Πώς να σχολιάσετε με GIF σε αναρτήσεις στο Instagram

Πώς να σχολιάσετε με GIF σε αναρτήσεις στο Instagram

Μερικές φορές ο μόνος τρόπος για να κατανοήσετε αυτό που πραγματικά θέλετε να πείτε είναι με ένα GIF και η επιλογή του σωστού μπορεί να έχει ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη πώς να στέλνετε GIF στο Snapchat και πώς να δημοσιεύετε ένα GIF στο Facebook, το Instagram, το Reddit και το Twitter, αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και GIF σχολίων σε αναρτήσεις στο Instagram; Είναι ο καλύτερος τρόπος να εκφράσεις μια αντίδραση, δεν απαιτούνται λόγια.

Θα σας δείξουμε πώς να σχολιάσετε με ένα GIF στο Instagram, καθώς και πώς να διαγράψετε ένα σχόλιο GIF εάν κατά λάθος επιλέξετε λάθος GIF (όλοι έχουμε πάει εκεί).

Πώς να σχολιάσετε το GIF στο Instagram σε Android και iOS

Σημείωση: Πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω βήματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει την εφαρμογή Instagram στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Δείτε πώς μπορείτε να σχολιάσετε χρησιμοποιώντας ένα GIF στο Instagram μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Τα βήματα είναι τα ίδια για συσκευές Android και iOS:

 1. Ανοίξτε την ανάρτηση στο Instagram και μετακινηθείτε στην ανάρτηση που θέλετε να σχολιάσετε.
 2. Πατήστε στο Σχόλιο κουμπί κάτω από την ανάρτηση (είναι αυτό που μοιάζει με συννεφάκι ομιλίας).
 3. Στα δεξιά του πλαισίου κειμένου, θα δείτε το εικονίδιο GIF. Δεν μπορείτε να δείτε το εικονίδιο; Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί στην πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram.
 4. Πατήστε το εικονίδιο GIF και θα δείτε μερικά προτεινόμενα GIF.
 5. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε αυτό που ψάχνετε στο Αναζήτηση GIPHY κουτί.
 6. Μόλις βρείτε το GIF που θέλετε, πατήστε το — αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό, καθώς δημοσιεύεται αυτόματα ως σχόλιο μόλις πατηθεί.
 1. Αν κατά λάθος επιλέξατε λάθος GIF και έχει αναρτηθεί ως σχόλιο, μην ανησυχείτε, καθώς μπορείτε να το διαγράψετε. Θα σας δείξουμε πώς παρακάτω.

Πώς να σχολιάσετε το GIF σε μια ανάρτηση Instagram στον Ιστό

Δυστυχώς, προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να σχολιάσετε με GIF μια ανάρτηση στην έκδοση ιστού του Instagram. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή iOS ή Android για να στείλετε σχόλια GIF.

Πώς να διαγράψετε ένα σχόλιο GIF στο Instagram

Επειδή τα GIF δημοσιεύονται αυτόματα ως σχόλια μόλις τα πατήσετε, είναι εύκολο να δημοσιεύσετε κατά λάθος ένα GIF χωρίς να το έχετε νόημα. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, ωστόσο, καθώς είναι εύκολο να διαγράψετε ένα σχόλιο GIF εάν συμβεί το χειρότερο. Δείτε πώς να το κάνετε αυτό:

 1. Βρείτε το σχόλιο που θέλετε να διαγράψετε.
 2. Πατήστε παρατεταμένα στο σχόλιο.
 3. Πατήστε το Διαγράφω κουμπί.
 4. Το σχόλιό σας θα πρέπει τώρα να διαγραφεί και μπορείτε να επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα για να δημοσιεύσετε το σωστό GIF ως σχόλιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα GIF από τη συλλογή σας ως σχόλιο στο Instagram;

Δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα GIF που έχετε αποθηκεύσει στη συλλογή σας για να σχολιάσετε μια ανάρτηση στο Instagram. Επειδή το Instagram έχει ενσωματωμένο το GIPHY, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε τα περισσότερα GIF κάνοντας αναζήτηση στη βιβλιοθήκη GIPHY.

Πώς να απαντήσετε σε ένα υπάρχον σχόλιο με ένα GIF στο Instagram

Μπορεί να υπάρχουν φορές που θέλετε να απαντήσετε σε ένα υπάρχον σχόλιο στο Instagram χρησιμοποιώντας ένα GIF. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι δυνατό – μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο σχόλιο μόνο με το GIF της επιλογής σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι εύκολο να σχολιάσετε ένα GIF στο Instagram μόλις ξέρετε πώς. Όσο είστε εδώ, γιατί να μην ελέγξετε πώς να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο στο Instagram ή πώς να κάνετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram.

κινούμενα GIF

Πώς να καρφιτσώσετε ένα σχόλιο στο Instagram

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *