Πώς να συγχωνεύσετε διπλές φωτογραφίες στο iPhone (iOS 16)

Ας το παραδεχτούμε, όλοι κάνουμε κλικ σε διαφορετικούς τύπους φωτογραφιών στα iPhone μας. Ακόμα κι αν δεν τραβάτε συχνά φωτογραφίες, θα βρείτε πολλές άχρηστες ή διπλές εικόνες στην εφαρμογή Φωτογραφίες. Αυτό το άρθρο θα συζητήσει το διπλό περιεχόμενο πολυμέσων στα iPhone και πώς να το αντιμετωπίσετε.

Στο iPhone, έχετε την επιλογή να εγκαταστήσετε εφαρμογές τρίτων για να βρείτε και να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες . Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες εφαρμογές τρίτων εμφανίζουν διαφημίσεις και μπορούν να απειλήσουν το απόρρητό σας.

Πώς να εκτυπώσετε σε φάκελο χρησιμοποιώντας τα Έγγραφα Google(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ως εκ τούτου, για την αντιμετώπιση των διπλότυπων φωτογραφιών στο iPhone, η Apple εισήγαγε μια λειτουργία «Ανίχνευση διπλότυπων» στο iOS 16. Η νέα δυνατότητα σαρώνει αποτελεσματικά τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του iPhone σας και βρίσκει διπλότυπες φωτογραφίες.

Δείτε πώς περιγράφει η Apple το νέο της εργαλείο ανίχνευσης διπλότυπων:

«Η συγχώνευση συνδυάζει σχετικά δεδομένα όπως λεζάντες, λέξεις-κλειδιά και αγαπημένα σε μία φωτογραφία με την υψηλότερη ποιότητα. Τα άλμπουμ που περιέχουν συγχωνευμένα διπλότυπα ενημερώνονται με τη συγχωνευμένη φωτογραφία.”

Η νέα δυνατότητα ανίχνευσης διπλότυπων ή συγχώνευσης διπλότυπων της Apple διαφέρει από αυτήν που υπάρχει σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Συγχώνευση, το εργαλείο συνδυάζει αυτόματα δεδομένα εικόνας, όπως λεζάντες, λέξεις-κλειδιά και αγαπημένα σε μία φωτογραφία με την υψηλότερη ποιότητα.

Πώς να συγχωνεύσετε εύκολα φακέλους στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συγχώνευση διπλότυπων φωτογραφιών στο iPhone (iOS 16)

Και αφού συγχωνεύσει τα δεδομένα, μετακινεί την εικόνα με τη χαμηλότερη ποιότητα στο άλμπουμ Πρόσφατα διαγραμμένα, επιτρέποντάς σας να ανακτήσετε το διαγραμμένο αρχείο. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε διπλές φωτογραφίες με το iOS 16 της Apple.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας. Βεβαιωθείτε ότι το iPhone λειτουργεί σε iOS 16.

Πώς να μεταφέρετε τις Φωτογραφίες Google από έναν λογαριασμό σε έναν άλλο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Τώρα, στην εφαρμογή Φωτογραφίες , μεταβείτε στην καρτέλα Άλμπουμ στο κάτω μέρος.

3. Στην οθόνη Άλμπουμ, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή Βοηθητικά προγράμματα και πατήστε Διπλότυπα.

4. Θα δείτε τώρα όλες τις διπλότυπες εικόνες που είναι αποθηκευμένες στο iPhone σας. Εκτός από κάθε αντίγραφο, θα βρείτε επίσης μια επιλογή Συγχώνευσης . Πατήστε στο κουμπί Συγχώνευση για να διαγράψετε τις διπλότυπες φωτογραφίες.

5. Εάν θέλετε να συγχωνεύσετε όλες τις διπλότυπες εικόνες, πατήστε Επιλογή στην επάνω δεξιά γωνία. Στα δεξιά, πατήστε Επιλογή όλων και μετά πατήστε Συγχώνευση x Διπλότυπα στο κάτω μέρος.

Αυτό είναι! Η συγχώνευση θα διατηρήσει μία έκδοση του διπλότυπου συνόλου, συνδυάζοντας την υψηλότερη ποιότητα και σχετικά δεδομένα και μετακινώντας τα υπόλοιπα στον φάκελο Πρόσφατα διαγραμμένα.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να διαγράψετε διπλότυπες φωτογραφίες στο iOS 16 της Apple. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτήν τη μέθοδο για να βρείτε και να διαγράψετε όλες τις διπλότυπες φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στο iPhone σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη διαγραφή διπλότυπων φωτογραφιών στο iPhone σας, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

κινούμενα GIF σε κινητό και υπολογιστή Πώς να αποθηκεύσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *