Πώς να μετατρέψετε το βίντεο σε GIF στο iPhone

Η μετατροπή ενός βίντεο σε GIF είναι εξαιρετικά εύκολη στο iPhone, αλλά θα σας μπερδέψει ο αριθμός των εφαρμογών που έχει το iOS για αυτόν τον σκοπό. Αλλά? Χρειάζεστε πραγματικά μια εφαρμογή τρίτου μέρους για να μετατρέψετε το βίντεο σε GIF;

Εάν γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε το iOS στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, δεν θα χρειαστείτε καμία εφαρμογή τρίτων για τη μετατροπή βίντεο σε GIF. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Συντομεύσεις στο iPhone σας για να μετατρέψετε τα αγαπημένα σας βίντεο σε GIF μέσα σε δευτερόλεπτα.

Ναι, υπάρχουν επίσης δωρεάν εφαρμογές τρίτων για τη μετατροπή ενός βίντεο σε GIF σε ένα iPhone, αλλά δεν θα τις χρειαστείτε μέχρι να θέλετε καλύτερες επιλογές τροποποίησης GIF. Σε αυτόν τον οδηγό, έχουμε μοιραστεί την καλύτερη μέθοδο για να το κάνετε αυτό. Ας αρχίσουμε.

κινούμενα GIF σε κινητό και υπολογιστή Πώς να αποθηκεύσετε

Πώς να διορθώσετε τη δυνατότητα σύνδεσης με VPN στο iPhone (8 Μέθοδοι)

Πώς να μετατρέψετε το βίντεο σε GIF στο iPhone

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την εγγενή εφαρμογή Συντομεύσεις του iPhone για να μετατρέψουμε ένα βίντεο σε GIF. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Συντομεύσεις για να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε GIF στο iPhone σας.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Συντομεύσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Συντομεύσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Συντομεύσεις, μεταβείτε στο Εκθεσιακός χώρος καρτέλα στην κάτω δεξιά γωνία.

Εκθεσιακός χώρος

3. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το πεδίο αναζήτησης για να βρείτε τη συντόμευση «Βίντεο σε GIF». Μόλις εμφανιστεί η συντόμευση στο αποτέλεσμα αναζήτησης, πατήστε πάνω της.

Βίντεο σε GIF

4. Στην οθόνη Συντόμευση Video to GIF, πατήστε το Προσθήκη συντόμευσης κουμπί.

Προσθήκη συντόμευσης

5. Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Συντομεύσεις καρτέλα στην κάτω αριστερή γωνία.

6. Στη συνέχεια, πατήστε το Βίντεο σε GIF συντόμευση στην οθόνη Όλες οι συντομεύσεις για να το εκτελέσετε.

Βίντεο σε GIF

7. Τώρα, η συντόμευση θα εμφανίσει όλα τα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο iPhone σας. Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε σε GIF.

Επιλέξτε το βίντεο

8. Αφού επιλέξετε, θα μεταβείτε στην οθόνη Επεξεργασία βίντεο. Μπορείς μετακινήστε τα σεβρόν και στις δύο πλευρές του πλυντηρίου για να κόψετε το βίντεο όπως το χρειάζεστε.

μετακινήστε τα σεβρόν

9. Αφού κόψετε το βίντεο, πατήστε το Αποθηκεύσετε επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία. Τώρα, θα δείτε μια προεπισκόπηση του GIF.

10. Για να αποθηκεύσετε το GIF, πατήστε το Μερίδιο εικονίδιο στην κάτω αριστερή γωνία

Μερίδιο

11. Στο μενού Κοινή χρήση, επιλέξτε το Αποθήκευση εικόνας επιλογή.

Αποθήκευση εικόνας

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε GIF στο iPhone σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο για να μετατρέψετε όσα βίντεο θέλετε σε GIF.

Πώς να αποθηκεύσετε αυτόματα το GIF στην εφαρμογή Φωτογραφίες;

Μπορείτε να κάνετε μερικές αλλαγές στο βίντεο στη συντόμευση GIF για να αποθηκεύετε πάντα το GIF στη συλλογή του iPhone σας. Δείτε πώς μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτόματα το μετατρεπόμενο GIF στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone.

1. Εκκινήστε το Συντομεύσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Συντομεύσεις

2. Στην οθόνη Όλες οι συντομεύσεις, πατήστε το τρεις τελείες στη συντόμευση Βίντεο σε GIF.

τρεις τελείες

3. Στην επόμενη οθόνη, Προσθήκη την ενέργεια «Αποθήκευση στο άλμπουμ φωτογραφιών».

Προσθήκη

4. Αφού κάνετε την αλλαγή, πατήστε Εγινε στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αυτό είναι! Από τώρα και στο εξής, η Συντόμευση θα αποθηκεύει αυτόματα τα GIF στα Πρόσφατα άλμπουμ στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να μετατρέψετε ένα βίντεο σε GIF σε ένα iPhone. Η συντόμευση Video to GIF είναι εξαιρετική, αλλά δεν διαθέτει επιλογές προσαρμογής GIF. Μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερες λειτουργίες που σχετίζονται με το GIF χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου μέρους. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη μετατροπή βίντεο σε GIF στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να μετατρέψετε βίντεο MKV σε μορφή MP4

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *