Πώς να στείλετε κρυπτογραφημένο/εμπιστευτικό email στο Gmail

Το Gmail είναι αυτή τη στιγμή η πιο χρησιμοποιούμενη υπηρεσία email εκεί έξω. Η υπηρεσία είναι δωρεάν. μπορείτε να στείλετε απεριόριστα email σε οποιαδήποτε διεύθυνση. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το Gmail για επαγγελματικούς σκοπούς, ίσως θέλετε να στείλετε κρυπτογραφημένα ή εμπιστευτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Gmail διαθέτει μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να στέλνετε εμπιστευτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μερικά εύκολα βήματα. Εάν στέλνετε εμπιστευτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Gmail, ο παραλήπτης θα κληθεί να εισαγάγει τον κωδικό πρόσβασης SMS για πρόσβαση στο περιεχόμενο του email.

Λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Gmail Desktop στα Windows(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης στο Gmail

Έτσι, εάν θέλετε να στείλετε κρυπτογραφημένα ή εμπιστευτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την αποστολή εμπιστευτικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail. Ας τσεκάρουμε.

Αποστολή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Εμπιστευτική λειτουργία)

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την Εμπιστευτική λειτουργία του Gmail για την αποστολή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Gmail και συντάξτε ένα email. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εμπιστευτική λειτουργία, όπως φαίνεται παρακάτω.

2. Στο αναδυόμενο παράθυρο Εμπιστευτική λειτουργία, επιλέξτε Κωδικός SMS και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση.

3. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή. Τώρα θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη και κάντε κλικ στο κουμπί Αποστολή.

4. Αυτό θα στείλει το κρυπτογραφημένο email στον παραλήπτη. Ο δέκτης θα πρέπει να κάνει κλικ στο Αποστολή κωδικού πρόσβασης κουμπί. Καθώς κάνουν κλικ στο κουμπί Αποστολή κωδικού πρόσβασης, θα λάβουν έναν κωδικό πρόσβασης στον αριθμό τηλεφώνου τους.

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να στείλετε κρυπτογραφημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail.

Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης στο κινητό Gmail

Η εφαρμογή Gmail για κινητά για Android ή iPhone σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Δείτε πώς μπορείτε να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης στο Gmail για κινητά.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail και συντάξτε ένα email που θέλετε να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης και να στείλετε.

2. Στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε το τρεις τελείες.

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘Εμπιστευτική λειτουργία‘.

4. Επιλέξτε το ‘γραπτό μήνυμα‘ κωδικός πρόσβασης στο Απαιτείται κωδικός πρόσβασης αναπτυσσόμενο μενού και πατήστε το Αποθηκεύσετε κουμπί.

5. Στην προτροπή πληροφοριών που λείπουν, πατήστε ‘Προσθέστε πληροφορίες που λείπουν‘.

6. Τώρα, εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου όπου θέλετε να λάβετε τον κωδικό πρόσβασης και πατήστε το Εγινε κουμπί.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης στο Gmail για Android/iOS.

Συνημμένα Gmail που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης

Ένας άλλος καλύτερος τρόπος αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης στο Gmail είναι η αποστολή συνημμένων που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης.

Σε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να δημιουργήσετε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο ZIP ή RAR που περιέχει τα αρχεία σας και στη συνέχεια να το στείλετε στη διεύθυνση Gmail. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε βοηθητικό πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων για να δημιουργήσετε ένα αρχείο ZIP/RAR που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης.

Αυτή είναι η λιγότερο προτιμώμενη μέθοδος, αλλά πολλοί χρήστες εξακολουθούν να βασίζονται σε εργαλεία αρχειοθέτησης για την αποστολή συνημμένων αρχείων που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης στο Gmail.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *