καλύτερες εφαρμογές Time Lapse

10 καλύτερες εφαρμογές Time Lapse για Android το 2023

Εάν μαθαίνετε φωτογραφία ή βίντεο, ίσως έχετε συναντήσει τον όρο «Time-Lapse». Το Time-lapse είναι μια σειρά ακίνητων εικόνων που λαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και στη συνέχεια μετατρέπονται σε ακολουθία βίντεο. Οι φωτογραφίες time-lapse θα μπορούσαν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τεκμηριώσετε μια σειρά από γεγονότα γύρω σας.

Εάν εξακολουθείτε να μπερδεύεστε με το Time Lapse, επιτρέψτε μου να σας δώσω μερικά παραδείγματα. Έχετε δει ποτέ το βίντεο με την κίνηση των σύννεφων, το ηλιοβασίλεμα και την καλλιέργεια φυτών στο YouTube; Αυτά ήταν τα κοινά παραδείγματα time-lapse. Τεχνικά, σε ένα βίντεο με time-lapse, τα καρέ καταγράφτηκαν με πολύ χαμηλότερο ρυθμό και όταν το βίντεο παίζεται με κανονική ταχύτητα, ο χρόνος φαίνεται να κινείται πιο γρήγορα.

Διαβάστε επίσης :12 καλύτερες εφαρμογές απορρήτου για Android το 2023

10 καλύτερες εφαρμογές Time Lapse για Android

Οι περισσότερες συσκευές Android προηγμένης τεχνολογίας έχουν ήδη ενσωματωμένη τη λειτουργία “Time Lapse”, αλλά αν το τηλέφωνό σας δεν την έχει, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές τρίτων. Πολλές εφαρμογές time-lapse τρίτων στο Play Store μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εγγραφή σπουδαίων βίντεο με time-lapse. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Time Lapse για Android.

1. Framelapse

Framelapse

Το Framelapse είναι αυτή τη στιγμή η κορυφαία βαθμολογία time-lapse εφαρμογή Android διαθέσιμο στο Google Play Store. Το υπέροχο με το Framelapse είναι ότι σας επιτρέπει να ορίσετε τις ρυθμίσεις χειροκίνητα.

Μπορείτε να επιλέξετε εύκολα τα επίπεδα έκθεσης, την ισορροπία λευκού και άλλα πράγματα πριν καταγράψετε ένα time-lapse. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να εφαρμόζετε φίλτρα σε βίντεο με time-lapse. Το Framelapse είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και είναι μια δωρεάν εφαρμογή.

2. Lapse It

Lapse It

Όταν πρόκειται για τη λήψη εκπληκτικών βίντεο με time-lapse, τίποτα δεν φαίνεται να ξεπερνά το Lapse It. Η εφαρμογή κάμερας του Lapse It προσφέρει ορισμένες προηγμένες ρυθμίσεις όπως λειτουργία εστίασης, λειτουργία σκηνής, ισορροπία λευκού, ισορροπία χρωμάτων κ.λπ.

Εκτός από αυτό, οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν το χρονικό διάστημα μετά το οποίο θα γίνει κλικ σε κάθε πλαίσιο. Εκτός από βίντεο time-lapse, το Lapse It μπορεί επίσης να τραβήξει βίντεο stop-motion. Αυτό που κάνει την εφαρμογή πιο χρήσιμη είναι ότι σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τα βίντεο μετά τη λήψη.

3. Time Lapse Video

Time Lapse Video

Το Time Lapse Video διαφέρει ελαφρώς από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτή είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απαθανατίσετε πολύτιμες στιγμές και να την ακυρώσετε με ταχύτητα.

Έχετε δύο διαφορετικές επιλογές για να εισαγάγετε το βίντεο – εγγραφή με την κανονική ταχύτητα χρησιμοποιώντας κάμερα ή επιλέξτε ένα υπάρχον βίντεο από τη συλλογή σας.

Αφού επιλέξετε το βίντεο, μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα παρέλευσης στην επιλογή σας. Αυτό είναι πόσο εύκολο είναι να δημιουργήσετε ένα time-lapse βίντεο με αυτήν την εφαρμογή.

4. PicPac Stop Motion

PicPac Stop Motion

Το PicPac Stop Motion είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να δημιουργείτε βίντεο με time-lapse και stop-motion. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή κάμερας για Android, το PicPac Stop Motion παρέχει επίσης μια πλήρη χειροκίνητη λειτουργία για την καταγραφή των χαρακτηριστικών time-lapse ή stop-motion.

Ένα από τα πιο συναρπαστικά χαρακτηριστικά του PicPac Stop Motion είναι η λειτουργία φωνητικού ελέγχου, η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε τις λειτουργίες της εφαρμογής χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.

5. Κάμερα Time Lapse

κάμερα time lapse

Η κάμερα Time-Lapse μπορεί να δημιουργήσει και τα δύο σφάλμα βίντεο και σφάλμα φωτογραφίας. Είναι μια από τις καλύτερες και μοναδικές εφαρμογές για τη δημιουργία Timelapse. Το καλύτερο πράγμα για την κάμερα Time Lapse είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν αρχεία ήχου ή μουσικής στο δημιουργημένο βίντεο.

Το άλλο καλύτερο πράγμα για την κάμερα Time Lapse είναι ότι είναι δωρεάν και δεν εμφανίζει διαφημίσεις. Επίσης, η εφαρμογή δεν βάζει καν υδατογράφημα στο εγγεγραμμένο βίντεο.

6. Superlapse

Superlapse

Αν ψάχνετε για μια απλή στη χρήση εφαρμογή Timelapse για το smartphone Android σας, το SuperLapse μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Το υπέροχο με το SuperLapse είναι ότι είναι απλό στη χρήση και επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εκπληκτικές ταινίες time-lapse υψηλής ποιότητας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Superlapse προσφέρει επίσης στους χρήστες πολλαπλές αναλύσεις για επιλογή, συμπεριλαμβανομένων των 1080p. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές της λίστας, το Superlapse σάς παρέχει περισσότερα στοιχεία ελέγχου. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα τη διάρκεια του βίντεο που θέλετε να τραβήξετε, να ορίσετε τα διαστήματα καρέ, να ορίσετε την ανάλυση, να ορίσετε τις επιλογές αυτόματης εστίασης και ζουμ και πολλά άλλα.

7. Facelapse

Facelapse

Λοιπόν, το Facelapse είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Η εφαρμογή λειτουργεί εξαιρετικά με λήψεις πορτραίτου και έχει σχεδιαστεί για να επιλέγει αυτόματα τη δομή του προσώπου.

Προσθέστε όσες φωτογραφίες θέλετε στην εφαρμογή για να εντοπίσετε το πρόσωπό σας. Μόλις εντοπιστεί, μπορείτε να κάνετε κινούμενες εικόνες για να δημιουργήσετε ένα timelapse βίντεο.

8. Stop Motion Maker

Stop Motion MakerΤο Stop Motion Maker είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android για τη δημιουργία προσωπικών βίντεο time-lapse και stop-motion. Δεν επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν φωτογραφίες ή βίντεο, αλλά συρράπτουν όλα τα κλιπ και τις εικόνες για να κάνουν ένα timelapse.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Stop Motion Maker παρέχει επίσης στους χρήστες φίλτρα, ηχητικά εφέ κ.λπ., για να δημιουργήσουν ένα τέλειο time-lapse.

9. Timelapse – Κάμερα Sony

Timelapse - Κάμερα Sony

Timelapse – Η φωτογραφική μηχανή Sony είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή κάμερας Android timelapse μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα. Είναι μια εφαρμογή για τον έλεγχο της φωτογραφικής μηχανής Sony μέσω wifi.

Η εφαρμογή δεν δημιουργεί βίντεο από τις φωτογραφίες σας, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να τραβήξετε φωτογραφίες εξ αποστάσεως με τη φωτογραφική μηχανή Sony. Επίσης, με την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την καθυστέρηση μεταξύ λήψης φωτογραφιών κ.λπ.

10. Time-Lapse Creator

Time-Lapse Creator

Το Time-Lapse Creator είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να τραβάτε εικόνες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Αυτή λειτουργεί όπως κάθε άλλη εφαρμογή βίντεο time-lapse για Android.

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές αναλύσεις, να ορίσετε το χρόνο λήψης και να ορίσετε τον ρυθμό καρέ βίντεο από 1 fps σε 60 fps.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Time-Lapse Creator περιλαμβάνουν χειροκίνητη εστίαση, αιχμή εστίασης, χειροκίνητο έλεγχο ISO και κλείστρου, επιλογή φακού, έλεγχο EV κ.λπ.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές time-lapse που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε εξαιρετικό time-lapse με smartphone Android. Λοιπόν, τι πιστεύετε για αυτές τις εφαρμογές; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Οι καλύτερες εφαρμογές για τη δημιουργία βίντεο Stop Motion & TimeLapse

καλύτερες εφαρμογές βίντεο αργής κίνησης για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *