Κορυφαίοι 3 τρόποι για να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες σε μία ιστορία Instagram

Μπορείτε να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες σε οποιαδήποτε Ανάρτηση στο Instagram ή ιστορία. Εάν επιλέξετε πολλές φωτογραφίες από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας και τις ανεβάσετε στις ιστορίες σας, το Instagram θα ανεβάσει την καθεμία ως τη δική του διαφάνεια.

Τι γίνεται όμως αν θέλετε να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες σε μια ιστορία Instagram (σε αντίθεση με ξεχωριστές ιστορίες); Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα εργαλεία του Instagram και τις εφαρμογές τρίτων.

Πως για να προσθέσετε πολλές εικόνες σε μία ιστορία Instagram χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα διάταξης

Το Instagram διαθέτει λειτουργίες που επιτρέπουν την προσθήκη πολλαπλών εικόνων σε μία ιστορία Insta. Ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι Διάταξη. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο Layout, οι χρήστες του Instagram μπορούν εύκολα δημιουργήστε ένα κολάζ φωτογραφιών από τις φωτογραφίες που έχουν στο τηλέφωνό τους χωρίς να χρησιμοποιούν εφαρμογές τρίτων.

Ωστόσο, αυτή η επιλογή συνοδεύεται από ορισμένους περιορισμούς. Για παράδειγμα, πρέπει να περικόψετε τις φωτογραφίες σας ανάλογα με το πρότυπο Διάταξης. Επιπλέον, δεν θα μπορείτε να επικαλύπτετε ή να στρώνετε τις φωτογραφίες σας η μία πάνω στην άλλη.

Υπάρχουν επίσης μόνο πέντε διαμορφώσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Σας επιτρέπουν να προσθέσετε δύο, τρεις, τέσσερις ή έξι φωτογραφίες και να τις τοποθετήσετε στην οθόνη σας με συγκεκριμένο τρόπο.

Για να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες σε μια ιστορία στο Instagram, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Οι οδηγίες είναι ίδιες για χρήστες Android και iOS.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Επίλεξε το εικονίδιο συν από το κάτω μέρος της αρχικής σελίδας, σύρετε την οθόνη προς τα δεξιά ή πατήστε παρατεταμένα Η ιστορία σου στο πάνω μέρος της οθόνης για να ξεκινήσετε τη δημιουργία μιας νέας ιστορίας στο Instagram.

Επίλεξε το Διάταξη εικονίδιο από το μενού στην αριστερή πλευρά της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέξτε μία από τις διαμορφώσεις Layout για την ιστορία σας.

Μπορείτε να τραβήξετε νέες φωτογραφίες για την ιστορία σας χρησιμοποιώντας την κάμερα ή να προσθέσετε φωτογραφίες από τη συλλογή του τηλεφώνου σας επιλέγοντας το εικονίδιο της συλλογής φωτογραφιών στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης σας.

Το Instagram θα περικόψει αυτόματα τις εικόνες ώστε να ταιριάζουν στην επιλεγμένη διαμόρφωση διάταξης. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε οποιεσδήποτε εικόνες, πατήστε αυτήν την εικόνα και επιλέξτε το κάδο απορριμμάτων εικονίδιο για να το αφαιρέσετε.

Αφού επεξεργαστείτε τις εικόνες, επιλέξτε το λευκό κύκλο με το εικονίδιο με το σημάδι επιλογής να συνεχίσει.

Στην επόμενη σελίδα, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, αυτοκόλλητα, μουσική και gif στην ιστορία σας στο Instagram. Μόλις είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε την ιστορία σας, επιλέξτε Η ιστορία σου στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης ή στο Εικονίδιο κοινής χρήσης στην κάτω δεξιά γωνία για να επιλέξετε μία από τις εναλλακτικές επιλογές κοινής χρήσης.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί (7 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να τοποθετήσετε πολλαπλές φωτογραφίες σε μια ιστορία χρησιμοποιώντας αυτοκόλλητα Instagram

Ένας διαφορετικός τρόπος για να προσθέσετε πολλές εικόνες σε μια ιστορία Instagram είναι να χρησιμοποιήσετε το Photo Sticker του Instagram. Αυτή η μέθοδος είναι εξίσου εύκολη στη χρήση με τη διάταξη, αλλά σας δίνει περισσότερη ελευθερία να γίνετε δημιουργικοί με τις ιστορίες σας στο Insta.

Όταν χρησιμοποιείτε το αυτοκόλλητο φωτογραφίας, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα φόντου σας αρέσει ή ακόμα και να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μία από τις φωτογραφίες σας ως φόντο της ιστορίας. Επιπλέον, δεν υπάρχει όριο στο πόσες εικόνες μπορείτε να τοποθετήσετε σε μια ιστορία. Μπορείτε να τα κάνετε όσο μεγάλα ή μικρά θέλετε και να τα τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε στην οθόνη της ιστορίας σας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να προσθέσετε διαφορετικές φωτογραφίες σε μια ιστορία Instagram χρησιμοποιώντας το αυτοκόλλητο φωτογραφιών. Οι οδηγίες είναι ίδιες για χρήστες iPhone και Android.

Ανοίξτε το Instagram στο smartphone σας.

Ξεκινήστε να δημιουργείτε μια νέα ιστορία.

Πώς να τοποθετήσετε εικόνες ISO στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τραβήξτε μια φωτογραφία ή επιλέξτε μια από το ρολό της φωτογραφικής μηχανής σας για χρήση ως φόντο. Αν θέλετε ένα σταθερό φόντο, επιλέξτε Σχεδιάζω από τις επιλογές στην επάνω δεξιά γωνία και χρησιμοποιήστε το βούρτσα για να ζωγραφίσετε την εικόνα ή πατήστε παρατεταμένα στην οθόνη για να δημιουργήσετε ένα συμπαγές φόντο του επιλεγμένου χρώματος.

Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης ή επιλέξτε το Αυτοκόλλητο εικονίδιο στο επάνω μέρος της οθόνης σας για να ανοίξετε τις επιλογές αυτοκόλλητων.

Από τα αυτοκόλλητα, επιλέξτε το Εικονίδιο γκαλερί για να προσθέσετε μια αποθηκευμένη εικόνα από τη συλλογή σας ή επιλέξτε το Εικονίδιο κάμερας για να προσθέσετε μια πραγματική φωτογραφία στην ιστορία σας. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος, να περιστρέψετε, να επικαλύπτετε και να μετακινήσετε τις φωτογραφίες σας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση στην οθόνη. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε ή να αντικαταστήσετε κάποια από τις εικόνες, κρατήστε τις και σύρετέ τις προς τα κάτω στον κάδο απορριμμάτων.

Μπορείτε να προσαρμόσετε την ιστορία σας προσθέτοντας μουσική, κείμενο και gif.

Όταν ολοκληρώσετε την επεξεργασία της ιστορίας σας, επιλέξτε Η ιστορία σου στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης για να το δημοσιεύσετε.

Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τρόπος Χρήσης Εφαρμογές τρίτων για την προσθήκη πολλαπλών εικόνων σε μία ιστορία Instagram

Ενώ το Instagram προσφέρει μερικά εργαλεία για την προσθήκη πολλών φωτογραφιών σε μία ιστορία, ίσως αναζητάτε πιο δημιουργικές επιλογές. Εάν θέλετε περισσότερη ελευθερία με τον τρόπο χρήσης των φωτογραφιών σας σε μια ιστορία, μπορείτε να ελέγξετε τις εφαρμογές τρίτων που προσφέρουν πρόσθετη λειτουργία επεξεργασίας φωτογραφιών.

1. Canva

Το Canva είναι μια φανταστική εφαρμογή γραφικού σχεδιασμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργήστε μοναδικές ιστορίες Instagram δωρεάν. Η εφαρμογή έχει πολλά πρότυπα για διάφορες περιστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των ιστοριών του Instagram. Μπορείτε να σχεδιάσετε τις ιστορίες σας από την αρχή ή να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο και να αλλάξετε μόνο μερικά στοιχεία.

Η Canva διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα για χρήστες iOS, Android και επιτραπέζιων υπολογιστών. Δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή εάν τη χρησιμοποιείτε στον υπολογιστή σας. Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό και ξεκινήστε να φτιάχνετε τις ιστορίες σας.

2. Φωτογραφίες Google

Πιθανότατα χρησιμοποιείτε ήδη το Google Photos για να αποθηκεύσετε τη συλλογή φωτογραφιών σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις Φωτογραφίες Google ως εφαρμογή κολάζ φωτογραφιών.

Ανοίξτε το Google Photos και ακολουθήστε τη διαδρομή Βιβλιοθήκη > Βοηθητικά προγράμματα > Δημιουργία νέου > Κολάζ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας κολάζ της εφαρμογής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε διασκεδαστικές και φρέσκες διατάξεις ιστορίας Instagram.

Κάντε τις ιστορίες σας στο Instagram να ξεχωρίζουν

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι όπου πρέπει να αναπτύσσετε συνεχώς νέους τρόπους για να κάνετε το περιεχόμενό σας να ξεχωρίζει και το Instagram δεν διαφέρει. Ευτυχώς, το Instagram ως πλατφόρμα διαθέτει πολλά άλλα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τις ιστορίες και τις τακτικές αναρτήσεις σας μοναδικές.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *