Πώς να παίξετε το GTA Vice City στο Netflix

Πώς να παίξετε το GTA Vice City στο Netflix

Γρήγορος οδηγός

  • Μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια GTA Vice City Trilogy στο Netflix από τις 14 Δεκεμβρίου 2023.
  • Προεγγραφή για το Trilogy: Μεταβείτε στο Play Store ή App Store στο κινητό σας → Αναζήτηση για GTA Netflix → Επιλέξτε το παιχνίδι της επιλογής σας → Πατήστε το προεγγραφή ή Παίρνω κουμπί για εγγραφή στο παιχνίδι.

Καλά νέα για τους συνδρομητές του Netflix! Μπορείτε να παίξετε το Το παιχνίδι GTA Trilogy στο Netflix. Το Netflix θα κυκλοφορήσει σύντομα το Grand Theft Auto: The Trilogy των Rockstar Games στο Netflix. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από 14 Δεκεμβρίου 2023.

Εάν θέλετε να παίξετε τα παιχνίδια, θα πρέπει να προεγγραφείτε για αυτά στο Play Store ή στο App Store. Μόλις ολοκληρωθούν, τα παιχνίδια θα εγκατασταθούν αυτόματα στο κινητό σας όταν είναι διαθέσιμα. Σε αυτόν τον οδηγό, σας παρείχα τα βήματα για την προεγγραφή για τα παιχνίδια GTA Trilogy στο Netflix.

μυστικοί κωδικοί Netflix

Πώς να προεγγραφείτε για το GTA Trilogy στο Netflix

Για να προεγγράψετε το παιχνίδι, η συσκευή σας Android πρέπει να εκτελεί Android OS 8.0 ή νεότερη έκδοση. Για iPhone και iPad, χρειάζεστε iOS/iPad OS 16.0 ή νεότερη έκδοση. Εάν η συσκευή σας πληροί τις απαιτήσεις, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα για να προεγγραφείτε στα παιχνίδια.

1. Ξεκλειδώστε το smartphone ή το tablet σας και μεταβείτε στο αντίστοιχο App Store.

Ανοίξτε το κατάστημα εφαρμογών

2. Αναζήτηση για GTA Netflix και επιλέξτε το παιχνίδι της αρεσκείας σας.

Επιλέξτε το παιχνίδι της επιλογής σας για να παίξετε το Vice City στο Netflix

3. Κάντε κλικ στο προεγγραφή κουμπί στο Play Store ή το Παίρνω κουμπί στο App Store για να εγγραφείτε στο παιχνίδι. Στις 14 Δεκεμβρίου, το παιχνίδι θα εγκατασταθεί αυτόματα στη συσκευή σας.

4. Εάν έχετε αλλάξει γνώμη, κάντε κλικ στο Κατάργηση εγγραφής κουμπί στο App Store. Έτσι, το παιχνίδι δεν θα γίνει λήψη στο κινητό σας.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τα παιχνίδια GTA στο Netflix είναι διαθέσιμα δωρεάν;

Εάν είστε συνδρομητής του Netflix, μπορείτε να παίξετε τα παιχνίδια GTA Trilogy δωρεάν.

2. Μπορώ να χρησιμοποιήσω GTA Cheat Codes στο Netflix;

Όχι, οι κωδικοί εξαπάτησης του GTA Vice City είναι διαθέσιμοι μόνο για υπολογιστές. Δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε smartphone.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :Λήψη GTA Vice City για υπολογιστή

Πώς να προεγγραφείτε για παιχνίδια στο Google Play StoreShare your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *