Πώς να μεταφέρετε αρχεία από το iPhone στα Windows

Πώς να μεταφέρετε αρχεία από το iPhone στα Windows [Easiest Method]

Πριν από λίγες μέρες, μοιραστήκαμε ένα άρθρο που εξηγούσε πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας ενός iPhone σε έναν υπολογιστή με Windows. Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε την εφαρμογή Apple Devices που παρέχει τοπικές επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το iPhone στον υπολογιστή σας με Windows.

Τώρα, θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια εφαρμογή Apple Devices για να μεταφέρετε αρχεία από το iPhone στα Windows. Το Apple Devices είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί συγχρονισμένο τον υπολογιστή σας με Windows και τις συσκευές Apple όπως το iPhone και το iPad.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple Devices για να μεταφέρετε φωτογραφίες, μουσική, ταινίες και άλλους τύπους δεδομένων μεταξύ των συσκευών σας Windows και Apple. Έτσι, εάν διαθέτετε υπολογιστή με Windows και αναζητάτε επιλογές για τη μεταφορά αρχείων από το iPhone στα Windows, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας στα Windows

13 καλύτερες εφαρμογές δίαιτας για iPhone το 2024

Πώς να μεταφέρετε αρχεία από το iPhone στα Windows

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής Apple Devices για τη μεταφορά αρχείων από ένα iPhone σε υπολογιστή με Windows. Δείτε πώς να ξεκινήσετε.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Εφαρμογή Apple Devices στον υπολογιστή σας με Windows. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή, εγκαταστήστε την από αυτόν τον σύνδεσμο.

Εφαρμογή Apple Devices

2. Μόλις εγκατασταθεί, εκκινήστε την εφαρμογή Apple Devices. Επόμενο, συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας με τη βοήθεια καλωδίου USB.

συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας

3. Τώρα, πρέπει να ξεκλειδώσετε το iPhone σας μία φορά. Το ξεκλείδωμα του iPhone θα συνδέσει το iPhone σας με τον υπολογιστή Windows.

4. Μεταβείτε στην εφαρμογή Apple Devices στον υπολογιστή σας. Το iPhone σας θα πρέπει να εμφανίζεται στη λίστα των συσκευών.

5. Στη συνέχεια, στο μενού πλοήγησης, μεταβείτε στο Αρχεία αυτί.

Αρχεία

6. Τώρα, θα δείτε μια λίστα εφαρμογών που είναι συμβατές με τη λειτουργία κοινής χρήσης αρχείων.

λίστα εφαρμογών που είναι συμβατές με την κοινή χρήση αρχείων

Αυτό είναι! Αυτό τερματίζει τη διαδικασία εγκατάστασης για τη μεταφορά αρχείων από το iPhone στα Windows.

Πώς να διαχειριστείτε αρχεία στο iPhone από τα Windows;

Μετά τη διαδικασία εγκατάστασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple Devices για να μεταφέρετε αρχεία από το iPhone στα Windows. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Apple Devices και μεταβείτε στο Αρχεία καρτέλα στο μενού πλοήγησης.

Αρχεία

2. Τώρα, πρέπει επιλέξτε την εφαρμογή θέλετε να προσθέσετε αρχεία για.

επιλέξτε την εφαρμογή

3. Αφού επιλέξετε την εφαρμογή, κάντε κλικ στο Προσθήκη αρχείου κουμπί. Στη συνέχεια, ανοίξτε τα Αρχεία που θέλετε να μεταφέρετε στο iPhone σας από τον υπολογιστή σας.

Προσθήκη αρχείου

4. Το αρχείο θα μεταφερθεί αμέσως στο iPhone σας. Μπορείτε να το επαληθεύσετε ανοίγοντας την επιλεγμένη εφαρμογή στο iPhone σας.

5. Για να μεταφέρετε αρχεία από το iPhone σας στον υπολογιστή σας, επιλέξτε το αρχείο θέλετε να μεταφερθείτε στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ Αποθηκεύσετε. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη θέση στον υπολογιστή σας με Windows για να αποθηκεύσετε το αρχείο.

Αποθηκεύσετε

6. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Apple Devices για να διαγράψετε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο iPhone σας. Για αυτό, κάντε δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέξτε Διαγράφω.

Διαγράφω

7. Μόλις τελειώσετε με τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Εκβάλλω κουμπί κοντά στο όνομα του iPhone σας.

Εκβάλλω

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία από το iPhone στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Devices.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη μεταφορά αρχείων από το iPhone στα Windows χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Devices. Η εφαρμογή Apple Devices χρησιμεύει ως ένας γρήγορος τρόπος μεταφοράς αρχείων μεταξύ iPhone και Windows. Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να στείλετε φωτογραφίες και βίντεο από το iPhone στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *