Πώς να βρείτε αποθηκευμένα για μεταγενέστερα αντικείμενα στο Amazon το 2023

Μερικοί λόγοι συμβάλλουν στη δημοτικότητα και την άνοδο του ιστότοπου αγορών Amazon. Η ιστοσελίδα όχι μόνο διαθέτει μεγάλη συλλογή προϊόντων, αλλά προσφέρει και προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Από την αρχή ως μια απλή εταιρεία διαδικτυακής βιβλιοπώλης μέχρι να γίνει ο κορυφαίος ιστότοπος λιανικής πώλησης στον κόσμο, η Amazon έχει περάσει ένα αξιοσημείωτο ταξίδι. Στον ιστότοπο και την εφαρμογή για κινητά της Amazon, έχετε όλες τις δυνατότητες για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες αγορών σας.

Διαθέτει επίσης βολικές δυνατότητες για τους χρήστες να αποθηκεύουν και να αγοράζουν αντικείμενα αργότερα. ο αποθηκεύτηκε για μεταγενέστερη λειτουργία έχει σχεδιαστεί για χρήστες που αλλάζουν γνώμη και σχεδιάζουν να καθυστερήσουν την αγορά τους.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη δυνατότητα για να προσθέσουν σελιδοδείκτες σε όλα τα σημαντικά προϊόντα που σκοπεύουν να αγοράσουν αργότερα. Ενώ η αποθήκευση στοιχείων στη λίστα αποθηκευμένων σε αργότερα είναι εύκολη, τι γίνεται με την εύρεση των αποθηκευμένων στοιχείων;

Οι καλύτεροι τρόποι για να βρείτε αποθηκευμένα για μεταγενέστερα αντικείμενα στο Amazon

Δεδομένου ότι η διεπαφή του Amazon εξακολουθεί να φαίνεται ξεπερασμένη, είναι φυσιολογικό για έναν νέο χρήστη να μπερδεύεται σχετικά με την εύρεση συγκεκριμένων χαρακτηριστικών. ένα από αυτά έχει πρόσβαση σε στοιχεία “Αποθηκευμένα για αργότερα”. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να βρείτε το Αποθηκευμένο για αργότερα στο Amazon, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του Amazon και τις εφαρμογές για κινητά για να βρείτε αποθηκευμένα για μεταγενέστερα στοιχεία. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί πώς να βρείτε αποθηκευμένα για μεταγενέστερα αντικείμενα στο Amazon επιτραπέζιους και κινητούς. Ας τσεκάρουμε.

Πώς να βρείτε αποθηκευμένα για αργότερα Amazon Web

Εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση ιστού του Amazon για να κάνετε αγορές στο διαδίκτυο, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να βρείτε όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία σας στον ιστότοπο. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Amazon.

2. Τώρα Σύνδεση με τον λογαριασμό σας στο Amazon.

Σύνδεση

3. Μόλις συνδεθείτε, κάντε κλικ στο Καροτσάκι εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

Καροτσάκι

4. Τώρα, βρείτε την ενότητα Τα προϊόντα σας στην οθόνη Καλάθι.

5. Κάτω από τα στοιχεία σας, μεταβείτε στο Αποθηκεύτηκε για αργότερα αυτί.

Αποθηκεύτηκε για αργότερα

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία σας στον ιστότοπο του Amazon.

Πώς να ελέγξετε το Αποθηκευμένο για αργότερα στο Amazon Mobile

Εάν δεν σας αρέσει η έκδοση ιστού του Amazon και χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές για κινητά, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα για να ελέγξετε τα Αποθηκευμένα για μεταγενέστερα στοιχεία. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon στο Android ή το iPhone σας.

2. Τώρα Σύνδεση με τον λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε για να αποθηκεύσετε τα στοιχεία.

3. Μόλις συνδεθείτε, πατήστε στο Καροτσάκι εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Καροτσάκι

4. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Καλάθι. Εδώ, θα το κάνετε δείτε όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία σας.

δείτε όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία σας

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία σας στην εφαρμογή Amazon για κινητά.

Πώς να αφαιρέσετε αντικείμενα από το Saved for Later Amazon;

Εάν η λίστα σας “Αποθηκευμένα για αργότερα” στο Amazon είναι ήδη μπερδεμένη, μπορείτε να τη διατηρήσετε καθαρή αφαιρώντας αντικείμενα που δεν θα αγοράσετε ποτέ. Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε στοιχεία από τη λίστα Αποθηκευμένα για αργότερα στο Amazon.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Amazon και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

2. Μόλις συνδεθείτε, πατήστε στο Καροτσάκι εικονίδιο στο κάτω μέρος της οθόνης.

Καροτσάκι

3. Τώρα, μπορείτε να δείτε το Αποθηκεύτηκε για αργότερα Ενότητα. Αυτό θα σας δείξει όλα τα στοιχεία που έχετε αποθηκεύσει.

δείτε όλα τα αποθηκευμένα στοιχεία σας

4. Εάν θέλετε να αφαιρέσετε ένα αποθηκευμένο για μεταγενέστερο στοιχείο, πατήστε το Διαγράφω κουμπί κάτω από την εικόνα του προϊόντος.

Διαγράφω

5. Δεν υπάρχει επιλογή για κατάργηση αποθήκευσης όλων των στοιχείων στο Amazon. Ως εκ τούτου, πρέπει να πατήσετε με μη αυτόματο τρόπο το κουμπί Διαγραφή κάτω από κάθε στοιχείο που σκοπεύετε να αφαιρέσετε από τη λίστα Αποθηκευμένα για αργότερα.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε στοιχεία από το Αποθηκευμένο για αργότερα στην εφαρμογή Amazon για κινητά. Τα βήματα είναι πολύ τα ίδια και για την web έκδοση του Amazon.

Πώς να διορθώσετε την εξαφάνιση της λίστας Saved for Later στο Amazon

Πολλοί χρήστες στο φόρουμ του Amazon έχουν αναφέρει ότι τα αποθηκευμένα για αργότερα εξαφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να βρείτε τη λίστα Saved for Later Amazon, δοκιμάστε να κάνετε αυτά τα πράγματα.

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί με τον σωστό λογαριασμό Amazon. Οι πιθανότητες είναι ότι χρησιμοποιείτε διαφορετικό λογαριασμό Amazon χωρίς αποθηκευμένο στοιχείο. Εάν δεν προστεθούν στοιχεία για αποθήκευση για αργότερα, δεν θα τα βρείτε στο Καλάθι.

Εάν η λίστα που έχετε αποθηκεύσει για αργότερα εξαφανίζεται, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Amazon ιστοσελίδα. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο και επικοινωνήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών.

Πρέπει να εξηγήσετε το ζήτημα στην ομάδα υποστήριξης και να τους ζητήσετε να το επιλύσουν. Οι πιθανότητες είναι ότι θα χάσετε τα προηγούμενα αποθηκευμένα στοιχεία σας, αλλά η λίστα Αποθηκευμένα για αργότερα δεν θα εξαφανιστεί στο μέλλον.

Μπορούν άλλα άτομα να δουν τα αποθηκευμένα σας για αργότερα στο Amazon;

Όχι, η λίστα που έχει αποθηκευτεί για αργότερα στο Amazon είναι πολύ ιδιωτική. Εκτός από εσάς, κανείς άλλος δεν μπορεί ποτέ να δει ποια αντικείμενα έχετε αποθηκεύσει στο Amazon. Ωστόσο, εάν μοιράζεστε συχνά τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο Amazon με άλλους, μπορούν να δουν τη λίστα που έχετε αποθηκεύσει για αργότερα.

Έτσι, για να διατηρήσετε το απόρρητο, αποφύγετε να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας στο Amazon με άλλους. Διαφορετικά, μπορείτε να διαγράψετε τα στοιχεία σας από τη λίστα Αποθηκευμένα για αργότερα.

Μπορώ να μοιραστώ το καλάθι μου στο Amazon με κάποιον άλλο;

Ούτε η έκδοση ιστού ούτε η εφαρμογή για κινητά της Amazon παρέχουν την επιλογή να μοιραστείτε το καλάθι σας με κάποιον άλλο.

Ωστόσο, μια επέκταση ονομάζεται Share-A-Cart για το Amazon που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας με οποιονδήποτε άλλο. Με αυτήν την επέκταση, χρειάζεται απλώς να δημιουργήσετε ένα αναγνωριστικό καλαθιού και να στείλετε το καλάθι απευθείας στους φίλους σας μέσω ενός σύντομου κωδικού ταυτότητας.

Το Saved for Later στο Amazon είναι χρήσιμο, καθώς σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις αγορές σας ακριβώς από εκεί που σταματήσατε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία για να παρακολουθείτε τις αλλαγές τιμών. Αυτό αφορά το πώς μπορείτε να ελέγξετε τα αποθηκευμένα για μεταγενέστερα στοιχεία στον ιστότοπο της Amazon και στην εφαρμογή για κινητά.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram το 2023

Πώς να επαναφέρετε το iPhone το 2022

Πώς να μεταφέρετε αποθηκευμένα βίντεο Snapchat σε υπολογιστή

Πώς να διαχειριστείτε τον αποθηκευτικό χώρο σας στο Playstation 5

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη σε τηλέφωνα Samsung

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα DirectVortex.gr

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *