Proxy Checker Tools

7 καλύτερα Proxy Checker Tools δωρεάν και επί πληρωμή το 2023

Περιεχόμενα

Χρειάζεται συνήθως να επισκέπτεστε ιστότοπους που μπορεί να έχουν μπλοκάρει την IP σας ή εκείνες όπου δεν μπορείτε να αποκαλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό, μόνο και μόνο για λόγους απορρήτου; Τότε ναι, ένας διακομιστής μεσολάβησης μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας και να την αναγνωρίσετε ανώνυμα!

Σε αυτό το άρθρο, θα σας πούμε για όλες τις ενδιαφέρουσες μεθόδους και τα εργαλεία ελέγχου μεσολάβησης που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την αυθεντικότητα και να περιηγηθείτε σε διάφορους ιστότοπους και σε όλο τον ιστό χωρίς να φοβάστε ότι θα εντοπιστείτε ή θα εντοπιστείτε! 

Χωρίς να χάνετε χρόνο, θα προχωρήσουμε με αυτό το καταπληκτικό άρθρο σχετικά με τα καλύτερα εργαλεία ελέγχου διακομιστή μεσολάβησης για να αυξήσουμε τις γνώσεις σας σε αυτόν τον τομέα. 

Ένας διακομιστής μεσολάβησης είναι μια υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσετε για ανώνυμη περιήγηση στο Διαδίκτυο . Ο διακομιστής μεσολάβησης θα ανακτήσει τα δεδομένα για εσάς αντί να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στον ιστότοπο προορισμού σας. 

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους με απόρρητο χρησιμοποιώντας το διακομιστή μεσολάβησης ως πύλη. Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας δεν θα γνωρίζει ποιους ιστότοπους επισκεφτήκατε ή τι κάνατε εκεί. απλώς θα παρατηρήσουν ότι έχετε πρόσβαση στο διακομιστή μεσολάβησης. 

7 καλύτερα εργαλεία ελέγχου διακομιστή μεσολάβησης δωρεάν και επί πληρωμή

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτούς τους διακομιστή μεσολάβησης με την ιδέα ότι ούτως ή άλλως δεν θα σας εντοπιστούν, έχουμε μια λίστα εργαλείων που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε

Ακολουθούν ορισμένα Εργαλεία Έλεγχου μεσολάβησης που θεωρήσαμε ότι είναι τα καλύτερα σε ανάγκες και υπηρεσίες:

1. Hidemy.Name

Με την ασφάλεια και το απόρρητο ως την κορυφαία προτεραιότητά τους, το Hidemy.Name an ίδρυμα του 2006 λειτουργεί στο Μπελίζ και λειτουργεί σύμφωνα με την αγγλική νομοθεσία. 

Hidemy.Name

Με τις εξαιρετικές και συνεχείς υπηρεσίες του, έχουν προσελκύσει χιλιάδες πελάτες από την αρχή και συνεχίζουν να είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία ελέγχου μεσολάβησης. 

Χαρακτηριστικά

Ας μπούμε στις δυνατότητες του Hidemy.Name για καλύτερη κατανόηση των υπηρεσιών του :

🔶Ενεργοποίηση εισερχόμενων θυρών : Εκκινήστε εύκολα έναν διακομιστή ιστού ή ένα παιχνίδι στον υπολογιστή σας, ώστε να μπορούν να συνδεθούν άλλα άτομα.

🔶 Γρήγοροι διακομιστές: Υπάρχουν πολλοί γρήγοροι διακομιστές σε όλο τον κόσμο, ένας από τους οποίους χρησιμοποιείται από το Hidemy.Name.

🔶 Κωδικοποίηση μεμονωμένων διευθύνσεων IP: Απουσία από όλες τις μαύρες λίστες λόγω σφάλματος άλλου ατόμου.

🔶Οποιεσδήποτε εφαρμογές που χρησιμοποιούν VPN: εφαρμογές που βασίζονται στο Διαδίκτυο, όπως προγράμματα-πελάτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υπηρεσίες κλήσεων περιλαμβάνονται επίσης στις υπηρεσίες του.

🔶Πέντε συνδέσεις ταυτόχρονα: Σας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύσετε όλες τις συσκευές σας (μέγιστο 5) χωρίς επιπλέον χρέωση.

Τώρα, τίθεται το ερώτημα γιατί Hidemy.Name;

Θα μπορείτε να πείτε όχι, γνωρίζοντας ότι η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα να συνδέσετε 5 συσκευές ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να αγοράζετε ανώνυμα; 

Όχι μόνο αυτό, αλλά παρέχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών , καθιστώντας τη διαδικασία χωρίς κινδύνους και ανοιχτή για να δοκιμάσουν όλοι! Λοιπόν, γιατί όχι το Hidemy.Name;


2. TestMyProxies.com

Η υπηρεσία TestMyProxies.com είναι ένας από τους καλύτερους ελέγχους μεσολάβησης για εσάς, εάν οι διακομιστής μεσολάβησης που θέλετε να ελέγξετε είναι ιδιωτικοί. Είναι οι διακομιστής μεσολάβησης με σύνδεση και κωδικό πρόσβασης ή άλλοι που απαιτούν έλεγχο ταυτότητας. 

TestMyProxies.com

Αυτό γίνεται για να μπορεί να χειριστεί την προσθήκη ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης μαζί με τη θύρα διακομιστή μεσολάβησης και την IP, για το οποίο σχεδιάστηκε.

Μπορείτε να επικολλήσετε τη λίστα διακομιστή μεσολάβησης στο δεδομένο πεδίο κειμένου, το οποίο θα υποστηρίζει την επαλήθευση πολλών διακομιστών μεσολάβησης. Θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με τον τύπο, την ανωνυμία, την ταχύτητα και τη θέση κάθε διακομιστή μεσολάβησης που προστίθεται. 

Χαρακτηριστικά

Δυνατότητες του TestMyProxies: Ταυτόχρονη εργασία : Προσθέστε πολλούς διακομιστές μεσολάβησης ταυτόχρονα.

🔶

🔶 Λάβετε δίκαια και εύκολα αποτελέσματα: Το TestMyProxies λέει τα αποτελέσματα με τον τρόπο “Καλός διακομιστής μεσολάβησης ” ή ” Κακός διακομιστής μεσολάβησης “. Ως εκ τούτου, είναι εύκολο να κατανοηθούν και να ερμηνευτούν τα αποτελέσματα.

🔶Δωρεάν Proxy Checker: Οι υπηρεσίες είναι δωρεάν με το Test My Proxies!

Γιατί να επιλέξετε το TestMyProxies.com;

Είναι εύκολο να ελέγξετε τους ιδιωτικούς μεσολαβητές με το TestMyProxies. Θα λάβετε επίσης κάθε πληροφορία σχετικά με τον διακομιστή μεσολάβησής σας, είτε πρόκειται για τοποθεσία, κατάστασή του ή οτιδήποτε άλλο. 

Λοιπόν, γιατί κάποιος δεν θέλει να επιλέξει το TestMyProxy ως εργαλείο ελέγχου μεσολάβησης, σωστά;


3. Έλεγχος μεσολάβησης Geonode

Με ένα φιλικό προς τους προγραμματιστές API, το Geonode προσφέρει χωρίς προβλήματα οικιακούς διακομιστές μεσολάβησης σε ανταγωνιστικές τιμές και με πραγματική ανθρώπινη υποστήριξη για να βοηθήσει τους χρήστες του μέσω υπηρεσιών διαμεσολάβησης χωρίς ένταση. 

Έλεγχος μεσολάβησης Geonode

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δωρεάν δοκιμές και να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες πριν λάβετε την τελική σας απόφαση. 

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Geonode να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα:

🔶Απεριόριστη συλλογή δεδομένων χωρίς περιορισμούς : Δεν υπάρχουν όρια δεδομένων για πολλές συνδρομές, παρέχοντάς σας τους απαραίτητους πόρους και την ελευθερία.

🔶 Εξαιρετική εμπειρία χρήστη και ανθρώπινη βοήθεια: Ο καλύτερος στην κατηγορία του πίνακα ελέγχου χρήστη, η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και η ουσιαστική τεκμηρίωση εγγυώνται απρόσκοπτη λειτουργία.

🔶 Μέγεθος σε κλίμακα: Οι διακομιστής μεσολάβησης Geonode μπορούν εύκολα να ελεγχθούν και να ενσωματωθούν, να προσαρμόζονται σε κάθε ζήτηση έργου και να χειρίζονται πολλά πρωτόκολλα.

🔶 Γρήγορη επαλήθευση: Απολαύστε γρήγορο έλεγχο ταυτότητας κλήσεων API χρησιμοποιώντας λίστα επιτρεπόμενων χρηστών/πάσου ή IP,

🔶Υποστηρίζει πολλές γλώσσες: Πολλές δημοφιλείς γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των PHP, Python, Java, JavaScript, C/C++ και C# Advanced Proxy Control, λειτουργούν καλά με το Geonode API.

🔶Μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες προσαρμογές στους διακομιστή μεσολάβησής σας: Πολυάριθμες επιλογές προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων της αυτόματης αντικατάστασης, του διαστήματος περιστροφής, της γεωγραφικής στόχευσης και της στόχευσης ISP, είναι διαθέσιμες με τις υπηρεσίες Proxy Checker της Genode.

Λοιπόν, γιατί να επιλέξετε απαραιτήτως το Geonode; 

Με τη δωρεάν δοκιμαστική του δυνατότητα και την εξαιρετική ενσωμάτωση API, μπορώ να πω ότι μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους μόλις βεβαιωθείτε για το αναμφισβήτητα εξαιρετικό απόρρητο και τις γεμάτες δυνατότητες υπηρεσίες τους. 

Επαληθεύουν γρήγορα και παρέχουν υπηρεσίες χωρίς περιορισμούς, κάτι που είναι ένα συν!


4. Proxy-Checker 

Αρχικά από την DidSoft, το Proxy Checker είναι μία από τις υπηρεσίες που παρέχει από το 2005.

Proxy-Checker 

Είναι μια αποκλειστική επωνυμία που παρέχει δωρεάν εργαλεία ελέγχου μεσολάβησης και πολλές άλλες υπηρεσίες με τις οποίες μπορείτε να συνδεθείτε και να απολαύσετε τη χρήση. 

Χαρακτηριστικά

Οι δυνατότητες του Proxy-Checker:

🔶Πολλαπλοί έλεγχοι μεσολάβησης : Μπορείτε να ελέγξετε έως και 10 proxy ταυτόχρονα με το Proxy-Checker.

🔶 Έλεγχος επιπέδου ανωνυμίας: Μπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο ανωνυμίας με απλουστευμένα αποτελέσματα, καθώς ο διακομιστής μεσολάβησης είναι ελίτ, ανώνυμος μεσολάβησης ή ακόμη και διαφανής.

🔶 Περισσότερες πληροφορίες: Μπορείτε ακόμη να μάθετε την τοποθεσία και την κατάσταση των πληρεξούσιων!

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το Proxy-Checker, λοιπόν;

Εάν δεν αντιμετωπίζετε κανένα πρόβλημα με τον περιορισμένο αριθμό ελέγχων διακομιστή μεσολάβησης κάθε φορά, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και πιο δωρεάν εργαλεία ελέγχου διακομιστή μεσολάβησης, επειδή παρέχει περισσότερα από αυτά που θα χρειαστείτε. 

Με τους ελέγχους επιπέδου ανωνυμίας, μπορείτε επίσης να λάβετε πληροφορίες για την τοποθεσία των πληρεξούσιων, δεν είναι εκπληκτικό; 


5. Έλεγχος μεσολάβησης PortChecker

Ένα απλό και δωρεάν διαδικτυακό πρόγραμμα που ονομάζεται Port Checker μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση των ανοιχτών θυρών στον υπολογιστή σας ή σε άλλες συσκευές. Είναι συχνά χρήσιμο κατά την αξιολόγηση των ρυθμίσεων προώθησης θύρας ενός δρομολογητή.

Έλεγχος διακομιστή μεσολάβησης PortChecker

Εάν φιλοξενείτε και παίζετε παιχνίδια όπως το Minecraft, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να επαληθεύσετε ότι η θύρα διακομιστή έχει ρυθμιστεί σωστά για προώθηση θυρών. Τότε, μόνο οι γνωστοί σας θα μπορούν να το προσεγγίσουν. Με λίγα λόγια, μπορείτε να διασφαλίσετε το απόρρητο με το PostChecker Proxy Checker. 

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά που ορίζουν κατάλληλα το Port Checker :

🔶 Λάβετε Άμεση εκτίμηση του επιπέδου ανωνυμίας με το Port Checker

🔶Είναι απλοποιημένο μόνο με τον ένα και σωστό τρόπο ελέγχου των διακομιστών μεσολάβησης

🔶Οι Elite Proxies θα απέκρυβαν τη χρήση τους ως proxies καθώς και τη διεύθυνση IP σας.

Γιατί να επιλέξετε το Port Checker; 

Το Port Checker ελέγχει τους διακομιστή μεσολάβησης με ελίτ, ανώνυμα και διαφανή αποτελέσματα μέσω διαφόρων θυρών. Παρέχει τα καλύτερα εργαλεία ασφαλείας συνοδευόμενα από δωρεάν υπηρεσίες. 

Ένα πράγμα που μπορεί να σας ενοχλεί είναι ότι ελέγχει μόνο έναν διακομιστή μεσολάβησης τη φορά, διαφορετικά, σας δίνει τα πιο ακριβή αποτελέσματα. 


6. ProxyScrape Proxy Checker

Το «Scrape Websites Without Limits» είναι ο στόχος του Proxy Scrape. Με περισσότερους από 60.000 διακομιστές μεσολάβησης κέντρων δεδομένων και απεριόριστο εύρος ζώνης, μπορείτε να ελέγξετε διάφορους διακομιστές μεσολάβησης μαζί με αυτό το εργαλείο ελέγχου διακομιστή μεσολάβησης. 

Έλεγχος διακομιστή μεσολάβησης ProxyScrape

Αναζητήστε οικιακούς, premium και αποκλειστικούς πληρεξούσιους με το Proxy Scrape και απολαύστε τις υπηρεσίες freemium του!

Χαρακτηριστικά

Τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του Proxy Scrape: 60k+ Proxies For Data Centers : Εγγυώνται ότι λαμβάνετε τους καλύτερους διακομιστή μεσολάβησης κέντρων δεδομένων σε λογική τιμή ομαδοποιώντας τους πελάτες τους μαζί.

🔶

🔶Επτά εκατομμύρια εγχώριοι διακομιστής μεσολάβησης: Όταν ο στόχος σας αποκλείει γρήγορα ή όταν χρειάζεστε πληρεξούσιους από μια συγκεκριμένη τοποθεσία, οι οικιστικοί διακομιστές μεσολάβησης είναι η ιδανική αντικατάσταση για άλλους τύπους διακομιστή μεσολάβησης. Αποκτήστε τα καλύτερα αποτελέσματα με τα 7 εκατομμύρια πληρεξούσια κατοικιών που παρέχονται από το ProxyScrape .

🔶Dedicated Proxies: Διακομιστές μεσολάβησης με σύνδεση στο διαδίκτυο 1 GB/s και απεριόριστο εύρος ζώνης που χρησιμοποιείτε αποκλειστικά εσείς. Εάν χρειάζεστε ειδικούς διακομιστή μεσολάβησης που χρησιμοποιείτε μόνο για να εγγυηθείτε την υψηλότερη ποιότητα, τότε ναι, το Proxy Scrape διαθέτει αυτούς τους αποκλειστικούς διακομιστές μεσολάβησης!

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ProxyScrape Proxy Checker Tool; 

Εκτός από τα πραγματικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά του, τους χιλιάδες proxies του κέντρου δεδομένων και το απεριόριστο εύρος ζώνης που συνοδεύει, παρέχουν επίσης εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99% για αδιάλειπτες υπηρεσίες. 

Είναι μια πλατφόρμα που παρέχει all-in-one! Τι δεν αρέσει σε αυτό;


7. Proxifier Proxy Checker

Αναγνωρισμένοι ως ο « Πιο προηγμένος πελάτης μεσολάβησης », με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα, παρέχουν απρόσκοπτες ενσωματώσεις, ευελιξία με τις γλώσσες και πολλές ακόμη δυνατότητες σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες. 

χαρακτηριστικό

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Proxifier:

🔶Proxy Everything : Ανακατευθύνετε τις συνδέσεις οποιασδήποτε εφαρμογής Διαδικτύου (πρόγραμμα περιήγησης, email, βάση δεδομένων, παιχνίδι κ.λπ.) μέσω του proxy checker του Proxifier.

🔶 Κατακτήστε το εταιρικό σας δίκτυο : Ελέγξτε την πρόσβαση σε πόρους. Δρομολογήστε όλες τις συνδέσεις σας μέσω ενός μόνο σημείου εισόδου και ενημερώστε πολλές διαμορφώσεις εξ αποστάσεως από ένα μόνο μέρος.

🔶 Βελτιώστε τη σύνδεσή σας : Δρομολογήστε την κυκλοφορία στο διαδίκτυο μέσω ταχύτερων διαδρομών.

🔶Ασφάλεια και απόρρητο : Είναι μια ελαφριά και ευέλικτη εναλλακτική λύση στο VPN. Διοχετεύστε τις συνδέσεις σας μέσω κρυπτογραφημένων καναλιών.

🔶 Υπέρβαση των περιορισμών : Χρησιμοποιήστε διακομιστές μεσολάβησης ως πύλη για τις δραστηριότητές σας στο Διαδίκτυο.

🔶Ευελιξία : Εκχωρήστε διαφορετικούς μεσολάβησης ή αλυσίδες σε διαφορετικές συνδέσεις χρησιμοποιώντας το σύστημα που βασίζεται σε κανόνες.

Γιατί να επιλέξετε το Proxifier; 

Αυτό το εργαλείο ελέγχου μεσολάβησης προσφέρει δωρεάν δοκιμή 31 ημερών σε όλους τους χρήστες του! Έτσι, μόλις επιβεβαιωθείτε για το εργαλείο, το αγοράζετε μόνο. Τόσο σίγουροι είναι για τις υπηρεσίες τους! Δεν υπάρχει κανένας εξαναγκασμός από το τέλος τους.

Ακολουθούν ορισμένα αναφερόμενα οφέλη από τη χρήση των εργαλείων ελέγχου διακομιστή μεσολάβησης:

 • Για να ελέγξετε εάν ο διακομιστής μεσολάβησης λειτουργεί σωστά ή όχι.
 • Για να ελέγξετε την ταχύτητα, την κατάσταση και άλλα μέτρα του διακομιστή μεσολάβησης προκειμένου να τον αναλύσετε πριν από τη χρήση.
 • Ενισχύστε την ασφάλεια.
 • Κρατήστε τους snoopers μακριά από τις διαδικτυακές δραστηριότητες των υπαλλήλων σας.
 • Για την αποφυγή ατυχημάτων, η κίνηση στο διαδίκτυο είναι ισορροπημένη.
 • Διαχειριστείτε τους ιστότοπους στους οποίους μπορούν να έχουν πρόσβαση το προσωπικό γραφείου, οι υπάλληλοι και άλλοι εργαζόμενοι.
 • Αποθηκεύοντας προσωρινά δεδομένα ή συμπιέζοντας τις εισερχόμενες πληροφορίες, μπορείτε να εξοικονομήσετε εύρος ζώνης.

Πώς λειτουργούν τα Proxy Checkers;

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ελέγξετε τους διακομιστή μεσολάβησής σας και πώς θα λειτουργήσει το εργαλείο ελέγχου διακομιστή μεσολάβησης:

 • Κάντε λήψη ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο του εργαλείου.
 • Προσθέστε τη λίστα με τους διακομιστές μεσολάβησης. 
 • Εισαγάγετε μια διεύθυνση URL για δοκιμή.
 • Επιλέξτε « ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΞΕΙΣ ».
 • Λάβετε αποτελέσματα

Πώς μπορώ να ελέγξω εάν ένας διακομιστής μεσολάβησης είναι ασφαλής;

Βεβαιωθείτε ότι όταν επιλέγετε και αγοράζετε ένα διακομιστή μεσολάβησης από έναν πάροχο, αυτός προσφέρει τα καλύτερα εργαλεία ασφαλείας για να σας διαβεβαιώσει για την ασφάλειά του. 

Πώς ελέγχετε εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ελέγξετε εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης και διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, το οποίο μπορεί να είναι οποιαδήποτε έκδοση των Windows ή macOS. 

Μπορείτε να μάθετε πώς να ελέγχετε εάν χρησιμοποιείτε διακομιστή μεσολάβησης για το λειτουργικό σας σύστημα από το Grammarly Support.

Ένας διακομιστής μεσολάβησης κρύβει την IP σας;

Οι περισσότεροι διακομιστής μεσολάβησης, σε αντίθεση με τα VPN, δεν θα κρυπτογραφούν την επισκεψιμότητά σας ούτε θα κρύβουν τη διεύθυνση IP σας από οποιονδήποτε μπορεί να την υποκλέψει καθώς ταξιδεύει από τη συσκευή σας στο διακομιστή μεσολάβησης.

Τα VPN είναι γενικά πιο αξιόπιστα από τους διακομιστές μεσολάβησης, ιδιαίτερα από τους δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης που βασίζονται στον ιστό.

Είναι ένα VPN διακομιστής μεσολάβησης;

Ένα VPN είναι παρόμοιο με έναν διακομιστή μεσολάβησης, αλλά αντί να λειτουργεί μόνο με συγκεκριμένους ιστότοπους ή εφαρμογές, υποστηρίζει κάθε ιστότοπο ή εφαρμογή που χρησιμοποιείτε.

Όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο μετά τη σύνδεση σε ένα VPN, η διεύθυνση IP σας αποκρύπτεται και αντικαθίσταται από τη διεύθυνση IP του παρόχου VPN, παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας ενός διακομιστή μεσολάβησης.

Ποιος ιστότοπος μεσολάβησης είναι καλύτερος;

Πώς μπορώ να ξεμπλοκάρω έναν ιστότοπο χωρίς διακομιστή μεσολάβησης ή VPN;

Μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ξεμπλοκάρετε έναν ιστότοπο χωρίς τη χρήση διακομιστή μεσολάβησης ή VPN είναι: 

 • Η αλλαγή του HTTPS σε HTTP είναι η πιο απλή και γρήγορη προσέγγιση για την απεμπλοκή ενός ιστότοπου
 • Χρησιμοποιήστε την IP που συνδέεται με τον αποκλεισμένο ιστότοπο 
 • Αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στον διακομιστή DNS σας
 • Χρησιμοποιώντας ένα hotspot smartphone για σύνδεση σε WiFi

Μιλώντας για τα καλύτερα εργαλεία ελέγχου μεσολάβησης, καταλάβαμε ένα πράγμα: πόση σημασία έχει το απόρρητο στη ζωή όλων μας; Μπορεί αυτό να οφείλεται στο ότι θέλετε να αποκρύψετε την ταυτότητά σας ή να χρησιμοποιήσετε έναν ιστότοπο στον οποίο αποκλειστήκατε για κάποιους περιττούς λόγους; 

Ως εκ τούτου, αυτά τα εργαλεία ελέγχου μεσολάβησης θα σας βοηθήσουν με περισσότερους από έναν τρόπους να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν πάροχο αφού ελέγξετε τις υπηρεσίες του και διαπιστώσετε εάν έχουν όλες τις δυνατότητες που αναζητούσατε. 

Επομένως, μην περιμένετε και ξεκινήστε να εργάζεστε με τους πληρεξούσιους να είστε ανώνυμοι! 

επεκτάσεις Chrome για το Gmail

βελτίωση των Windows 10

Τα καλύτερα VPN για iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *