Πώς να σαρώσετε κανάλια σε LG Smart TV

Εδώ θα διαβάσετε ενα οδηγο αν πρέπει να σαρώσετε για πρώτη φορά την τηλεόραση για ψηφιακά κανάλια στην LG Smart TV σας . Κάνοντας πλήρη  σάρωση , η τηλεόραση θα εμφανίσει όλα τα διαθέσιμα κανάλια στην τηλεόρασή σας.

Στην LG Smart TV, υπάρχουν δύο τύποι σάρωσης καναλιών. Χειροκίνητος συντονισμός και Αυτόματος συντονισμός . Όπως υποδηλώνει το όνομα, ο Χειροκίνητος συντονισμός θα σας επιτρέψει να αναζητήσετε συγκεκριμένα κανάλια και ο Αυτόματος συντονισμός θα σαρώσει ολόκληρη τη λίστα καναλιών στην LG Smart TV σας.

Πρόταση μας : Eίστε σε αναζήτηση Android TV για να βλεπετε KODISTREMIO IPTV Και πολλα άλλα??μην ψάχνετε άλλο. mecool KM7 PLUS  χρησιμοποίηστε τον κωδικό: mecoolbestandroid  για 10% έκπτωση.θα σας έρθει με Courier στην πόρτα σας από Ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς τελωνείο :

Διαβάστε επίσης:Τι είναι το Real Cinema στην LG Smart TV

Καλύτερες εφαρμογές IPTV Player για LG Smart TV

Πώς να σαρώσετε ψηφιακά κανάλια σε LG Smart TV

Στην πιο πρόσφατη έκδοση της LG Smart TV, θα έχετε ως ενσωματωμένη δυνατότητα τα LG Channels, έναν κόμβο για δωρεάν παρακολούθηση καναλιών καλωδιακής τηλεόρασης. Αλλά αυτή η ενσωματωμένη δυνατότητα δεν είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Πρέπει να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα για να λάβετε τα δωρεάν κανάλια.

1. Ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις στην τηλεόραση LG.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Όλες οι ρυθμίσεις και επιλέξτε τη λειτουργία Κανάλια .

3. Τώρα, ενεργοποιήστε την εναλλαγή καναλιών LG .

4. Στο αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο κουμπί OK .

5. Τώρα, το εικονίδιο LG Channels θα εμφανιστεί στην αρχική οθόνη. Κάντε κλικ σε αυτό για να ανοίξετε τη λίστα των δωρεάν καναλιών LG .

6. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αναζήτηση για σάρωση για τα ψηφιακά κανάλια της τηλεόρασής σας LG.

Πώς να σαρώσετε καλωδιακά κανάλια σε LG Smart TV

Πριν ξεκινήσετε τα βήματα, βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο σας είναι συνδεδεμένο στην τηλεόρασή σας LG.

1. Στην αρχική οθόνη της τηλεόρασης LG, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις .

2. Επιλέξτε την επιλογή Όλες οι ρυθμίσεις από το μενού Ρυθμίσεις.

3. Επιλέξτε το εικονίδιο Κανάλια στον αριστερό πίνακα.

4. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Συντονισμός καναλιών από το μενού Κανάλια.

5. Στην επόμενη οθόνη, θα έχετε δύο επιλογές. Αυτόματος συντονισμός και χειροκίνητος συντονισμός .

6. Επιλέξτε την επιλογή Αυτόματος συντονισμός για σάρωση για όλα τα κανάλια. Εάν θέλετε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο κανάλι, κάντε κλικ στην επιλογή Μη αυτόματος συντονισμός. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη

7. Ανάλογα με τον πάροχο καλωδιακής τηλεόρασης, ο χρόνος που απαιτείται για τη σάρωση των καναλιών θα ποικίλλει. Όταν ολοκληρωθεί, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος .

Ανάλογα με το μοντέλο της τηλεόρασης LG που διαθέτετε, τα παραπάνω βήματα ενδέχεται να διαφέρουν. Ενημερώστε την τηλεόρασή σας LG για να έχετε τις ίδιες επιλογές που αναφέρθηκαν. Εάν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από τις παρακάτω εντολές για να σαρώσετε τα κανάλια στην τηλεόρασή σας LG.

  • ΡυθμίσειςΠροηγμένες ρυθμίσειςΚανάλιαΣυντονισμός καναλιώνΑυτόματος ή Μη αυτόματος συντονισμός (για webOS 6.0 και νεότερη έκδοση).
  • ΡυθμίσειςΚανάλιαΑυτόματος ή Χειροκίνητος συντονισμός (Τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας LG).
  • ΡυθμίσειςΡύθμισηΚανάλιΑυτόματος ή Χειροκίνητος συντονισμός (Netcast OS).

Διαβάστε επίσης:Πώς να ενεργοποιήσετε το Bluetooth σε LG Smart TV

Ο αυτόματος συντονισμός Smart TV LG δεν λειτουργεί

Εάν η καλωδιακή κεραία της τηλεόρασής σας LG δεν βρίσκει κανάλια, μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές από τις μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που αναφέρονται παρακάτω.

  • Εάν πρόκειται για κεραία ταράτσας, προσαρμόστε ή περιστρέψτε την κεραία. Για μια εσωτερική κεραία, τοποθετήστε την σε μεγαλύτερο υψόμετρο ή πιο κοντά σε ένα παράθυρο.
  • Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο που συνδέει τον αποκωδικοποιητή και την τηλεόραση δεν έχει καταστραφεί. Εάν είναι κατεστραμμένο, αντικαταστήστε το με ένα νέο.
  • Επανεκκινήστε την τηλεόραση LG και δοκιμάστε ξανά.

FAQ

Πώς σαρώνετε τα κανάλια σε παλαιότερες έξυπνες τηλεοράσεις LG;

Μεταβείτε στο μενού Ρύθμιση και επιλέξτε την επιλογή Κανάλια. Κάντε κλικ στην επιλογή Αυτόματος συντονισμός για να σαρώσετε τα κανάλια στις παλαιότερες τηλεοράσεις σας.

Γνωστοποίηση : Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω ενός συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που σας προτείναμε, διαβάστε περισσότερα για αυτό στη γνωστοποίηση συνεργατών μας .

Πώς να ρυθμίσετε την Alexa σε LG Smart TV

Πώς να αλλάξετε την προφύλαξη οθόνης σε LG Smart TV

Πώς να απενεργοποιήσετε το HDR σε LG Smart TV [All Models]

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *