Πώς να βρείτε το iPhone σας από ένα τηλέφωνο Android

Πώς να βρείτε το iPhone σας με ένα Android

Μπορεί να γνωρίζετε πολύ καλά το Find My iPhone αν είστε χρήστης iPhone. Αυτή είναι μια λειτουργία τοποθεσίας που σας επιτρέπει να βρείτε το χαμένο ή λάθος iPhone σας.

Ενώ το Find My iPhone είναι μια αποκλειστική δυνατότητα της Apple, μπορεί να προσπελαστεί από οποιαδήποτε συσκευή, όπως φορητό υπολογιστή Windows, MacOS ή Android.

Εύρεση iPhone από τηλέφωνο Android

Τώρα, εάν έχετε ήδη χάσει το iPhone σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Εύρεση iPhone από ένα τηλέφωνο Android.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας iCloud από ένα τηλέφωνο Android και να ελέγξετε πού είναι τοποθετημένο το iPhone σας. Όχι μόνο στο Android, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας iCloud από οποιαδήποτε συσκευή με πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Πώς να βρείτε ένα iPhone από μια συσκευή Android;

Για να βρείτε το χαμένο σας iPhone από ένα τηλέφωνο Android, πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας iCloud. Εφόσον το εργαλείο Find My iPhone της Apple είναι προεγκατεστημένο σε κάθε iPhone και είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να βρείτε το iPhone που λείπει. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να βρείτε το χαμένο ή κλεμμένο iPhone

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο τηλέφωνό σας Android.

2. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε αυτήν την ιστοσελίδα και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας iCloud.

συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας iCloud

3. Μόλις συνδεθείτε, πατήστε στο Εμπιστοσύνη .

Εμπιστοσύνη

4. Μόλις μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας iCloud, πατήστε Find My.

Find My

5. Τώρα, θα μπορείτε εντοπίστε το iPhone που λείπει.

εντοπίστε το iPhone που λείπει

6. Έχετε επίσης άλλες επιλογές όπως Αναπαραγωγή ήχου, Επισήμανση του iPhone σας ως χαμένου κ.λπ.

Διαβάστε επίσης : Πώς να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις στο iPhone

Βρείτε το iPhone σας με τους Χάρτες Google

Παρόλο που η εφαρμογή Find My iPhone εξυπηρετεί καλά για αυτόν τον σκοπό, εάν δεν είστε άνετοι με αυτήν, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Timeline των Χαρτών Google για να εντοπίσετε το χαμένο iPhone σας.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο εάν η εφαρμογή Χάρτες Google είναι ήδη εγκατεστημένη στο iPhone που λείπει και οι υπηρεσίες Ιστορικού τοποθεσίας είναι ενεργοποιημένες.

Επίσης, το χρονοδιάγραμμα των Χαρτών Google δεν θα σας πει την ακριβή τοποθεσία του iPhone σας. απλά θα δείξει πού ήταν πρόσφατα.

Πρέπει να λάβετε αυτές τις πληροφορίες ως υπόδειξη για να καταλάβετε πού ακριβώς βρίσκεται το iPhone σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες Google στο τηλέφωνό σας Android και συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό Google που χρησιμοποιείτε στο iPhone σας.

Το Χρονολόγιο σας

Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε ‘Το χρονολόγιό σας‘. Πρέπει να ελέγξετε το πρόσφατο ιστορικό τοποθεσίας για να έχετε μια σαφή ιδέα για το πού φυλάσσεται το iPhone σας.

Βρείτε το iPhone που λείπει με τις εφαρμογές παρακολούθησης τηλεφώνου

Όπως το Android, τα iPhone διαθέτουν εφαρμογές παρακολούθησης τηλεφώνου. Ωστόσο, αυτές οι εφαρμογές πρέπει να εγκατασταθούν και να ρυθμιστούν στο iPhone προτού χαθούν.

Για αυτόν τον λόγο, αναφέραμε αυτήν τη μέθοδο παρακάτω στο άρθρο, καθώς είναι απίθανο να έχετε εγκαταστήσει τέτοιες εφαρμογές στο iPhone που λείπει.

Μόλις πάρετε πίσω το iPhone που λείπει, θα πρέπει να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε οποιοδήποτε εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας στο iPhone σας.

Αυτές οι εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας όχι μόνο σας δείχνουν την τοποθεσία του iPhone σας, αλλά σας επιτρέπουν επίσης να ελέγχετε εξ αποστάσεως ορισμένες λειτουργίες. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις εφαρμογές, θα πρέπει να αγοράσετε μια συνδρομή, η οποία αξίζει την τιμή.

Διαβάστε επίσης : Το iPhone δεν ανοίγει;

Αυτές είναι μερικές απλές μέθοδοι για να βρείτε το iPhone σας από μια συσκευή Android. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σχετικά με αυτό το θέμα στα σχόλια. Επίσης, αν βρίσκετε χρήσιμο αυτόν τον οδηγό, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *