Πώς να επιταχύνετε το βίντεο στο Instagram

Πώς να επιταχύνετε το βίντεο στο Instagram (3 Μέθοδοι)

Με την απαγόρευση του TikTok και την εισαγωγή του Instagram Reels ως αντικατάστασης, η ενότητα κοινής χρήσης βίντεο έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια. Αυτές τις μέρες, έχετε Instagram Reels και σορτς YouTube για να παρακολουθήσετε βίντεο τύπου TikTok.

Παρόλο που το Instagram Reels είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, μπορεί να δυσκολευτείτε να το χρησιμοποιήσετε εάν είστε νέοι σε αυτό. Πριν δημοσιεύσετε ένα βίντεο Reels, μπορεί να θέλετε να επιταχύνετε ένα βίντεο στο Instagram.

Η προσαρμογή της ταχύτητας των βίντεό σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα κάνετε πιο διασκεδαστικά. Επίσης, η αύξηση της ταχύτητας σάς παρέχει χώρο για να εμφανίσετε περισσότερο περιεχόμενο σε περιορισμένο χρονικό διάστημα. Έτσι, αν δεν ξέρετε πώς να επιταχύνετε ένα βίντεο στο Instagram, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το WordPress: Οδηγός βήμα προς βήμα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επιταχύνετε το βίντεο στο Instagram

Δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί διαφορετικοί τρόποι επιταχύνετε το βίντεο στο Instagram. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο του Instagram είτε από εφαρμογές τρίτων. Εδώ είναι οι καλύτεροι τρόποι για να επιταχύνετε ένα βίντεο στο Instagram. Ας αρχίσουμε.

Πώς να επιταχύνετε ή να επιβραδύνετε τα παιχνίδια υπολογιστή εκτός σύνδεσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Προσαρμόστε την ταχύτητα πριν την εγγραφή στο Instagram

Η εφαρμογή Instagram για Android και iOS σας επιτρέπει προσαρμόστε την ταχύτητα ενός βίντεο ακόμη και πριν την εγγραφή. Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Αρχικά, εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε στο (+) κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Στην οθόνη μετά τη δημιουργία, μεταβείτε στο Ιστορία ή Καρούλι αυτί.

 

4. Τώρα, εάν θέλετε να ρυθμίσετε την ταχύτητα, πατήστε στο 1x κουμπί στη δεξιά πλευρά.

Πώς να μεταβείτε στο Google DNS για να επιταχύνετε την περιήγηση στο Web(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Τώρα, θα δείτε πολλές επιλογές ταχύτητας αναπαραγωγής. Επιλέξτε την επιθυμητή ταχύτητα αναπαραγωγής.

 

6. Αφού επιλέξετε την ταχύτητα, πατήστε το κουμπί Εγγραφή στο κάτω μέρος.

7. Τώρα εγγράψτε το βίντεο Story ή Reel και πατήστε στο Επόμενο κουμπί.

 

8. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το κείμενο, τα αυτοκόλλητα, τα φίλτρα, τη μουσική κ.λπ., στο βίντεο του κυλίνδρου σας σύμφωνα με την επιθυμία σας και πατήστε «Επόμενο».

Αυτό είναι! Το βίντεο του τροχού θα δημιουργηθεί. μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Κοινή χρήση για να το δημοσιεύσετε ή να πατήσετε στο «Αποθήκευση προχείρου» για μελλοντική χρήση.

Πώς να διορθώσετε την αργή εκκίνηση των Windows 11 (6 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Προσαρμόστε την ταχύτητα των υπαρχόντων βίντεο στο Instagram

Η προσαρμογή της ταχύτητας των υπαρχόντων βίντεο στο Instagram είναι αρκετά εύκολη. Για αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από αυτά τα απλά βήματα. Ωστόσο, σημειώστε ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί μόνο με την έκδοση iOS του Instagram.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή, πατήστε το κουμπί (+) στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Στην οθόνη μετά τη δημιουργία, μεταβείτε στην καρτέλα Reel.

4. Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο Gallery και επιλέξτε το βίντεο του οποίου την ταχύτητα θέλετε να προσαρμόσετε.

5. Στην οθόνη επεξεργασίας, πατήστε το εικονίδιο 1x στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ταχύτητα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

6. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Προσθήκη στην επάνω δεξιά γωνία και πατήστε στο Επόμενο.

Αυτό είναι! Η ταχύτητα του βίντεο θα προσαρμοστεί ανάλογα με την ταχύτητα αναπαραγωγής που έχετε επιλέξει. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να μοιραστείτε το βίντεο ή να το αποθηκεύσετε στα πρόχειρα.

3. Προσαρμόστε την ταχύτητα του βίντεο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί (7 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενώ η σελίδα δημιουργίας τροχών του Instagram είναι πλούσια σε δυνατότητες, εξακολουθεί να λείπει τι τρίτο μέρος εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο για προσφορά Android. Είναι εύκολο να προσαρμόσετε την ταχύτητα οποιουδήποτε προεγγεγραμμένου βίντεο χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή.

Έχουμε ήδη μοιραστεί μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο Instagram για αντρόιντ. Έχουμε συμπεριλάβει δωρεάν και επί πληρωμή εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο σε αυτήν τη λίστα.

Πρέπει να ελέγξετε αυτήν τη λίστα και να επιλέξετε την εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο που σας ταιριάζει καλά για τις ανάγκες σας. Με εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο τρίτων, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μοναδικά φίλτρα και αυτοκόλλητα και να αλλάξετε τα χρώματα κ.λπ. του βίντεό σας.

Αφού προσαρμόσετε την ταχύτητα του βίντεο και κάνετε άλλες αλλαγές, πρέπει να ανεβάσετε το βίντεο στους κυλίνδρους του Instagram.

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να επιταχύνετε ένα βίντεο στο Instagram. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *