Πόσα χρήματα έχω ξοδέψει στο League of Legends (LoL);

Πόσα χρήματα έχω ξοδέψει στο League of Legends (LoL);

Μπορεί να γνωρίζετε για το League of Legends αν είστε gamer. Σε περίπτωση που δεν το κάνετε, το League of Legends είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής δράσης βασισμένο σε ομάδες όπου αντιμετωπίζουν δύο ομάδες πέντε ισχυρών πρωταθλητών.

Λεπτομέρειες League Of Legends

Και οι δύο ομάδες πρέπει να καταστρέψουν η μία τη βάση της άλλης. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερους από 140 πρωταθλητές για να κάνετε επικά παιχνίδια, να ασφαλίσετε δολοφονίες και να καταρρίψετε πύργους. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στρατηγικής δράσης που είναι διαθέσιμα για υπολογιστή.

Από την περασμένη δεκαετία, το League of Legends είναι ένα από τα παιχνίδια με τα περισσότερα παιχνίδια. Η τρέλα του LoL είναι τόσο υψηλή που, καθώς είναι τόσο εθιστικό, οι παίκτες συχνά πληρώνουν πραγματικά χρήματα για αντικείμενα εντός του παιχνιδιού.

Ίσως σας ενδιαφέρει :10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

Όπως κάθε άλλο παιχνίδι στρατηγικής, το League of Legends εμπίπτει επίσης στην ενότητα «δωρεάν για παιχνίδι». Ωστόσο, διαθέτει ένα σύστημα όπου ένας παίκτης μπορεί να αγοράσει πολλά στοιχεία παιχνιδιού για να βελτιώσει την εμπειρία του στο παιχνίδι. Για παράδειγμα, οι παίκτες συχνά αγοράζουν θεματικά δέρματα πρωταθλητών, καλλυντικά για τις αγαπημένες τους μονάδες κ.λπ., με πραγματικά χρήματα.

Μπορεί να έχετε ήδη ξοδέψει πολλά στο παιχνίδι αν είστε παίκτης του League of Legends. Κατά καιρούς, ενώ διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε πόσα ξοδέψατε στο League of Legends .

10 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι

Πόσα χρήματα έχω ξοδέψει στο League of Legends;

Το να ελέγξετε πόσα χρήματα ξοδέψατε στο League of Legends είναι πολύ εύκολο. Ο εκδότης του παιχνιδιού, η Riot Games, διαθέτει τώρα μια ειδική ενότητα που σας δείχνει όλες τις αγορές σας εντός παιχνιδιού. Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε τα χρήματα που δαπανήθηκαν στο League of Legends.

1. Αρχικά, ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτήν την ιστοσελίδα .

2. Τώρα, πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Riot. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο μεγάλο κόκκινο κουμπί που γράφει « Δείξε μου τα χρήματα ».

 

3. Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Δείξε μου τα χρήματα” θα εμφανιστεί το ποσό που ξοδεύεις στο League of Legends (LOL) .

 

Σημειώστε ότι αυτός είναι ο επίσημος τρόπος για να ελέγξετε πόσα χρήματα χάνονται στο LoL. Αρκετοί ιστότοποι τρίτων ισχυρίζονται ότι σας δείχνουν τα χρήματα που σπαταλάτε για lol. συνιστάται η αποφυγή τέτοιων τοποθεσιών.

Οι ιστότοποι που ισχυρίζονται ότι σας δείχνουν πόσα χρήματα έχω σπαταλήσει στο League of Legends (LOL) μπορούν να καταλήξουν να έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Οι πιθανότητες παραβίασης του λογαριασμού είναι αρκετά υψηλές.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα απλά βήματα για να ελέγξετε πόσα χρήματα έχω ξοδέψει στο League of Legends (LOL). Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τον έλεγχο των χρημάτων που δαπανήθηκαν στο LOL , ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *