Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο PS5

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο PS5 για να διορθώσετε ζητήματα απόδοσης και καθυστερήσεις

Βασικά σημεία

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στο PS5: Απενεργοποιήστε το PS5 → Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί τροφοδοσίας κουμπί μέχρι να μπει το δεύτερο μπιπ Λειτουργία ασφαλείας → επιλέξτε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και ανανέωση της βάσης δεδομένων.

Εάν αντιμετωπίζετε μεγάλους χρόνους φόρτωσης παιχνιδιών και αργή απόδοση στο PS5, ίσως είναι καιρός να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της κονσόλας σας. Τα κατεστραμμένα αρχεία προσωρινής μνήμης είναι υπεύθυνα για το υστερεί, αργές απαντήσεις, και κολλάει η εφαρμογή στην κονσόλα παιχνιδιών PS5. Η εκκαθάριση των αρχείων της προσωρινής μνήμης θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα περισσότερα από αυτά τα ζητήματα.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν επιλογές για την κατάργηση αρχείων προσωρινής μνήμης στις ρυθμίσεις του PS5. Ο μόνος δυνατός τρόπος για να καθαρίσετε το κατεστραμμένο αρχείο προσωρινής μνήμης της κονσόλας σας είναι να εκκινήσετε το PlayStation 5 σε ασφαλή λειτουργία. Μπείτε σε αυτήν την ενότητα για να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης από την κονσόλα παιχνιδιών PlayStation 5.

Διαβάστε επίσης :PS5 Performance Mode τι είναι και πώς να το ενεργοποιήσετε

Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο PS5 σε ασφαλή λειτουργία

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αποκλειστικές επιλογές για την εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης στις ρυθμίσεις του PlayStation 5, πρέπει να εκκινήσετε την κονσόλα σας σε ασφαλή λειτουργία για να αφαιρέσετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης. Εδώ είναι πώς να το κάνετε.

1. Πατήστε το Κουμπί PS στο χειριστήριο Dualsense και επιλέξτε Απενεργοποίηση PS5.

2. Μόλις απενεργοποιηθεί τελείως η κονσόλα σας, κρατήστε πατημένο το κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης στην κονσόλα PS5 μέχρι να ακούσετε ένα μπιπ.

3. Κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να ακούσετε ένα δεύτερο ηχητικό σήμα μέσα σε 3-4 δευτερόλεπτα.

4. Συνδέστε το χειριστήριό σας στην κονσόλα χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB και πατήστε το Κουμπί PS.

5. Το PS5 σας θα εκκινήσει Λειτουργία ασφαλείας.

6. Μόλις το PlayStation 5 μπει σε ασφαλή λειτουργία, επιλέξτε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και ανανέωση της βάσης δεδομένων.

Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο PS5

7. Κάντε κλικ ΟΚ σε διαγράψτε όλα τα προσωρινά αρχεία στο PS5 σας.

8. Το PS5 σας θα επανεκκινήσει αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Τι συμβαίνει όταν εκκαθαρίζετε την προσωρινή μνήμη στο PS5

Η εκκαθάριση των αρχείων προσωρινής μνήμης αφαιρεί όλα τα κατεστραμμένα αρχεία από την κονσόλα PlayStation 5. Θα βελτιώσει την απόδοση, θα ανοίξει τις εφαρμογές πιο γρήγορα και θα λύσει προβλήματα σφαλμάτων εφαρμογής. Επιπλέον, θα ελευθερώσει χώρο στο PS5 σας. Ωστόσο, κανένα από τα παιχνίδια, τις εφαρμογές, τα δεδομένα χρήστη ή τα αποθηκευμένα αρχεία σας δεν θα διαγραφεί κατά την κατάργηση των αρχείων προσωρινής μνήμης.

FAQ

1. Είναι ασφαλές η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης στο Sony PS5;

Ναί. Η εκκαθάριση της προσωρινής αποθήκευσης στο PlayStation 5 είναι ασφαλής. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης θα διορθώσει τα προβλήματα απόδοσης που προκαλούνται από τα κατεστραμμένα αρχεία προσωρινής μνήμης.

2. Τι σημαίνει διαγραφή προσωρινής μνήμης στο PS5;

Η εκκαθάριση των αρχείων προσωρινής μνήμης στο PS5 καταργεί τα αρχεία προσωρινής μνήμης που τείνουν να καταστρέφονται με την πάροδο του χρόνου και να οδηγούν σε προβλήματα απόδοσης στην κονσόλα PS5

3. Μπορώ να διαγράψω την προσωρινή μνήμη στην εφαρμογή PS5;

Όχι. Δεν μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης μεμονωμένων εφαρμογών στο PlayStation 5.

4. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης στο PS5 βοηθά με την καθυστέρηση;

Ναί. Η κατάργηση όλων των αρχείων προσωρινής μνήμης από το PlayStation 5 θα σας βοηθήσει να εξαλείψετε τις καθυστερήσεις.

5. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του PS5 θα διαγράψει παιχνίδια;

Όχι. Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης δεν θα διαγράψει παιχνίδια ή δεδομένα παιχνιδιών στο PS5 σας.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να συνδέσω το PS5 με τη Samsung Smart TV

Πώς να αποκτήσετε το Roblox στο PS5Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *