Πώς να ενεργοποιήσετε το Mica Material Design στο Microsoft Edge

Εάν χρησιμοποιούσατε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Microsoft Edge, ίσως γνωρίζετε ότι οι περισσότερες οπτικές δυνατότητες του προορίζονται για προσαρμογή στο θέμα συστήματος των Windows 11. Πρόσφατα, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα ενημέρωση στο πρόγραμμα περιήγησης Edge που εισήγαγε μια τεράστια οπτική αλλαγή.

Στην πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Edge, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το Εφέ υλικού μαρμαρυγίας. Η σχεδίαση αλλάζει την εμφάνιση του προγράμματος περιήγησης ιστού και είναι πανομοιότυπη με τη γλώσσα σχεδιασμού των Windows 11.

Θέμα υλικού Mica στο Microsoft Edge

Αν δεν γνωρίζετε, το Mica Material είναι βασικά μια γλώσσα σχεδιασμού που ενσωματώνει θέμα και ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας για να ζωγραφίσει το φόντο των εφαρμογών και των ρυθμίσεων.

Το Mica Material στο Microsoft Edge σημαίνει ότι το πρόγραμμα περιήγησης ιστού θα έχει ένα ημιδιαφανές εφέ θολώματος μαζί με μια απόχρωση χρωμάτων της εικόνας φόντου της επιφάνειας εργασίας.

Η δυνατότητα υποτίθεται ότι αλλάζει τη συνολική εμφάνιση του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge. Επομένως, εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε τα νέα οπτικά στοιχεία του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Πώς να ενεργοποιήσετε το νέο υλικό Mica στο Microsoft Edge

Εκτός από το εφέ Mica Material, μπορείτε πλέον να ενεργοποιήσετε και τις στρογγυλεμένες γωνίες στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Δείτε πώς να ενεργοποιήστε το νέο υλικό Mica & τις στρογγυλεμένες γωνίες στο πρόγραμμα περιήγησης Edge.

Σημείωση: Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη νέα οπτική αλλαγή, πρέπει να κάνετε λήψη και χρήση Microsoft Edge Canary.

1. Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την ενημέρωση του Microsoft Edge στην πιο πρόσφατη έκδοση. Για αυτό, ανοίξτε το Microsoft Edge στον υπολογιστή σας.

2. Τώρα κάντε κλικ στις τρεις τελείες πάνω δεξιά. Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε Βοήθεια > Σχετικά με το Edge.

Βοήθεια > Σχετικά με το Edge

5. Στη σελίδα Πειράματα Edge, αναζητήστε Εμφάνιση οπτικών εφέ των Windows 11 στη γραμμή τίτλου και στη γραμμή εργαλείων.

Εμφάνιση οπτικών εφέ των Windows 11 στη γραμμή τίτλου και στη γραμμή εργαλείων

6. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στη σημαία και επιλέξτε Ενεργοποιημένο.

Ενεργοποιημένο

7. Τώρα, στη γραμμή διευθύνσεων Edge, πληκτρολογήστε αυτήν τη νέα διεύθυνση και πατήστε Enter.

edge://flags/#edge-visual-rejuv-rounded-tabs

8. Κάντε κλικ στο Κάντε διαθέσιμη τη λειτουργία Στρογγυλεμένες καρτέλες αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε Ενεργοποιημένο.

Δημιουργήστε στρογγυλεμένες καρτέλες

9. Αφού κάνετε τις αλλαγές, κάντε κλικ στο Επανεκκίνηση κουμπί στην κάτω δεξιά γωνία.

Επανεκκίνηση

Αυτό είναι! Μετά την επανεκκίνηση, θα δείτε ότι η γραμμή τίτλου και η γραμμή εργαλείων θα έχουν ένα ημιδιαφανές και θαμπό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το σχέδιο υλικού Mica για εσάς.

Επομένως, αυτά είναι μερικά απλά βήματα για να ενεργοποιήσετε το υλικό Mica στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση της κρυφής οπτικής δυνατότητας του Microsoft Edge, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Πώς να επαναφέρετε το Microsoft Edge

Πώς να διορθώσετε τη μη ενημέρωση του Edge στα Windows

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *