Πώς να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Instagram Story σας

Πώς να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Instagram Story σας

Μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε τα βίντεό σας στο YouTube στο Instagram για να αναπτύξετε την επωνυμία σας και να δημιουργήσετε αφοσίωση, αλλά πώς μοιράζεστε τα βίντεο YouTube στο Instagram Story σας; Δεν υπάρχει τρόπος να μοιραστείτε απευθείας ένα βίντεο YouTube στο Instagram Story σας, αλλά υπάρχει τρόπος να το παρακάμψετε.

Πώς να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Instagram Story σας

Είναι εύκολο να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Instagram Story σας μέσω ενός συνδέσμου. Ωστόσο, εάν μοιράζεστε περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από άλλους χρήστες του YouTube, αυτό μπορεί να παραβιάζει τους όρους παροχής υπηρεσιών του YouTube και πιθανότατα θα θεωρηθεί επίσης παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Πώς να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Instagram Story με έναν σύνδεσμο

Είναι εύκολο να μοιραστείτε το βίντεο YouTube στο Instagram Story μέσω ενός συνδέσμου και δείτε πώς να το κάνετε αυτό. Θα χρειαστείτε τις εφαρμογές YouTube και Instagram εγκατεστημένες στη συσκευή σας προτού ξεκινήσουμε.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube και βρείτε το βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε.
 2. Κάντε κλικ στο Μερίδιο κουμπί κάτω από το βίντεο και, στη συνέχεια, πατήστε το Αντιγραφή συνδέσμου κουμπί.
 3. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το + (προσθήκη) εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης σας.
 4. Στο κάτω μέρος, πατήστε Ιστορία.
 5. Μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία για την ιστορία σας πατώντας το λευκός κύκλοςή πατήστε τη βιβλιοθήκη εικόνων κάτω αριστερά για να επιλέξετε μια υπάρχουσα εικόνα.
 1. Πατήστε το Αυτοκόλλητα εικονίδιο επάνω δεξιά και, στη συνέχεια, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Σύνδεσμος επιλογή.
 2. Επικολλήστε τον σύνδεσμο YouTube στο URL κουτί και πατήστε Εγινε.
 1. Τώρα μπορείτε να επεξεργαστείτε την ιστορία σας προσθέτοντας αυτοκόλλητα, κείμενο, φίλτρα κ.λπ.
 2. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το λευκό βέλος εικονίδιο κάτω δεξιά για να μοιραστείτε την ιστορία σας.
 3. Στη συνέχεια, πατήστε Μερίδιο στην παρακάτω οθόνη.
 4. Στο κοινοποιήστε επίσης σε στην οθόνη, επιλέξτε οποιονδήποτε θέλετε να μοιραστείτε την ιστορία ως DM (ή επιλέξτε να την μοιραστείτε στο Facebook ή να την προσθέσετε στις καλύτερες στιγμές σας) και μετά πατήστε Μερίδιο.

Ο σωστός τρόπος κοινής χρήσης βίντεο YouTube σε μια ανάρτηση

Ενδέχεται να δείτε οδηγούς πώς να κάνετε στο διαδίκτυο που σας δείχνουν πώς να μοιράζεστε βίντεο YouTube στο Instagram Story. Τα βήματα συνήθως περιλαμβάνουν την αποκοπή ενός βίντεο YouTube, την προσαρμογή της αναλογίας διαστάσεων και, στη συνέχεια, τη λήψη του βίντεο στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας. Δεν θα συνιστούσαμε να το κάνετε αυτό, για μερικούς λόγους. Το πρώτο είναι αυτό λήψη ενός βίντεο αντίκειται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του YouTube (εκτός εάν είστε συνδρομητής YouTube Premium) και μπορεί να οδηγήσει στον τερματισμό του λογαριασμού σας. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι με τη λήψη του βίντεο κάποιου άλλου, παραβιάζετε τα πνευματικά δικαιώματα και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κυρώσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ εύκολο να μοιραστείτε βίντεο στο YouTube μέσω συνδέσμου στο Instagram Story σας. Έχουμε μερικές πιο διασκεδαστικές και δημιουργικές ιδέες και για την επόμενη ιστορία σας στο Instagram, όπως πώς να αλλάξετε το χρώμα φόντου του Instagram Story.

Πώς να μοιραστείτε τη δημοσίευση Instagram στο Snapchat Story

Πώς να αποθηκεύσετε το Instagram Story με μουσική

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *