Πώς να μετονομάσετε τα AirPods

Πώς να μετονομάσετε τα AirPods σε iPhone, Mac και Android

Έχετε πολλά ασύρματα ακουστικά ή ακουστικά υψηλής ποιότητας στην αγορά, αλλά κανένα δεν πλησιάζει τα Apple AirPods όσον αφορά την ποιότητα και την ευκολία χρήσης. Εάν μόλις αγοράσατε ένα νέο σετ AirPods για να λειτουργήσετε με το iPhone και το iPad σας, μπορείτε πρώτα να αναζητήσετε τρόπους για να αλλάξετε το όνομα.

Όταν αγοράζετε ένα νέο σετ AirPods και το συνδέετε στο iPhone, το iPad ή το Mac σας, η Apple βοηθάει δημιουργώντας ένα όνομα. Η Apple εκχωρεί αυτόματα ένα νέο όνομα στα AirPods σας με βάση το όνομα που έχει οριστεί στο iPhone, το iPad ή το Mac σας.

Αυτή είναι μια χρήσιμη λειτουργία, αλλά θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα εάν έχετε περισσότερα από ένα ζευγάρια AirPods. Η Apple μπορεί να εκχωρήσει το ίδιο όνομα και στα δύο AirPods, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε σύγχυση. Επίσης, μερικές φορές το εκχωρημένο όνομα μπορεί να μην είναι αρκετό και θέλετε να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο προσωπικά.

Πώς να αλλάξετε το όνομα του προσαρμογέα δικτύου στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Μετονομάστε τα AirPods σε iPhone, Mac και Android

Ευτυχώς, η Apple σάς επιτρέπει να αλλάξετε το όνομα των AirPods σας με απλά βήματα. Και μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας το iPhone, το iPad, το iPod touch ή ακόμα και το Mac. Εάν είστε συνδεδεμένοι με το ίδιο Apple ID σε πολλές συσκευές, το νέο όνομα θα εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές.

Επομένως, εάν έχετε αγοράσει ένα νέο σετ AirPods και αναζητάτε τρόπους να αλλάξετε το όνομά τους, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά εύκολα βήματα για να ονομάσετε τα AirPods σας χρησιμοποιώντας iPhone, iPad ή Mac. Ας αρχίσουμε.

Πώς να αλλάξετε το όνομα των AirPods στο iPhone/iPad

Τα βήματα για τη μετονομασία των Airpods είναι τα ίδια για iPhone και iPad. Επομένως, είτε έχετε iPhone είτε iPad, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να μετονομάσετε το AirPod στο iPhone .

1. Πρώτα απ ‘όλα, φροντίστε να συνδέσετε τα Apple AirPods σας με το iPhone ή το iPad σας.

2. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone/iPad σας.

3. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Bluetooth .

Πώς να συνδέσετε τα AirPods στο Mac σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Εάν το AirPod είναι συνδεδεμένο στη συσκευή σας, το όνομα θα εμφανιστεί στην οθόνη Bluetooth. Απλώς πατήστε στο όνομα AirPods σας .

 

5. Στην οθόνη ρυθμίσεων AirPods, πατήστε στο Όνομα .

 

6. Στην επόμενη οθόνη, πληκτρολογήστε το όνομα που θέλετε να ορίσετε και αποθηκεύστε τις ρυθμίσεις .

 

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αλλάξετε το όνομα του Airpod χρησιμοποιώντας iPhone ή iPad. Εάν είστε υπογεγραμμένοι με το ίδιο Apple ID σε πολλές συσκευές, θα βρείτε το νέο όνομα σε όλες τις συσκευές.

Πώς να επαναφέρετε εργοστασιακά τα Apple AirPods και AirPods Pro(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να μετονομάσετε τα AirPods σε Mac

Όπως το iPhone ή το iPad σας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή Mac σας για να μετονομάσετε τα AirPods. Είναι πολύ εύκολο να μετονομάσετε τα AirPods σε Mac, αλλά τα βήματα είναι διαφορετικά. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομα AirPods σε Mac .

1. Βεβαιωθείτε ότι τα AirPods σας είναι συνδεδεμένα στο Mac σας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο λογότυπο της Apple στη γραμμή μενού και επιλέξτε «Προτιμήσεις συστήματος».

2. Στις Προτιμήσεις συστήματος, επιλέξτε Bluetooth . Θα βρείτε τα συνδεδεμένα AirPods σας.

 

3. Κάντε δεξί κλικ στα AirPods σας και επιλέξτε « Μετονομασία ».

4. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τα νέα σας ονόματα για τα AirPods και κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος .

 

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να μετονομάσετε τα AirPods σε Mac.

Το Apple AirPods Pro 2

Πώς να αλλάξετε το όνομα του AirPod στο Android;

Τα AirPods μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ακουστικά Bluetooth με συσκευή που δεν ανήκει στην Apple. Εάν συνδέσετε το AirPod σας σε μια συσκευή εκτός Apple, όπως το Android, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri, αλλά μπορείτε να ακούσετε και να μιλήσετε.

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε AirPod με το smartphone Android σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα για να αλλάξετε το όνομα του AirPod. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε το όνομα AirPod στο Android .

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Android και επιλέξτε « Bluetooth ».

2. Στην οθόνη Bluetooth, μπορείτε να δείτε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων των AirPods.

3. Επιλέξτε τα συνδεδεμένα AirPods και κάντε κλικ στο εικονίδιο Settings cog στην επάνω δεξιά γωνία.

4. Από τη λίστα επιλογών, επιλέξτε Μετονομασία και πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα.

5. Εισαγάγετε ένα νέο όνομα και κάντε κλικ στο κουμπί Μετονομασία .

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αλλάξετε το όνομα των AirPods στο Android.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την αλλαγή του ονόματος των AirPods σας σε iPhone, iPad, MAC ή ακόμα και Android. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *