13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σχεδίασης για Android το 2023

13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σχεδίασης για Android το 2023

Ας παραδεχτούμε, η σχεδίαση κάτι ή η γραφιστική είναι αρκετά εύκολη στον υπολογιστή σε σύγκριση με τα smartphone. Το άφθονο λογισμικό Windows που είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία σχεδίασης. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται σχετικά δύσκολα στο Android.

Δεν είναι ότι δεν υπάρχουν εφαρμογές σχεδίασης για Android, αλλά οι περισσότερες είναι premium και δεν διαθέτουν βασικές δυνατότητες. Σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να εξερευνήσουμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές σχεδίασης για Android που ήταν ήδη διαθέσιμες στο Google Play Store.

13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές σχεδίασης για Android

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να δημιουργήστε μοναδικά έργα τέχνης ή σχέδια. Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτές οι εφαρμογές μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο σχέδιο. Όλα εξαρτώνται από το πώς χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές. Λοιπόν, ας δούμε μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές σχεδίασης για Android.

1. Easy Drawing

Εύκολο σχέδιο

Το Easy Drawing είναι α Δωρεάν βιβλίο ζωγραφικής για το android που θα λατρέψουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν. Η εφαρμογή σχεδίασης για Android σάς παρέχει έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη δημιουργία χαριτωμένων σχεδίων κινουμένων σχεδίων όπως Μονόκερος ή εικόνες με θέμα την αγάπη.

Η εφαρμογή είναι κατάλληλη για αρχάριους ή για όποιον θέλει να μάθει να σχεδιάζει. Εμφανίζει εύκολα κινούμενα σχέδια που σας δείχνουν πώς να σχεδιάζετε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και άλλα πράγματα, όπως ζώα, φυτά, κόμικς, anime και πολλά άλλα.

2. FlipaClip

FlipaClip

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή καρέ-καρέ 2D animation για το Android smartphone σας, μην ψάχνετε άλλο από το FlipaClip. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται πλέον από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε τη φαντασία σας με το στυλ κινουμένων σχεδίων σας.

Η εφαρμογή διαθέτει διαισθητικά χειριστήρια που παρέχουν την καλύτερη εμπειρία σχεδίασης και κινούμενης εικόνας. Συνολικά, αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή 2D σχεδίασης ή κινούμενης εικόνας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android.

3. ibis Paint X

ibis Paint X

Όσον αφορά τις δυνατότητες, καμία άλλη εφαρμογή σχεδίασης δεν μπορεί να ξεπεράσει το ibis Paint X. Είναι μια από τις πιο ευέλικτες εφαρμογές σχεδίασης που έχουν κατασκευαστεί ποτέ για smartphone Android. Το καλό με το ibis Paint X είναι ότι προσφέρει κάθε υλικό και εργαλείο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σχεδίασής σας.

Με περισσότερα από 2500 υλικά σχεδίασης, 800 γραμματοσειρές, 381 πινέλα, 71 φίλτρα και 46 τόνους οθόνης, το ibis Paint X είναι εύκολα η καλύτερη εφαρμογή στην ενότητα Τέχνη και Σχέδιο.

4. MediBang Paint

MediBang PaintΑν ψάχνετε για έναν δωρεάν και ελαφρύ ψηφιακό πίνακα και εφαρμογή δημιουργίας κόμικ για τη συσκευή σας Android, η αναζήτησή σας θα πρέπει να τελειώνει με MediBang Paint.

Μάντεψε? Το MediBang Paint προσφέρει άφθονα πινέλα, γραμματοσειρές, προκατασκευασμένα φόντα και άλλους πόρους για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι μια ελαφριά εφαρμογή, το MediBang Paint είναι λίγο περίπλοκο.

5. ArtFlow

ArtFlow

Αυτή η εφαρμογή ισχυρίζεται ότι μετατρέπει το smartphone σας σε ψηφιακό βιβλίο σχεδίων. Ως ένα βαθμό, είναι αλήθεια. Για να γίνει αυτό, η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 80 πινέλα, ένα εργαλείο μουτζουριών και ένα προηγμένο εργαλείο γόμας.

Η εφαρμογή είναι σχετικά εύκολη στη χρήση και δεν είναι φουσκωμένη με περιττές λειτουργίες. Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, υποστηρίζει την εισαγωγή και εξαγωγή PNG, JPG και PSD.

6. Adobe Illustrator Draw

Adobe Illustrator Draw

Είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή σχεδίασης διαθέσιμη στο Google Play Store. Το σπουδαίο πράγμα του Adobe Illustrator Draw είναι ότι προσφέρει στους χρήστες πολλές δυνατότητες επεξεργασίας, όπως επεξεργασίες που βασίζονται σε στρώματα, πέντε διαφορετικές συμβουλές για την επεξεργασία κ.λπ.

Ωστόσο, το Adobe Illustrator Draw δεν είναι για αρχάριους καθώς έχει πολλά περίπλοκα πράγματα. Ωστόσο, εάν είστε στον κόσμο της επεξεργασίας εικόνων, το Adobe Illustrator Draw μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

7. PaperColor

Χρώμα χαρτιού

Το PaperColor είναι μια άλλη μοναδική εφαρμογή σχεδίασης για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Το υπέροχο με το PaperColor είναι ότι προσφέρει στους χρήστες πολλές δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως επεξεργασία βάσει στρώματος, διασκεδαστικά εφέ κ.λπ.

Μάντεψε? Το PaperColor επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν μια φωτογραφία και να τη θέσουν σε λειτουργία διαφανούς. Με αυτό, μπορείτε να εντοπίσετε εύκολα την αρχική φωτογραφία.

8. Αλμπουμ

Αλμπουμ

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή σχεδίασης Android που προσφέρει στους χρήστες διαφορετικά πινέλα και αξιοπρεπή σύνολα λειτουργιών, το Sketchbook μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Το υπέροχο με το Sketchbook είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν έως και τρία επίπεδα, έξι λειτουργίες ανάμειξης και ζουμ 250%. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται πολύ για να φτιάξεις ένα τέλειο σκίτσο.

9. MediBang Paint

MediBang Paint

Αν ψάχνετε για το καλύτερο ελαφρύ εφαρμογή ψηφιακής ζωγραφικής για το smartphone Android, το MediBang Paint μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Με το MediBang Paint, μπορείτε να σχεδιάσετε οτιδήποτε από οπουδήποτε.

Η εφαρμογή προσφέρει διαφορετικά δημιουργικά εργαλεία για εικονογράφους και καλλιτέχνες κόμικς. Το MediBang Paint έρχεται γεμάτο με πολλά πινέλα, γραμματοσειρές και προκατασκευασμένα φόντο.

10. Σχέδιο τέχνης, σκίτσο, ζωγραφική

Σχέδιο τέχνης, σκίτσο, ζωγραφική

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που θα μπορούσε να σας επιτρέψει να σχεδιάζετε, να σχεδιάζετε και να ζωγραφίζετε όπως ποτέ άλλοτε, πρέπει να δοκιμάσετε το Artecture Draw, Sketch, Paint. Μάντεψε? Με το Architecture Draw, το Sketch, το Paint, μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά, υψηλής ποιότητας, ρεαλιστικά εργαλεία για να δώσετε στις εικόνες σας μια νέα πινελιά.

Εκτός από αυτό, με το Artecture Draw, το Sketch, το Paint, μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από σημειώσεις έως γρήγορα αρχιτεκτονικά σκίτσα, κινούμενα σχέδια, εικονογραφήσεις, ακουαρέλες κ.λπ.

11. Infinite Painter

Άπειρος Ζωγράφος

Το Infinite Painter είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές σχεδίασης για Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Η εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και σας προσφέρει πλούσιες και ισχυρές λειτουργίες.

Η εφαρμογή φέρνει τα καλύτερα μολύβια στην κατηγορία του, ισχυρά εργαλεία για σχέδιο, πινέλα κ.λπ. Τα πινέλα είναι τα βασικά σημεία της εφαρμογής, καθώς λαμβάνετε εκατοντάδες πινέλα με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις.

12. Picsart Color

Χρώμα Picsart

Το Picsart Color είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα σχεδίων για Android με πολλά ισχυρά εργαλεία και δυνατότητες.

Η εφαρμογή σάς παρέχει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που βασίζεται σε επίπεδα, όπως το Adobe Photoshop. Παίρνετε επίσης έναν αναμικτήρα χρωμάτων για να δημιουργήσετε τον συνδυασμό χρωμάτων σας, συμμετρικά χαρακτηριστικά σχεδίασης κ.λπ.

Τα πινέλα είναι σημαντικά για σχεδίαση και το Picsart Color παρέχει εκατοντάδες από αυτά. Συνολικά, το Picsart Color είναι μια εξαιρετική εφαρμογή σχεδίασης για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

13. PENUP

PENUP

Το PENUP είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για σχέδιο, χρωματισμό, ζωντανό σχέδιο κ.λπ. Τα εργαλεία σχεδίασης του PENUP σάς επιτρέπουν να σχεδιάζετε εύκολα και άνετα, να χρωματίζετε τα ασπρόμαυρα σκίτσα σας, να δημιουργείτε βίντεο σχεδίασης κ.λπ.

Αυτό είναι βασικά ένα δημιουργικό SNS που βασίζεται σε εικόνες που δημιουργούνται με στυλό. Συνολικά, το PENUP είναι μια τέτοια εφαρμογή σχεδίασης για Android που δεν πρέπει να χάσετε με κανένα κόστος.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές σχεδίασης για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να μετατρέψω PNG σε JPG

εφαρμογές αντιστοίχισης χρωμάτων για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *