Πώς να παρακολουθήσετε τους τελικούς του NBA 2023 σε LG Smart TV

Η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ή ΝΒΑ, είναι το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα μπάσκετ που διεξάγεται μεταξύ 30 ομάδες. Οι τελικοί του NBA έχουν ήδη ξεκινήσει 1 Ιουνίουκαι περιλαμβάνει 7 αγώνες μεταξύ των ομάδων – Ντένβερ Νάγκετς και Μαϊάμι Χιτς. Τα επίσημα δικαιώματα ροής για τη μετάδοση των 7 αγώνων των τελικών του NBA έχουν αποκτήσει τα κανάλια TNT, ABC και ESPN. Εάν έχετε ένα Συνδρομή συνδρομητικής τηλεόρασης που προσφέρει αυτά τα κανάλια, μπορείτε εύκολα να μεταδώσετε ζωντανά τους τελικούς του NBA στην Smart TV LG.

Επιπλέον, διάφορες υπηρεσίες ροής όπως το fuboTV, το YouTube TV κ.λπ., προσφέρουν αυτά τα κανάλια με τη συνδρομή τους. Εάν διαθέτετε ήδη συνδρομή σε κάποια από τις υπηρεσίες ροής, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να μεταδώσετε τα παιχνίδια NBA στην τηλεόρασή σας LG.

Πώς να κάνετε ζωντανή ροή NBA Finals 2023 σε LG Smart TV με καλωδιακή τηλεόραση

Οι Τελικοί του NBA μεταδίδονται σε κανάλια όπως το TNT, το ABC και το ESPN. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια συνδρομή στον πάροχο τηλεόρασης που προσφέρει σε αυτά τα κανάλια την παρακολούθηση των τελικών του NBA 2023 στην LG Smart TV. Ο πιο δημοφιλής παρόχους τηλεόρασης που προσφέρουν αυτά τα κανάλια δίνονται παρακάτω.

  • AT$TU στίχος
  • Charted Spectrum
  • Πηδαλιούχος λέμβου
  • DIRECTV
  • DIRECTV STREAM
  • ΠΙΑΤΟ
  • Βέλτιστος
  • Verizon FiOS
  • Xfinity

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές TNT, ABC και ESPN στην τηλεόρασή σας για να κάνετε streaming παιχνίδια NBA.

10 καλύτερα παιχνίδια Android για πολλούς παίκτες για να παίξετε με τους φίλους σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να παρακολουθήσετε τους τελικούς του NBA σε LG Smart TV χωρίς καλώδιο

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες ζωντανής τηλεοπτικής ροής που προσφέρουν τα κανάλια TNT, ABC και ESPN στη λίστα καναλιών τους. Εάν έχετε εγκαταστήσει και εγγραφεί σε οποιαδήποτε από αυτές τις εφαρμογές ροής που αναφέρονται παρακάτω, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για ζωντανή ροή αγώνων NBA.

YouTube TV

YouTube TV

Το YouTube TV έχει πολλά αθλητικά κανάλια. Με το YouTube TV σε LG Smart TV, μπορείτε να μεταδώσετε τους τελικούς του NBA χρησιμοποιώντας το TNT, ABC και ESPN καναλιών. Μπορείτε να ηχογραφήσετε και να αποθηκεύσετε τους αγαπημένους σας αγώνες NBA για έως και 9 μήνες στο YouTube TV.

ΣχέδιοΤιμή/Μήνα
Βασικό Σχέδιο72,99 $

Sling TV

Sling TV

Είναι μια από τις αγαπημένες υπηρεσίες streaming μεταξύ των λάτρεις των σπορ, καθώς προσφέρει περισσότερα αθλητικά κανάλια. Εγκαθιστώντας το Sling TV στην LG Smart TV, μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά τον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ 2023 στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Αποθήκευση DVR 50 ωρών για να καταγράψετε τους αγαπημένους σας αγώνες ομάδων NBA.

ΣχέδιαΤιμή/Μήνα
Sling Orange$40
Sling Blue$45
Sling Orange & Blue$60

fuboTV

fubo TV για να παρακολουθήσετε NBA στην τηλεόραση LG

Το fubo TV τελείωσε 110+ ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των TNT, ABC και ESPN. Αποκτήστε fubo TV στην LG Smart TV σας από το LG Content Store για ζωντανή μετάδοση και των 7 αγώνων των τελικών του NBA Ποιότητα HD. Για να μεταδώσετε το παιχνίδι του NBA στο fuboTV, φροντίστε να λάβετε οποιοδήποτε πρόγραμμα συνδρομής στον επίσημο ιστότοπο του fuboTV.

ΣχέδιαΤιμή/Μήνα
Pro74,99 $
Αφρόκρεμα84,99 $
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ94,99 $

Ροή DirecTV

Ροή DirecTV

Εγκαταστήστε το DirecTV Stream στην LG Smart TV σας για να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες NBA μέσω των καναλιών TNT, ABC και ESPN. Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει επίσης να ηχογραφείτε ζωντανά παιχνίδια NBA. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τους τελικούς του NBA στην LG Smart TV δωρεάν με την εγγραφή σας στο DirecTV Stream Δωρεάν δοκιμή 5 ημερών.

Πόσα χρήματα έχω ξοδέψει στο League of Legends (LoL);(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

ΣχέδιαΤιμή/Μήνα
Ψυχαγωγία74,99 $
Επιλογή99,99 $
Τελικός109,99 $

Hulu

Hulu για παρακολούθηση NBA στην τηλεόραση LG

Με το Hulu στην LG Smart TV, μπορείτε να μεταδίδετε ζωντανά NBA και άλλα αθλητικά γεγονότα εύκολα χρησιμοποιώντας τα κανάλια TNT, ABC και ESPN. Η Hulu προσφέρει α Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σε νέους χρήστες. Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή Hulu για να μεταδώσετε ζωντανά όλους τους τελικούς του NBA δωρεάν στην τηλεόρασή σας.

ΣχέδιαΤιμή/Μήνα
Hulu (Με διαφημίσεις) + Ζωντανή τηλεόραση69,99 $
Hulu (Χωρίς διαφημίσεις) + Ζωντανή τηλεόραση82,99 $

Πώς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή NBA σε LG Smart TV

Εάν διαθέτετε συσκευή Roku, συνδέστε τη συσκευή στην τηλεόρασή σας και εγκαταστήστε την απευθείας ΝΒΑ εφαρμογή από το Κατάστημα καναλιών Roku.

1. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα στο τηλεχειριστήριο Roku.

2. Πατήστε Αναζήτηση στην αρχική οθόνη.

Πλοήγηση Αρχική σελίδα

3. Τύπος ΝΒΑ στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε Πηγαίνω.

4. Επιλέξτε το ΝΒΑ εφαρμογή και κάντε κλικ +Προσθήκη καναλιού.

5. Εκκινήστε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις διαδικασίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή NBA στην τηλεόραση LG που είναι συνδεδεμένη με Roku.

Πώς να προσθέσετε και να παρακολουθήσετε TNT στο Apple TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πάσο NBA League: Προγράμματα συνδρομής

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ζωντανό περιεχόμενο του NBA στην εφαρμογή NBA, πρέπει να αποκτήσετε συνδρομή NBA League Pass. Τα σχέδια συνδρομής του NBA League Pass παρατίθενται παρακάτω. Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε σχέδια στο επίσημο δικτυακός τόπος.

Σχέδια ΝΒΑLeague PassLeague Pass Premium
Τιμή/Μήνα14,99 $19,99 $

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορώ να εγκαταστήσω το NBA σε LG Smart TV;

Όχι, η εφαρμογή NBA δεν είναι διαθέσιμη στο LG Content Store.

Πώς να παρακολουθήσετε το DirecTV Stream σε LG Smart TV(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Είναι δυνατή η ροή αγώνων NBA σε LG Smart TV χωρίς καλώδιο;

Ναι, μπορείτε να κάνετε ροή NBA στην τηλεόρασή σας χωρίς καλώδιο, εγγραφείτε σε υπηρεσίες όπως το YouTube TV, το fuboTV κ.λπ.

3. Μπορώ να αποκτήσω δωρεάν δοκιμή στο NBA League Pass;

Ναι, μπορείτε να λάβετε έως και μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών στο NBA League Pass.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *