Πώς να κλείσετε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές στο iPhone ταυτόχρονα

Το Android και το iPhone ανταγωνίζονται στενά, το καθένα με τα δυνατά του σημεία: το Android κερδίζει σε ορισμένους τομείς, ενώ το iPhone κυριαρχεί σε άλλους. Όπως και στο Android, έχετε την ελευθερία να εγκαταστήσετε ατελείωτες εφαρμογές στο iPhone σας.

Το Apple App Store σάς δίνει την ελευθερία να εγκαταστήσετε όσες εφαρμογές θέλετε, και ως αποτέλεσμα, συχνά καταλήγουμε να εγκαθιστούμε περισσότερες εφαρμογές από αυτές που πραγματικά χρειαζόμαστε.

Παρόλο που μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές χωρίς να ανησυχείτε για ζητήματα ασφάλειας ή απορρήτου, τι γίνεται αν έχετε συχνά πολλές εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο;

Μερικές φορές, θέλουμε να απαλλαγούμε από όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου με μία κίνηση για να επιταχύνουμε τη συσκευή. Είναι όμως δυνατό να κλείσουμε όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου στο iPhone;

Πώς να κλείσετε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές στο iPhone ταυτόχρονα

Στην πραγματικότητα, στις συσκευές Apple, δεν υπάρχει επιλογή να κλείσετε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο, αλλά μερικές λύσεις σάς επιτρέπουν να κλείσετε πολλές εφαρμογές με μία μόνο κίνηση.

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς να κλείσετε πολλές εφαρμογές στο iPhone σας, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να κλείσετε ταυτόχρονα ανοιχτές εφαρμογές στο iPhone σας. Ας αρχίσουμε.

Κλείστε πολλές εφαρμογές στο iPhone με ένα κουμπί Home

Εάν έχετε iPhone 8 ή νεότερη έκδοση με κουμπί αρχικής οθόνης, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να κλείσετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

  • Για να ξεκινήσετε, κάντε διπλό κλικ στο κουμπί Αρχική σελίδα στο iPhone σας.
  • Αυτό θα ανοίξει το App Switcher.
  • Τώρα μπορείτε να δείτε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.
  • Για να κλείσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή, πατήστε την κάρτα εφαρμογής και σύρετε προς τα επάνω. Αυτό θα κλείσει την εφαρμογή.
  • Για να κλείσετε πολλές εφαρμογές, χρησιμοποιήστε πολλά δάχτυλα για να πατήσετε παρατεταμένα πολλές προεπισκοπήσεις εφαρμογών. Στη συνέχεια, σύρετε προς τα επάνω για να τα κλείσετε.

Έτσι, βασικά, δεν υπάρχει ένα κουμπί για να κλείσετε όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου. Θα πρέπει να πατήσετε και να σύρετε προς τα πάνω χρησιμοποιώντας πολλά δάχτυλα.

Κλείστε όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς κουμπί αρχικής οθόνης

Εάν έχετε iPhone X ή μεταγενέστερο, δεν θα έχετε το κουμπί Home. Επομένως, πρέπει να κλείσετε πολλές εφαρμογές χωρίς κουμπί Home. Δείτε πώς μπορείτε να κλείσετε πολλές εφαρμογές στο iPhone σας.

Κλείστε όλες τις εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς κουμπί αρχικής οθόνης

  • Στην αρχική οθόνη, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από το κάτω μέρος στη μέση της οθόνης.
  • Αυτό θα φέρει το App Switcher. Θα μπορείτε να δείτε όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.
  • Τώρα, για να κλείσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή, απλώς σύρετε προς τα επάνω την προεπισκόπηση της εφαρμογής.
  • Εάν θέλετε να κλείσετε πολλές εφαρμογές, χρησιμοποιήστε πολλά δάχτυλα για να σύρετε προς τα πάνω πολλές προεπισκοπήσεις εφαρμογών.
  • Αυτό είναι! Αυτό είναι το πόσο εύκολο είναι να κλείσετε πολλές εφαρμογές σε ένα iPhone χωρίς κουμπί αρχικής οθόνης.

Υπάρχει ανάγκη να κλείσουμε εφαρμογές στο iPhone;

Λοιπόν, στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να κλείσετε τις εφαρμογές που εκτελούνται στα iPhone. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εφαρμογές που δεν είναι ενεργές στην οθόνη σας ουσιαστικά δεν χρησιμοποιούνται.

Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το κλείσιμο αυτών των εφαρμογών για να ελευθερώσετε τη χρήση μνήμης. Δεν χρειάζεται να κλείνεις όλες τις εφαρμογές σε τακτική βάση, καθώς δεν καταναλώνουν σημαντική ενέργεια στο παρασκήνιο.

Εάν ακολουθείτε τις επίσημες οδηγίες, η Apple δεν συνιστά το κλείσιμο των εφαρμογών εκτός εάν έχουν παγώσει ή δεν λειτουργούν.

Λοιπόν, γιατί υπάρχει ένα App Switcher στο iPhone;

Τώρα, μπορείτε να ρωτήσετε, εάν οι εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο δεν καταναλώνουν σημαντική ενέργεια, ποιος είναι ο σκοπός ενός App Switcher;

Λοιπόν, το App Switcher διευκολύνει την πρόσβαση στις εφαρμογές που άνοιξαν πρόσφατα. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και θυμάται τις εφαρμογές που έχετε ανοίξει προηγουμένως.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να κλείσετε όλες τις ανοιχτές εφαρμογές στο iPhone ταυτόχρονα. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5235

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *