10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών για Android το 2023

Το Android προσφέρει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής από κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Όχι μόνο αυτό, αλλά η διαθεσιμότητα της εφαρμογής στο Android είναι επίσης σχετικά υψηλή. Θα βρείτε εφαρμογές για κάθε διαφορετικό σκοπό στο Play Store.

Συνήθως εγκαθιστούμε πολλές εφαρμογές και παιχνίδια στις συσκευές μας, αλλά δεν τα απεγκαθιστούμε αφού χρησιμοποιήσουμε αυτές τις εφαρμογές. Εδώ, λοιπόν, αρχίζει το πρόβλημα. Λίγες εφαρμογές προορίζονται να εκτελούνται στο παρασκήνιο χωρίς τη συγκατάθεσή σας και επιβραδύνουν τη συσκευή.

καλύτερες εφαρμογές απορρήτου

10 καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών για Android

Δεδομένου ότι το Android δεν παρέχει πολύ έλεγχο στις εφαρμογές, η χρήση μιας Διαχείρισης Εργασιών είναι πάντα η καλύτερη. Με τη Διαχείριση εργασιών, μπορείτε να εντοπίσετε και να σκοτώσετε εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικά από τα καλύτερες εφαρμογές Android Task Manager.

1. SystemPanelLite

SystemPanelLiteΤο πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του SystemPanelLite είναι η διεπαφή χρήστη του, η οποία φαίνεται δροσερή και θα σας δώσει την αίσθηση μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Μιλώντας για τις δυνατότητες, ο διαχειριστής εργασιών SystemPanelLite επιτρέπει στους χρήστες να αναγνωρίζουν και να σκοτώνουν εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή παρακολουθεί επίσης το σύστημά σας σε πραγματικό χρόνο και σας ειδοποιεί αμέσως κάθε φορά που βρίσκει οποιαδήποτε αυτόματη εκκίνηση εφαρμογής.

2. Πρασινοποιήστε

ΠρασινοποιήστεΤο Greenify είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Δεν είναι ένα εφαρμογή διαχείρισης εργασιών αλλά μια πλήρης εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας για Android. Η εφαρμογή λειτουργεί καλά σε συσκευές με ρίζες και μη και έχει πολλές δυνατότητες διαχείρισης εργασιών.

Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθείτε ενεργά τις εφαρμογές και τις διαδικασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο μέσω του Greenify. Επίσης, το Greenify σάς επιτρέπει να σταματήσετε ή να αδρανοποιήσετε εφαρμογές με ένα μόνο πάτημα, οδηγώντας σε καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

3. Εργαλειοθήκη 3C All-in-One

Εργαλειοθήκη 3C All-in-One

Το 3C All-in-One Toolbox είναι μια εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να σας βοηθήσει διαχειριστείτε και βελτιστοποιήστε το Android smartphone σας. Με το 3C All-in-One Toolbox, έχετε έναν διαχειριστή συσκευών, διαχείριση αρχείων, διαχείριση εφαρμογών, διαχείριση μπαταρίας, διαχείριση δικτύου κ.λπ.

Όσον αφορά τη λειτουργία Task Manager, η εργαλειοθήκη 3C All-in-One σάς επιτρέπει να ταξινομείτε τις εφαρμογές κατά χρήση CPU, μπαταρίας και αποθήκευσης. Συνολικά, το 3C All-in-One Toolbox είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που δεν θα μετανιώσετε ποτέ που έχετε στη συσκευή σας.

4. Απλή οθόνη συστήματος

Απλή οθόνη συστήματοςΌπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Simple System Monitor είναι μια αρκετά απλή εφαρμογή διαχείρισης εργασιών για smartphone Android.

Παρακολουθεί όλες τις εφαρμογές και τις διαδικασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο και εμφανίζει διάφορα στατιστικά στοιχεία του συστήματος, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης της μνήμης RAM και της CPU, σε πραγματικό χρόνο. Σας επιτρέπει επίσης να ελέγχετε άλλες παραμέτρους Android, όπως δραστηριότητα δικτύου, χρήση GPU, κατάσταση root κ.λπ. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης εργασιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android.

5. Advanced Task Manager

Advanced Task Manager

Το Advanced Task Manager είναι ένα η απόλυτη εφαρμογή διαχείρισης εργασιών για Android διαθέσιμο στο Google Play Store. Η εφαρμογή σας παρέχει πολλές χρήσιμες λειτουργίες δωρεάν.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να σκοτώσετε επιλεγμένες εργασίες, να καθαρίσετε τη μνήμη RAM, να σκοτώσετε εφαρμογές/παιχνίδια, να βελτιστοποιήσετε το Android κ.λπ.

Εκτός από όλα αυτά τα πράγματα, μπορείτε επίσης να λάβετε ένα γραφικό στοιχείο θανάτωσης εργασιών με ένα κλικ, πρόγραμμα απεγκατάστασης εφαρμογών κ.λπ. Συνολικά, το Advanced Task Manager είναι μια εξαιρετική εφαρμογή διαχείρισης εργασιών Android.

6. Διαχειριστής εργασιών

Διαχειριστής εργασιώνΤο Taskmanager είναι μια αρκετά απλή στη χρήση εφαρμογή διαχείρισης εργασιών για Android. Η διεπαφή χρήστη της εφαρμογής διατηρείται απλή και δεν είναι γεμάτη με περιττές λειτουργίες. Δεν υπάρχει ούτε αγορά εντός εφαρμογής ούτε περιττή άδεια.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το Taskmanager εμφανίζει τη λίστα εργασιών και τη συνολική ποσότητα μνήμης RAM που χρησιμοποιείται. Σας επιτρέπει επίσης να σκοτώσετε εργασίες απευθείας από την εφαρμογή.

7. Παρακολούθηση δραστηριότητας: Διαχείριση εργασιών

Διαχείριση εργασιών παρακολούθησης δραστηριότηταςΌπως υποδηλώνει το όνομα της εφαρμογής, το Activity Monitor: Task Manager είναι μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης δραστηριότητας για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

Ωστόσο, το Activity Monitor: Task Manager είναι για όσους έχουν λίγες τεχνικές γνώσεις, επειδή εμφανίζει πολλά δεδομένα που μόνο οι ειδικοί μπορούν να κατανοήσουν. Το Activity Monitor: Το Task Manager μπορεί να σκοτώσει εφαρμογές, διαδικασίες κ.λπ.

8. Διαχειριστής εργασιών

Διαχειριστής εργασιώνΛοιπόν, ο Task Manager από την Omich Software είναι άλλο ένα ελαφρύ εφαρμογή task-killer για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Η εφαρμογή εμφανίζει όλες τις εφαρμογές και τις διαδικασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο.

Η εφαρμογή παρέχει ένα γρήγορο κουμπί διαγραφής για να σκοτώσει όλες τις εφαρμογές και τις διαδικασίες. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή έχει επίσης τη δυνατότητα να εξαναγκάζει διαδικασίες θανάτωσης από το παρασκήνιο.

9. Applore

Applore

Το Applore δεν είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία, αλλά εξακολουθεί να είναι μια αποτελεσματική εφαρμογή διαχείρισης εργασιών για smartphone Android.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα δεδομένα της εφαρμογής σας και τη χρήση μνήμης. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίσει γρήγορα εφαρμογές που εξαντλούν τη μνήμη και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Μαζί με αυτό, έχετε επίσης μια επιλογή να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης εκκαθαρίζοντας απευθείας την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής. Το Applore σάς επιτρέπει επίσης να ελέγχετε τα δικαιώματα εφαρμογών και να αποκρύπτετε εφαρμογές συστήματος.

10. Task Manager – Process & Start

Task Manager - Process & Start

Task Manager – Process & Start είχε λάβει μόνο λίγες κριτικές χρηστών στο Google Play Store, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την απενεργοποίηση περιττών εφαρμογών.

Με το Task Manager – Process & Start, μπορείτε εύκολα να δείτε ποιες εφαρμογές εκτελούνται στο παρασκήνιο και καταναλώνουν μνήμη. Έχετε επίσης μια επιλογή να απενεργοποιήσετε τις εφαρμογές και να καθαρίσετε τη χρήση της μνήμης RAM.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές Task Manager για Android, το οποίο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε και να σκοτώσετε διεργασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτό; Μοιραστείτε τη γνώμη σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Λίστα των Καλύτερων Δωρεάν Εφαρμογών Android Killers

εφαρμογές που βελτιώνουν την απόδοση του Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *