) Εδώ, μπορείτε να δείτε όλα τα εγκατεστημένα πρόσθετα.

(9) Αναζητήστε το πρόσθετο IPTV Stalker και επιλέξτε το.

(10) Παίξτε το περιεχόμενο που επιθυμείτε στο πρόσθετο IPTV Stalker και παρακολουθήστε το στη συσκευή σας.

Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το IPTV Stalker Kodi Addon

Οι τρεις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το πρόσθετο IPTV Stalker συζητούνται παρακάτω.

1. Ultra IPTV

Το Ultra IPTV είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους IPTV που σας βοηθά να κάνετε ροή βίντεο σε ποιότητα SD, HD και UHD. Αποτελείται από μια εκτενή βιβλιοθήκη βίντεο σε διάφορες κατηγορίες, όπως αθλητικά, ψυχαγωγικά, ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και ειδήσεις. Τα περισσότερα από τα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια στο πρόσθετο Ultra IPTV είναι από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τον Καναδά. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο από το αποθετήριο Cazlo.

2. Jupiter Addon

Το πρόσθετο Jupiter είναι ένα από τα δημοφιλή και πιο χρησιμοποιημένα πρόσθετα μεταξύ των χρηστών του Kodi. Όπως και άλλα πρόσθετα IPTV, αυτό το πρόσθετο είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Το Jupiter Addon μπορεί να εγκατασταθεί από το Tojelako Repo. Μπορείτε να βρείτε δημοφιλή ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια σε αυτό το πρόσθετο. Εκτός από ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, περιλαμβάνει επίσης ντοκιμαντέρ, ταινίες και τα τελευταία επεισόδια τηλεοπτικών σειρών.

3. Exodus Addon 

Το Exodus Addon είναι το τέλειο πρόσθετο για το Kodi που σας βοηθά να μεταδώσετε σε ροή τόνους ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε περιεχόμενο anime στο Exodus Addon . Έχει επίσης μια μοναδική δυνατότητα να φιλτράρει τα περιεχόμενα σύμφωνα με την επιθυμία σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Exodus Redux στο Kodi από το αποθετήριο Kodi Bae.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Είναι το πρόσθετο IPTV Stalker δωρεάν;

Ναί. Αυτό το πρόσθετο είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση.

2. Γιατί δεν μπορώ να εγκαταστήσω το πρόσθετο IPTV Stalker στο Kodi;

Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τις Άγνωστες πηγές, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο IPTV Stalker στο Kodi. Επομένως, ενεργοποιήστε την επιλογή Άγνωστες πηγές στο Kodi .

3. Είναι ασφαλές στη χρήση το πρόσθετο IPTV Stalker;

Είναι αδύνατο να συμπεράνουμε εάν αυτό το πρόσθετο είναι ασφαλές. Συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση VPN κατά τη ροή περιεχομένου στο IPTV Stalker.

Παιχνίδια με υψηλά γραφικά για υπολογιστή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy