Πώς να παρακολουθήσετε ταινίες Stremio στο Xbox One

Πώς να παρακολουθήσετε ταινίες Stremio στο Xbox One

Το Stremio είναι μια εφαρμογή κέντρου πολυμέσων που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μέσω πρόσθετων. Stremio έχει αναδειχθεί ως η καλύτερη εφαρμογή ροής μετά το Kodi και το Plex. Όπως το Kodi Media Player, μπορείτε να εκπληρώσετε τις ανάγκες ροής σας εγκαθιστώντας διάφορα πρόσθετα. Αυτή η εφαρμογή αποτελείται από δημοφιλή πρόσθετα ροής όπως Netflix Hulu, κ.λπ. Το Stremio είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και είναι διαθέσιμο σε διαφορετικές συσκευές όπως π.χ ΠυροβόλοAndroid, Ετος, κι αλλα. Δυστυχώς, η εφαρμογή Stremio δεν είναι διαθέσιμη για την κονσόλα Xbox One. Αλλά μπορείτε να κάνετε ροή βίντεο Stremio σε τηλεόραση συνδεδεμένη με το Xbox One αντικατοπτρίζοντας την οθόνη του smartphone σας.

Πώς να αποκτήσετε το Stremio στο Xbox One

Πριν κάνετε mirroring, συνδέστε το smartphone και το Xbox One στο ίδιο δίκτυο WiFi.

#1: Πλοηγηθείτε στο Κατάστημα πάνω στο ___ σου Xbox One κονσόλα και κατεβάστε το Εφαρμογή AirServer. (Πρέπει να πληρώσετε 14,99 $ για να αγοράσετε αυτήν την εφαρμογή).

#2: Εκκινήστε την εφαρμογή και πατήστε “ΕΝΑκουμπί ” στο χειριστήριο Xbox One. Θα εμφανίσει α Κωδικός QR στην οθόνη.

#3: Τώρα κατεβάστε το AirServer Connect εφαρμογή από το Google Play Store ή App Store στο τηλέφωνο Android ή το iPhone σας.

#4: Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το Κωδικός QR εικονίδιο που βρίσκεται στο πάνω μέρος της οθόνης.

#5: Τώρα, σαρώστε το Κωδικός QR εμφανίζεται στην οθόνη τηλεόρασης που είναι συνδεδεμένη με Xbox.

#6: Αυτό είναι. Η οθόνη του κινητού σας θα αντικατοπτρίζεται στην οθόνη της τηλεόρασης που είναι συνδεδεμένη με το Xbox One.

#7: Εγκαταστήστε και ανοίξτε το Εφαρμογή Stremio στο Android σας ή συσκευή iOS.

#8: Παίξτε οποιοδήποτε βίντεο στο πρόσθετο Stremio και παρακολουθήστε το στο Xbox One σας.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Stremio

Καθώς η εφαρμογή Stremio δεν είναι διαθέσιμη στο Xbox Store, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω εναλλακτικές λύσεις που αναφέρονται παρακάτω.

Kodi

Το Kodi είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση. Μπορείτε να κάνετε λήψη Kodi στο Xbox One από το Xbox Store. Όπως το Stremio, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε ροή περιεχομένου μέσω πρόσθετων. Το επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi έχει χιλιάδες πρόσθετα. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε πρόσθετα Kodi από τρίτους Αποθετήρια Kodi. Αν ψάχνετε για μια δωρεάν εναλλακτική λύση Stremio, τότε το Kodi είναι η καλύτερη επιλογή.

Plex

Το Plex είναι μια άλλη καλύτερη εναλλακτική λύση για το Stremio που είναι διαθέσιμη στο Xbox Store. Έτσι, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη Plex στο Xbox One χωρίς κανένα πλευρικό φορτίο. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει περισσότερα από 50000+ περιεχόμενο VOD και 200+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια δωρεάν. Για να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες του Plex, πρέπει να αποκτήσετε συνδρομή Plex Pass. Το Plex είναι ένα αξιόπιστο πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων που σας επιτρέπει να κάνετε ροή βίντεο σε μορφές ποιότητας SD, HD και UHD.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Είναι η εφαρμογή Stremio νόμιμη και ασφαλής στη χρήση;

Ναι, η εφαρμογή Stremio είναι απολύτως νόμιμη και ασφαλής στη χρήση. Αλλά είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα, επομένως χρησιμοποιήστε a VPN στο Xbox One για να προστατευτείτε από τους χάκερ.

2. Μπορώ να δω ταινίες Stremio δωρεάν;

Ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες δωρεάν κάνοντας εγκατάσταση Πρόσθετα Stremio.

3. Η εφαρμογή Stremio εξακολουθεί να λειτουργεί;

Ναι, είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS.

4. Τι είναι το Stremio;

Το Stremio είναι μια εφαρμογή ροής που προσφέρει δωρεάν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Παρέχει μια οργανωμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου για να ανακαλύψετε εκπομπές χωρίς καμία φασαρία.

Διαβάστε επίσης:Stremio εγκαταστήσετε το στα Windows

Πώς να εγκαταστήσετε και να παρακολουθήσετε το Stremio στο Google TV

Πώς να παρακολουθήσετε το Stremio στο Apple TV

Πώς να παρακολουθήσετε το Stremio στο Google TV

Απόλυτος οδηγός για το Stremio + Torrentio + RD

Πώς να εγκαταστήσετε το Stremio σε Linux [Όλες οι διανομές]

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4889

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *