Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανά το Keynote

Η ετήσια εκδήλωση της Google, Google I/O, πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία πριν από δύο μήνες. Και η πρώτη του μέρα θα είναι η ημέρα των βασικών ομιλιών, όπου θα λάβουμε κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις.

Η κεντρική ομιλία πρόκειται να ξεκινήσει τις επόμενες ώρες και αν έχετε μπερδευτεί σχετικά με το πού μπορείτε να παρακολουθήσετε τις βασικές σημειώσεις του Google I/O 2023, επομένως, μην ανησυχείτε σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Google I /O δωρεάν.

Πώς να παρακολουθήσετε τις βασικές σημειώσεις του Google I/O 2023

Το συμβάν του γίγαντα αναζήτησης συμβαίνει στην πραγματικότητα αυτοπροσώπως Αμφιθέατρο Shoreline σε Mountain View, Καλιφόρνια, αλλά η εταιρεία πρόκειται επίσης να το μεταδώσει ζωντανά.

Και αυτό το ρεύμα θα είναι εύκολα προσβάσιμο όπως πρόκειται να κάνει η εταιρεία μεταδώστε το ζωντανά στη δική του πλατφόρμα YouTube δωρεάν. Επιπλέον, ενσωματώσαμε και αυτή τη ζωντανή ροή σε αυτό το άρθρο, ώστε να μπορείτε να την παρακολουθήσετε και εδώ.

Πώς να δημοσιεύσετε φωνητική σημείωση στην κατάσταση WhatsApp το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, εάν είστε προγραμματιστής, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτό το συμβάν στο συμβάν δικτυακός τόπος για να λάβετε ορισμένα πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως «βασική σημείωση για προγραμματιστές» και πρόσβαση στην κοινότητα.

Χρονισμός Google I/O

Επιπλέον, η εκδήλωση Google I/O 2023 θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. PT / 1:00 μ.μ. ET / 10:30 μ.μ. IST.

Αναμενόμενες ανακοινώσεις AI

Η εταιρεία ανακοίνωσε αυτό το γεγονός πριν από δύο μήνες και δεν έχει αποκαλύψει τι είδους ανακοινώσεις πρόκειται να λάβουμε σε αυτό το παγκόσμιο γεγονός, αλλά σήμερα θα αποκαλυφθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι το σημαντικό μέρος αυτής της εκδήλωσης θα είναι οι εξελίξεις της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς η Google εργάζεται σε διάφορες εξελίξεις τεχνητής νοημοσύνης.

Η εταιρεία ενδέχεται επίσης να αποκαλύψει το νέο της Μοντέλο μεγάλης γλώσσας PalM 2 κατά τη σημερινή κεντρική ομιλία της εκδήλωσης Google I/O.

Επί του παρόντος, το chatbot Bard της Google εκτελείται στο πρωτότυπο PalM LLM, αλλά με την πρόοδο σε αυτήν την επόμενη έκδοση, ο Bard θα μπορούσε να κάνει πιο σύνθετα προβλήματα κωδικοποίησης και μαθηματικών.

Πώς να προσθέσετε σημειώσεις σε αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης στο Google Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *