εφαρμογές για εγγραφή οθόνης σε Android

13 καλύτερες εφαρμογές για εγγραφή οθόνης σε Android το 2024

Σήμερα, περισσότεροι από δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν Android αυτήν τη στιγμή. Επιπλέον, σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά, το Android έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής.

Εάν χρησιμοποιείτε λειτουργικό σύστημα Android για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα δεν διαθέτει εγγενή συσκευή εγγραφής οθόνης.

Ωστόσο, πολλές εφαρμογές εγγραφής οθόνης τρίτων είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Με αυτές τις εφαρμογές εγγραφής οθόνης, μπορείτε εύκολα να καταγράψετε όλες τις δραστηριότητες της οθόνης στο Android.

Διαβάστε επίσης: 12 καλύτερες εφαρμογές εγγραφής κλήσεων για Android

Δωρεάν εφαρμογές εγγραφής φωνής για Android

13 καλύτερες εφαρμογές για εγγραφή οθόνης σε Android χωρίς Root

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εγγραφής οθόνης για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Εγγραφή οθόνης AZ

Εγγραφή οθόνης AZ

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης υψηλής ποιότητας για τη συσκευή σας Android, δοκιμάστε αυτήν.

Μάντεψε? Το AZ Screen Recorder μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή ή τη ζωντανή ροή της οθόνης Android σας. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ευρέως από παίκτες που μεταδίδουν τα βίντεο παιχνιδιού τους σε διαφορετικές πλατφόρμες βίντεο.

2. Rec.

Rec.

Αυτή είναι μια άλλη εφαρμογή Android που καταγράφει τη δραστηριότητα της οθόνης. Αυτή η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη και λειτουργεί χωρίς root. Σε αυτήν την εφαρμογή, πρέπει να ορίσετε τον ρυθμό μετάδοσης bit και τη διαδρομή αποθήκευσης αρχείων από την πρώτη κιόλας χρήση.

Μπορείτε ακόμη και να εγγράψετε ήχο με αυτήν την εφαρμογή, η οποία σας δίνει 10 δευτερόλεπτα όταν κάνετε κλικ στο έτοιμο για να είστε έτοιμοι για την εγγραφή.

3. Mobizen

Mobizen

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές για την καταγραφή δραστηριοτήτων στην οθόνη Android χωρίς να το κάνω root. Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να εγγράψετε οθόνες και να μοιραστείτε τις εγγραφές μεταξύ υπολογιστή και Android.

Το καλό είναι ότι το Mobizen Screen Recorder διατίθεται δωρεάν και προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε την εγγραφή απευθείας μέσω αυτής της εφαρμογής.

4. Παιχνίδια Google Play

Παιχνίδια Google Play

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Παιχνίδια Google Play έχουν μια λειτουργία εγγραφής κρυφής οθόνης που μπορεί να εγγράψει οθόνες.

Πρέπει να παίξετε οποιοδήποτε παιχνίδι από τα Παιχνίδια Google Play και να βγείτε από το παιχνίδι μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή εγγραφής και θα καταγράψει τα πάντα.

5. Vidma Screen Recorder

Vidma Screen Recorder

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν συσκευή εγγραφής οθόνης all-in-one και μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για το Android σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Vidma Screen Recorder.

Το Vidma Screen Recorder μπορεί να εγγράψει ολόκληρη την οθόνη σας με μια κάμερα προσώπου, προσφέρει ένα βίντεο εγγραφής πλήρεις δυνατότητες με πολλά εργαλεία επεξεργασίας και πολλά άλλα.

6. Vysor

Vysor

Το Vysor σάς επιτρέπει να προβάλλετε και να ελέγχετε το Android στον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιήστε εφαρμογές, παίξτε παιχνίδια και διαχειριστείτε το Android σας με το ποντίκι και το πληκτρολόγιό σας.

Μεταβείτε ασύρματα και αντικατοπτρίστε το Android σας στην επιφάνεια εργασίας σας. εξαιρετικό για παρουσιάσεις. Ο υπολογιστής-πελάτης επιτραπέζιου υπολογιστή διαθέτει επίσης μια συσκευή εγγραφής οθόνης που καταγράφει την οθόνη Android. Μπορείτε να βρείτε τον πλήρη οδηγό μας για το Vysor εδώ.

7. VideoShow Screen Recorder

VideoShow Screen Recorder

Το VideoShow Screen Recorder είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή εγγραφής οθόνης που σας επιτρέπει να εγγράψετε την οθόνη σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να εγγράψετε παιχνίδια ενώ παίζετε, να τραβήξετε την οθόνη με ένα άγγιγμα, να εφαρμόσετε φίλτρα και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και δεν βάζει υδατογράφημα σε εγγεγραμμένα βίντεο.

8. Αργαλειός

Αργαλειός

Το Loom είναι λίγο πιο μοναδικό από άλλες εφαρμογές εγγραφής οθόνης στη λίστα. Αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να καταγράψετε την οθόνη και την κάμερά σας με ένα μόνο πάτημα.

Μετά την εγγραφή της ροής της οθόνης ή της κάμερας, μπορείτε να μοιραστείτε αμέσως αυτό το περιεχόμενο δημιουργώντας έναν σύνδεσμο. Πάνω από 14 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή για εγγραφή, κοινή χρήση και έλεγχο ασύγχρονων βίντεο.

Το Loom φέρνει επίσης ορισμένες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης βίντεο στο cloud, λήψης ειδοποίησης όταν κάποιος αλληλεπιδρά με τα βίντεό σας κ.λπ.

9. ADV Screen Recorder

ADV Screen Recorder

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης για Android που σας επιτρέπει να εγγράφετε εύκολα την οθόνη, πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την εφαρμογή.

Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο με συσκευές με root όσο και με μη ριζωμένες συσκευές και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την μπροστινή ή την πίσω κάμερα κατά την εγγραφή. Έχει επίσης άλλες δυνατότητες, όπως επεξεργασία των εγγραφών, περικοπή βίντεο κ.λπ.

10. XRecorder

XRecorder

Το XRecorder από το Inshot είναι μια όμορφα σχεδιασμένη εφαρμογή εγγραφής οθόνης για Android. Μπορεί να τραβήξει ομαλά και καθαρά βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο.

Η εφαρμογή λειτουργεί τόσο με ριζικά όσο και με μη ριζικά smartphone και υποστηρίζει επίσης εσωτερική εγγραφή ήχου.

Εκτός από την εγγραφή οθόνης, το XRecorder παρέχει μερικές βασικές λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως περικοπή, αφαίρεση εξαρτημάτων από βίντεο, προσθήκη μουσικής, έλεγχο ταχύτητας αναπαραγωγής κ.λπ.

11. Castify Screen Recorder

Castify Screen Recorder

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή εγγραφής οθόνης που είναι ελαφριά και απλή στη χρήση, μην ψάχνετε άλλο από το Castify Screen Recorder.

Το Castify Screen Recorder δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι άλλες εφαρμογές στη λίστα. σας επιτρέπει να εγγράφετε την οθόνη σας χωρίς περιορισμούς.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να εγγράψετε βίντεο παιχνιδιού, βιντεοκλήσεις, οθόνη με ήχο κ.λπ.

12. AX Recorder

AX Recorder

Το AX Recorder είναι μια κορυφαία και ελαφριά εφαρμογή εγγραφής οθόνης για Android. Η εφαρμογή έχει κορυφαία βαθμολογία μεταξύ των παικτών καθώς καταγράφει τα βίντεο παιχνιδιού τους.

Αυτό που μας αρέσει σε αυτή τη συσκευή εγγραφής οθόνης είναι ότι δεν βάζει υδατογράφημα στις εγγραφές. Μετά την εγγραφή στην οθόνη, έχετε επίσης την επιλογή να σχεδιάσετε, να κάνετε doodle ή να σημειώσετε στην οθόνη για καλύτερη παρουσίαση.

13. Prometheus Screen Recorder

Prometheus Screen Recorder

Το Prometheus Screen Recorder είναι μια σπάνια συσκευή εγγραφής οθόνης στο Google Play Store που παρέχει επιλογές εγγραφής οθόνης HD και SD.

Ανάλογα με τον αποθηκευτικό σας χώρο, μπορείτε να επιλέξετε εάν θα εγγράψετε την οθόνη σας σε HD ή SD. Η επιλογή του SD θα θέσει σε κίνδυνο την ποιότητα εγγραφής της οθόνης, αλλά το μέγεθος του αρχείου θα μειωθεί.

Ενώ η εγγραφή HD θα καταγράφει την οθόνη σας σε υψηλή ποιότητα, το μέγεθος του αρχείου θα είναι τεράστιο. Πριν από την εγγραφή οθόνης, μπορείτε επίσης να αποφασίσετε εάν θέλετε να εγγράψετε ήχο από το μικρόφωνο ή να χρησιμοποιήσετε τον εσωτερικό ήχο (Android 10+)

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές εγγραφής οθόνης για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να εγγράψετε την οθόνη σας στα Windows 11

Πώς να εγγράψετε το GamePlay στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *