Η Microsoft προσθέτει το εργαλείο αφαίρεσης φόντου στο Paint

Η Microsoft δοκιμάζει ένα νέο εργαλείο αφαίρεσης φόντου στο Microsoft Paint (γνωστό και ως MS Paint), το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν το φόντο οποιασδήποτε εικόνας αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Microsoft προσθέτει το εργαλείο αφαίρεσης φόντου στο Paint

Η Microsoft προσθέτει το εργαλείο αφαίρεσης φόντου στο Paint

Η Microsoft ξεκίνησε να κυκλοφορεί μια ενημέρωση για την εφαρμογή Paint στα Windows Insiders στα κανάλια Canary και Dev (έκδοση 11.2306.30.0).

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Microsoft Paint, μια από τις πιο θρυλικές εφαρμογές, είναι ένας δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών που παρουσιάστηκε με τα Windows 1.0 τον Νοέμβριο του 1985 και έκτοτε περιλαμβάνεται σε όλες τις εκδόσεις των Microsoft Windows. Το εργαλείο χρησιμοποιείται για χρωματισμό, σχεδίαση και επεξεργασία εικόνων.

«Σήμερα αρχίζουμε να κυκλοφορούμε μια ενημέρωση για την εφαρμογή Paint στα Windows Insiders στα κανάλια Canary και Dev. Με αυτήν την ενημέρωση, εισάγουμε την αφαίρεση φόντου», ο Dave Grochocki της Microsoft ανακοινώθηκε στο ιστολόγιο Windows Insider την Πέμπτη.

Με αφαίρεση φόντου, οι χρήστες μπορούν πλέον να αφαιρούν αυτόματα το φόντο οποιασδήποτε εικόνας με ένα μόνο κλικ, αφήνοντας μια ομαλή αποκοπή του κύριου θέματος μιας εικόνας. Η νέα δυνατότητα μπορεί εντοπίστε το θέμα από ολόκληρο τον καμβά ή από μια επιλογή χρησιμοποιώντας το εργαλείο επιλογής.

Δείτε πώς λειτουργεί η λειτουργία αφαίρεσης φόντου:

  • Για να χρησιμοποιήσουν το νέο εργαλείο αφαίρεσης φόντου της Paint, οι χρήστες πρέπει να διαθέτουν το τελευταία έκδοση της εφαρμογής Paint (έκδοση 11.2306.30.0 ή νεότερη) τρέχει στη συσκευή τους Windows 11.
  • Μόλις εγκατασταθεί, το νέο Αφαίρεση φόντου το κουμπί θα εμφανιστεί στο Εικόνα τμήμα της γραμμής εργαλείων, ακριβώς δίπλα στο εργαλείο επιλογής.
    Αφαίρεση φόντου στο Paint
  • Επικολλήστε μια εικόνα ή εισαγάγετε μια φωτογραφία στο Paint και κάντε κλικ στη νέα Αφαίρεση φόντου κουμπί στην αριστερή πλευρά της γραμμής εργαλείων.

Με αυτόν τον τρόπο, το εργαλείο θα αναγνωρίσει αυτόματα το θέμα της εικόνας και θα αφαιρέσει το περιβάλλον φόντο. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν με μη αυτόματο τρόπο το τμήμα του φόντου που θα ήθελαν να αφαιρέσουν χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα επιλογής ορθογωνίου.

Προς το παρόν, το εργαλείο αφαίρεσης φόντου στο Paint είναι διαθέσιμο μόνο στο πρόγραμμα Windows Insiders. Εάν είστε χρήστης στο Dev Channel και στο Canary Channel του προγράμματος προεπισκόπησης Insider των Windows 11, μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή από το Microsoft Store για να δοκιμάσετε τη δυνατότητα.

καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σχεδίασης για Android

Πώς να αφαιρέσετε τον ήχο από τα βίντεο

Πώς να μετατρέψετε αρχεία PNG σε JPG

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: