Οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν στο Instagram

Οι σύνδεσμοι δεν λειτουργούν/ανοίγουν στο Instagram; 8 Διορθώσεις για δοκιμή

Η εφαρμογή Instagram για Android και iOS διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Χωρίς να βγείτε από την εφαρμογή, μπορείτε να ανοίξετε συνδέσμους σε ιστορίες Instagram, bios, DM και αναρτήσεις με χορηγία. Ωστόσο, προβλήματα με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο ή την εφαρμογή Instagram μπορεί να εμποδίσουν το άνοιγμα συνδέσμων στο πρόγραμμα περιήγησης εντός εφαρμογής.

Δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων, εάν το Instagram αποτύχει να ανοίξει συνδέσμους ιστού στη συσκευή σας Android ή iOS.

1. Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Το Instagram ενδέχεται να αποτύχει να ανοίξει συνδέσμους ιστότοπου σε αργή, ασταθή ή αδύναμη σύνδεση στο διαδίκτυο. Μεταβείτε σε δίκτυο Wi-Fi εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και ανοίξτε ξανά τον σύνδεσμο.

Επανεκκινήστε το δρομολογητή σας ή επικοινωνήστε με τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου εάν το πρόβλημα παραμένει. Ανανεώστε τη σύνδεση κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi με βάζοντας το τηλέφωνό σας μέσα και έξω από τη λειτουργία αεροπλάνου.

Σύρετε προς τα πάνω από το επάνω μέρος της οθόνης της συσκευής σας Android και πατήστε το αεροπλάνο εικονίδιο για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία αεροπλάνου. Περιμένετε 3-5 δευτερόλεπτα και πατήστε ξανά το εικονίδιο για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία πτήσης.

Εναλλακτικά, κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις > Δίκτυο & ΔιαδίκτυοΣυνδέσεις), μεταβάλλω Λειτουργία πτήσης ενεργοποιήστε το και απενεργοποιήστε το ξανά.

Πώς να διορθώσετε τους συνδέσμους YouTube που δεν ανοίγουν στην εφαρμογή

Πώς να εμφανιστείτε εκτός σύνδεσης στο Instagram

Εάν χρησιμοποιείτε iPhone, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή, ενεργοποιήστε Λειτουργία πτήσηςκαι ενεργοποιήστε το ξανά μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Συνδέστε ξανά το τηλέφωνό σας στο διαδίκτυο μέσω δεδομένων κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi, ανοίξτε το Instagram και ελέγξτε αν η εφαρμογή ανοίγει συνδέσμους ιστού.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN), απενεργοποιήστε το και δοκιμάστε να ανοίξετε ξανά τον σύνδεσμο. Επίσης, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του δρομολογητή, του τείχους προστασίας ή της εφαρμογής διακομιστή μεσολάβησης για περιορισμούς ιστότοπου—ειδικά εάν το Instagram δεν ανοίγει συνδέσμους προς συγκεκριμένους ιστότοπους.

2. Διαγράψτε τα cookies και τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης του Instagram

Το Instagram αποθηκεύει δεδομένα από ιστότοπους ή συνδέσμους που επισκέπτεστε στο πρόγραμμα περιήγησης εντός εφαρμογής. Το Instagram ενδέχεται να αποτύχει να ανοίξει συνδέσμους εάν τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης συγκεντρωθούν υπερβολικά ή καταστραφούν. Η εκκαθάριση των δεδομένων του προγράμματος περιήγησης Instagram ενδέχεται να λάβει ξανά συνδέσμους ιστοτόπου ανοίγματος της εφαρμογής.

Εκκαθάριση δεδομένων προγράμματος περιήγησης του Instagram (Android)

Ανοίξτε οποιονδήποτε σύνδεσμο ιστότοπου στο Instagram και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Πατήστε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης.
 2. Παρακέντηση Σαφή στη σειρά “Δεδομένα περιήγησης” για να διαγράψετε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης εντός εφαρμογής του Instagram.

Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης, ανοίξτε ξανά τον σύνδεσμο και ελέγξτε εάν το Instagram φορτώνει τον ιστότοπο. Επανεκκινήστε το Instagram και ανοίξτε ξανά τον σύνδεσμο εάν το πρόβλημα παραμένει.

Διαγραφή δεδομένων προγράμματος περιήγησης του Instagram (iOS)

Ανοίξτε οποιονδήποτε σύνδεσμο στην εφαρμογή Instagram και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Πατήστε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης.
 2. Παρακέντηση Εκκαθάριση cookie και cache στην ενότητα “Δεδομένα περιήγησης”.
 1. Επιλέγω Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης για να συνεχίσετε.

Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφθείτε ξανά τον σύνδεσμο Ιστού. Κλείστε και ανοίξτε ξανά το Instagram εάν το πρόγραμμα περιήγησης εξακολουθεί να μην φορτώνει τον ιστότοπο.

3. Επιβολή Κλείσιμο και επανεκκίνηση του Instagram

Κλείστε αναγκαστικά το Instagram στο τηλέφωνό σας εάν η εφαρμογή δεν ανταποκρίνεται όταν πατάτε συνδέσμους ιστότοπου.

Αναγκαστικό κλείσιμο του Instagram στο Android

 1. Πατήστε παρατεταμένα το Εικονίδιο εφαρμογής Instagram στην αρχική σελίδα ή στη βιβλιοθήκη εφαρμογών της συσκευής σας.
 2. Πατήστε το Εικονίδιο πληροφοριών (i). για να ανοίξετε τη σελίδα πληροφοριών της εφαρμογής Instagram.
 3. Παρακέντηση Αναγκαστική διακοπή και επιλέξτε Εντάξει στο αναδυόμενο παράθυρο.
 1. Παρακέντηση Ανοιξε για να επανεκκινήσετε το Instagram και να ελέγξετε αν μπορείτε να ανοίξετε συνδέσμους στην εφαρμογή.

Αναγκαστικό κλείσιμο του Instagram στο iPhone

Εάν το iPhone σας διαθέτει Face ID, σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης σας και σταματήστε στη μέση της οθόνης. Εντοπίστε το Instagram στο App Switcher και σύρετε προς τα επάνω την εφαρμογή για να την κλείσετε.

Κάντε διπλό κλικ στο Κουμπί αφετηρίας για να ανοίξετε το App Switcher σε iPhone SE, iPhone 8 ή παλαιότερα μοντέλα. Σύρετε προς τα πάνω την προεπισκόπηση του Instagram για να κλείσετε την εφαρμογή.

4. Χρησιμοποιήστε το Προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας

Το Instagram αποκλείει ορισμένους τύπους συνδέσμων—π.χ. συντομευμένους συνδέσμους και συνδέσμους σε πλατφόρμες που μοιράζονται άσεμνο περιεχόμενο ή ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την πρόσβαση σε συνδέσμους σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Telegram και το Snapchat μέσω του Instagram.

Εάν το Instagram δεν ανοίγει συγκεκριμένους ιστότοπους, δοκιμάστε να ανοίξετε τους συνδέσμους στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας ή σε οποιοδήποτε εξωτερικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Στο Instagram για Android, πατήστε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ανοιχτό σε [Browser Name].

Εναλλακτικά, πατήστε το εικονίδιο μενούεπιλέξτε Κοινοποίηση μέσω…επιλέξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο μενού κοινής χρήσης και επιλέξτε Ανοιχτό σε [Browser Name].

Μπορείτε επίσης να αντιγράψετε συνδέσμους Instagram και να τους ανοίξετε στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε (εξωτερικό). Πατήστε το εικονίδιο μενού στο πρόγραμμα περιήγησης Instagram και επιλέξτε Αντιγραφή συνδέσμου. Επικολλήστε τον αντιγραμμένο σύνδεσμο στο πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε για να επισκεφτείτε τον ιστότοπο.

Στην εφαρμογή Instagram για iOS, πατήστε το εικονίδιο μενού με τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Άνοιγμα στο πρόγραμμα περιήγησης συστήματος.

Θέλετε να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης του τηλεφώνου σας; Δείτε το σεμινάριο μας σχετικά με την αλλαγή των προεπιλεγμένων προγραμμάτων περιήγησης σε συσκευές iPhone και Android.

5. Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Το Instagram ενδέχεται να παρουσιάσει δυσλειτουργία εάν εκτελείτε μια παλιά έκδοση της εφαρμογής στη συσκευή σας. Η ενημέρωση του Instagram στην πιο πρόσφατη έκδοση μπορεί να επαναφέρει τις κατεστραμμένες λειτουργίες στο κανονικό.

Ανοίξτε το Play Store (Android) ή το App Store (iPhone), αναζητήστε το “Instagram” και πατήστε Εκσυγχρονίζω για να ενημερώσετε το Instagram.

6. Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής Instagram (Android)

Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη ή τα δεδομένα του Instagram, εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να ανοίξετε συνδέσμους ιστού μετά την ενημέρωση της εφαρμογής.

 1. Πατήστε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη ή στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας. Επίλεξε το Εικονίδιο πληροφοριών (i). στο αναδυόμενο μενού.
 2. Επιλέγω Αποθήκευση.
 3. Πατήστε το Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης εικονίδιο για να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης του Instagram στη συσκευή σας.

Επανεκκινήστε το Instagram και ελέγξτε αν η εφαρμογή ανοίγει συνδέσμους ιστότοπου. Διαγράψτε τα δεδομένα της εφαρμογής του Instagram (δείτε το βήμα #4) εάν το πρόβλημα παραμένει.

 1. Επιστρέψτε στη σελίδα πληροφοριών αποθήκευσης του Instagram (δείτε τα βήματα #1 και #2) και πατήστε Καθαρισμός δεδομένων.
 2. Επιλέγω Διαγράφω ή Εντάξει στο αναδυόμενο παράθυρο για να συνεχίσετε.

Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram και δοκιμάστε να ανοίξετε συνδέσμους ιστότοπου σε DM, bios ή ιστορίες.

7. Επικοινωνήστε με τον χρήστη Instagram ή τον διαχειριστή της σελίδας

Οι σύνδεσμοι ιστού δεν ανοίγουν στο Instagram (ή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης) εάν είναι σπασμένοι ή έχουν λήξει. Εάν κάποιος μοιράστηκε τον σύνδεσμο μέσω άμεσου μηνύματος (DM), ρωτήστε εάν μπορεί να έχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα στην εφαρμογή Instagram ή στο πρόγραμμα περιήγησής του.

Εάν μπορούν, πιθανότατα έχετε λάθος URL/σύνδεσμο. Ζητήστε νέο σύνδεσμο από τον αποστολέα/χρήστη ή αναφέρετε το σφάλμα στον διαχειριστή του ιστότοπου. Εάν δεν υπάρχει δυνατότητα κλικ σε έναν σύνδεσμο βιογραφικού Instagram, στείλτε μήνυμα στον χρήστη ή στον διαχειριστή της σελίδας για να στείλει τον σύνδεσμο μέσω DM.

8. Αναφέρετε το πρόβλημα στο Instagram

Εάν το Instagram εξακολουθεί να μην ανοίγει συνδέσμους, πιθανότατα υπάρχει ένα ανεπίλυτο σφάλμα ή τεχνικό πρόβλημα με την εφαρμογή. Αναφέρετε το πρόβλημα στο Instagram μέσω του μενού ρυθμίσεων της εφαρμογής. Ανοίξτε το προφίλ σας στο Instagram και ακολουθήστε τα βήματα για να στείλετε μια αναφορά σφαλμάτων.

 1. Πατήστε το Χάμπουργκερ εικονίδιο μενού στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις και απόρρητο.
 2. Μεταβείτε στην ενότητα “Περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη” και πατήστε Βοήθεια.
 1. Επιλέγω Αναφέρω ένα πρόβλημα.
 2. Επιλέγω Αναφορά προβλήματος χωρίς ανακίνηση.
 3. Παρακέντηση Συμπεριλάβετε και συνεχίστε για να συμπεριλάβετε πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας και τα αρχεία καταγραφής δικτύου στην αναφορά. Διαφορετικά, επιλέξτε Μην συμπεριλάβετε και συνεχίστε να προχωρήσει.
 1. Περιγράψτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ή πληκτρολογήστε λεπτομέρειες του συνδέσμου στο παράθυρο διαλόγου. Εάν λαμβάνετε ένα συγκεκριμένο σφάλμα κατά το άνοιγμα ενός συνδέσμου, επισυνάψτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του σφάλματος στην αναφορά σας.
 2. Παρακέντηση Στείλετε στην επάνω δεξιά γωνία για να δημοσιεύσετε την αναφορά σας στο Instagram.

Πρόσβαση σε ιστοσελίδες στο Instagram

Απεγκαταστήστε και επανεγκαταστήστε το Instagram εάν η εφαρμογή εξακολουθεί να μην ανοίγει συνδέσμους ιστού. Επίσης, παρακολουθήστε τη σελίδα Instagram στο κατάστημα εφαρμογών της συσκευής σας για ενημέρωση.

Δείτε και αυτό:Το Instagram συνεχίζει να αποσυνδέεται

Πώς να δείτε τα απεσταλμένα αιτήματα στο Instagram

Πώς να κατεβάσετε τα Reels του Instagram χωρίς καμία εφαρμογή

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *