εφαρμογές εγγραφής κλήσεων

12 καλύτερες εφαρμογές εγγραφής κλήσεων για Android το 2023

Ας παραδεχτούμε ότι η εγγραφή κλήσεων σε smartphone είναι το πιο υποτιμημένο χαρακτηριστικό. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να καταγράφονται οι τηλεφωνικές κλήσεις για προσωπικούς λόγους και λόγους ασφαλείας. Για την καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων, κατασκευαστές smartphone όπως OnePlus, Huawei, Xiaomi κ.λπ., προσφέρουν ήδη τη δυνατότητα εγγραφής κλήσεων στα smartphone τους.

Ωστόσο, η επιλογή εγγραφής κλήσεων δεν είναι διαθέσιμη σε κάθε smartphone Android. Επομένως, εάν το smartphone σας δεν διαθέτει συσκευή εγγραφής κλήσεων και εάν η εγγραφή κλήσεων είναι απαραίτητη, πρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων. Πολλά Εφαρμογές εγγραφής κλήσεων Android είναι διαθέσιμα στο Google Play Store που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταγράψετε κλήσεις.

Διαβάστε επίσης:εφαρμογές για εγγραφή οθόνης σε Android

12 καλύτερες εφαρμογές εγγραφής κλήσεων για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές εγγραφής κλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο smartphone Android αυτή τη στιγμή. Έχουμε ελέγξει και παραθέσουμε χειροκίνητα μόνο τις καλύτερες εφαρμογές εγγραφής κλήσεων. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των καλύτερες δωρεάν εφαρμογές εγγραφής κλήσεων για Android.

1. Συσκευή εγγραφής κλήσεων ACR

Συσκευή εγγραφής κλήσεων ACRΤο ACR Call Recorder είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία εφαρμογές εγγραφής κλήσεων στο Google Play Store. Επιπλέον, το ACR Call Recorder παρέχει στους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες από όλες τις άλλες εφαρμογές εγγραφής κλήσεων.

Μπορείτε να ρυθμίσετε αυτήν την εφαρμογή να καταγράφει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις. Το καλό είναι ότι η εφαρμογή παραθέτει όλες τις εγγραφές με αριθμό τηλεφώνου. Επίσης, με το ACR Call Recorder, μπορείτε να προσαρμόσετε την ποιότητα εγγραφής κλήσεων και την επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud.

Η εφαρμογή εμφανίζει όλες τις ηχογραφημένες κλήσεις στη διεπαφή της και επιλογές για την εγγραφή των εγγραφών. Επιπλέον, το ACR Call Recorder σάς επιτρέπει να προστατεύετε με κωδικό πρόσβασης τις εγγραφές σας, να δημιουργείτε μεταγραφές και πολλά άλλα.

2. Ολόκληρη η συσκευή εγγραφής κλήσεων

Ολόκληρη η συσκευή εγγραφής κλήσεων

Το All Call Recorder είναι μια άλλη εφαρμογή εγγραφής κλήσεων με κορυφαία βαθμολογία για Android που μπορεί να καταγράφει τόσο τις εισερχόμενες όσο και τις εξερχόμενες κλήσεις. Το καλό με το All Call Recorder είναι ότι χρειάζεται να ρυθμίσετε την εφαρμογή μόνο μία φορά και μετά από αυτό, η εφαρμογή χειρίζεται αυτόματα όλες τις εγγραφές σας.

Η συσκευή εγγραφής κλήσεων ξεκινά αυτόματα κάθε φορά που ανιχνεύει οποιαδήποτε εισερχόμενη ή εξερχόμενη κλήση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μη αυτόματα αριθμούς στη λευκή λίστα που δεν θέλετε να καταγράφονται.

Μετά την εγγραφή των κλήσεων, το All Call Recorder σάς επιτρέπει να ακούτε την ηχογράφηση, να προσθέτετε σημειώσεις και να την κοινοποιείτε.

3. Truecaller

Truecaller

Το Truecaller είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές αναγνώρισης καλούντων στο Google Play Store. Η εφαρμογή είναι πολύ δημοφιλής στο Google Play Store και παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως αποκλεισμός κλήσεων, αποκλεισμός SMS, μηνύματα κ.λπ.

Εκτός αυτού, το Truecaller προσφέρει επίσης μια δυνατότητα εγγραφής κλήσεων, η οποία είναι αρκετά καλή. Παλαιότερα, η επιλογή εγγραφής κλήσεων περιοριζόταν στο TrueCaller premium, αλλά τώρα είναι διαθέσιμη ακόμη και στον δωρεάν λογαριασμό.

4. RMC: Android Call Recorder

RMC: Android Call Recorder

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή εγγραφής κλήσεων για το smartphone Android σας, δοκιμάστε το RMC: Android Call Recorder. RMC: Το Android Call Recorder επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν φωνητικές κλήσεις σε μορφή MP3, WAV, AMR, MP4 και 3GP.

Όσον αφορά την εγγραφή κλήσεων, η εφαρμογή RMC για Android προσφέρει τόσο αυτόματη όσο και μη αυτόματη λειτουργία για την εγγραφή κλήσεων. Προσθέτει επίσης ένα κινητό κουμπί στην οθόνη κλήσης.

Η εφαρμογή εγγραφής κλήσεων για Android υποστηρίζει επίσης την ενοποίηση στο cloud με το Google Drive και το Dropbox.

5. Τηλέφωνο από την Google

Τηλέφωνο από την Google

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android, το Phone by Google μπορεί να είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή κλήσεων. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις ρυθμίσεις του Phone by Google για να ενεργοποιήσετε την επιλογή Call Recording.

Η εγγραφή κλήσεων είναι διαθέσιμη στο τηλέφωνο από την Google, αλλά πολλοί χρήστες δεν το γνωρίζουν. Ωστόσο, το μόνο μειονέκτημα του να βασίζεσαι στο Phone by Google είναι ότι όλοι ακούνε μια αποκάλυψη όταν ξεκινά η εγγραφή κλήσης.

6. Αυτόματη συσκευή εγγραφής κλήσεων

Αυτόματη συσκευή εγγραφής κλήσεων

Είναι άλλο ένα αξιοπρεπές Εφαρμογή Android για καταγραφή τηλεφωνικών κλήσεων. Ωστόσο, η εφαρμογή έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα – Ζητάει από τους χρήστες να κρατούν το τηλέφωνό τους στο ηχείο για να καταγράφουν και τις δύο πλευρές της συνομιλίας.

Εκτός από αυτό, η εφαρμογή λειτουργεί καλά. Η εφαρμογή Call Recorder Automatic Android είναι απλή στη χρήση και μετά την εγγραφή των κλήσεων, παρέχει στους χρήστες επιλογές για οργάνωση, κοινή χρήση ή αποθήκευση στην κάρτα SD.

7. Cube Call Recorder

Cube Call Recorder

Αν ψάχνετε για την καλύτερη δωρεάν εφαρμογή Android για την καταγραφή των εισερχόμενων και εξερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων και των συνομιλιών VoIP, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Cube Call Recorder.

Μάντεψε? Το Cube Call Recorder μπορεί να καταγράφει τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά μπορεί επίσης να καταγράφει κλήσεις Skype, κλήσεις Viber και κλήσεις WhatsApp. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν κλήσεις για συγκεκριμένες επαφές.

8. Έξυπνη συσκευή εγγραφής

Έξυπνη συσκευή εγγραφής

Το Smart Recorder διαφέρει ελαφρώς από όλα τα άλλα Εφαρμογές εγγραφής φωνής Android στο άρθρο. Η εφαρμογή εγγραφής φωνής έχει μια συναρπαστική λειτουργία που παρακάμπτει τις σιωπές, ώστε να μην χρειάζεται να την ακούτε.

Ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό του Smart Recorder είναι η εγγραφή τηλεφωνικών κλήσεων στο παρασκήνιο. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Smart Recorder περιλαμβάνουν εγγραφή φόντου, αναλυτή φάσματος ήχου κ.λπ.

Το Smart Recorder είναι εξαιρετικά ελαφρύ και εύκολο με την μπαταρία, ενώ προσφέρει επίσης ένα εργαλείο βαθμονόμησης μικροφώνου για τη βελτίωση της ποιότητας εγγραφής κλήσεων.

9. Έξυπνη συσκευή εγγραφής φωνής

Έξυπνη συσκευή εγγραφής φωνής

Το Smart Voice Recorder είναι μια εφαρμογή εγγραφής φωνής με ορισμένες δυνατότητες εγγραφής κλήσεων. Η εφαρμογή προορίζεται κυρίως για την εγγραφή της φωνής σας, αλλά μπορεί επίσης να ηχογραφεί κλήσεις. Η εναλλαγή μεταξύ κανονικής και εγγραφής κλήσεων είναι εύκολη.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Smart Voice Recorder επιτρέπει στους χρήστες να εγγράφουν κλιπ ήχου σε διάφορες μορφές. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επίσης υποστήριξη για την ενσωμάτωση στο cloud.

Το Smart Voice Recorder έχει επίσης ορισμένες ομοιότητες με το καταγραφικό κλήσεων ACR που αναφέρεται στην κορυφή. Όπως η συσκευή εγγραφής ACR, η Έξυπνη εγγραφή φωνής σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις εγγραφές σας από την ίδια την εφαρμογή.

10. κλήσηΧ

κλήσηΧ

Λοιπόν, είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή εγγραφής κλήσεων για Android που σας επιτρέπει να καταγράφετε κλήσεις αυτόματα. Το καλό με την εφαρμογή είναι ότι διαθέτει αναγνώριση κλήσης, η οποία σας βοηθά να αναγνωρίζετε ανεπιθύμητες κλήσεις και κλήσεις τηλεμάρκετινγκ.

Καταγράφει όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες φωνητικές κλήσεις και σας επιτρέπει να ορίσετε φίλτρα για να ενεργοποιήσετε την εγγραφή για όλες τις κλήσεις, συγκεκριμένες επαφές ή μόνο άγνωστους αριθμούς.

11. Συσκευή εγγραφής κλήσεων Blackbox

Συσκευή εγγραφής κλήσεων Blackbox

Αν ψάχνετε για μια επαγγελματική εφαρμογή εγγραφής κλήσεων για Android, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Call Recorder. Η συσκευή εγγραφής κλήσεων Blackbox έχει σχεδιαστεί για αυτόματη εγγραφή κλήσεων και διαθέτει καθαρό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Η εφαρμογή όχι μόνο καταγράφει την κλήση σας, αλλά σας παρέχει επίσης μια επιλογή να αποθηκεύσετε τις εγγραφές απευθείας στον λογαριασμό σας στο Google Drive.

Ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά της συσκευής εγγραφής κλήσεων Blackbox περιλαμβάνουν αυτόματη εγγραφή για εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις, μη αυτόματη εγγραφή, σελιδοδείκτη σημαντικών εγγραφών κ.λπ.

12. CallApp

CallApp

Το CallApp είναι μια εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων στη λίστα που σας επιτρέπει να αναγνωρίζετε κλήσεις, να τις αποκλείετε ή να τις καταγράφετε. Το προηγμένο αναγνωριστικό καλούντος του CallApp μπορεί να αναγνωρίσει περισσότερους από 5,5 δισεκατομμύρια αριθμούς τηλεφώνου.

Εκτός από το Caller ID, σας προσφέρει επίσης έναν ισχυρό αποκλεισμό κλήσεων και έναν καταγραφέα κλήσεων. Η εγγραφή κλήσης είναι πλήρως αυτόματη, αλλά πρέπει να την ενεργοποιήσετε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Συνολικά, το CallApp είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά αν θέλετε μια λύση all-in-one για την αντιμετώπιση ανεπιθύμητων ή αυτοματοποιημένων κλήσεων.

Ολα τα εφαρμογές εγγραφής κλήσεων που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές εγγραφής κλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Εάν θέλετε να προτείνετε οποιαδήποτε άλλη συσκευή εγγραφής κλήσεων, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης: εφαρμογές εγγραφής φωνής 

εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *