Πώς να διορθώσετε τη δυνατότητα σύνδεσης με VPN στο iPhone (8 Μέθοδοι)

Τα iPhone σάς επιτρέπουν να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN για να ξεκλειδώσετε αποκλεισμένους ιστότοπους και υπηρεσίες. Μπορείτε είτε να ρυθμίσετε μη αυτόματα ένα VPN στο iPhone σας είτε να κάνετε λήψη μιας εφαρμογής VPN τρίτου κατασκευαστή από το Apple App Store.

Αν και είναι εύκολο να συνδεθείτε σε ένα VPN σε ένα iPhone, μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη δημιουργία μιας σύνδεσης VPN. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα λόγω ασταθούς διαδικτύου, υπερπληθυσμένης επιλογής διακομιστή VPN, αποκλεισμού της σύνδεσης από τον ISP κ.λπ.

Πώς να διορθώσετε ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση με VPN στο iPhone

Ανεξάρτητα από το είδος των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους για να επιδιορθώσετε το πρόβλημα της αδυναμίας σύνδεσης σε VPN στο iPhone. Δείτε πώς μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα της αδυναμίας σύνδεσης με VPN στο iPhone σας.

Πώς να κρύψετε τη διεύθυνση IP σε υπολογιστή, Android και iPhone

Πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN σε Mac (macOS Sonoma)

1. Ελέγξτε το Διαδίκτυό σας

Ελέγξτε το Διαδίκτυό σας

Εάν το Διαδίκτυό σας δεν λειτουργεί ή είναι ασταθές, η σύνδεση VPN θα αντιμετωπίσει προβλήματα κατά την εγκατάσταση.

Χρειάζεστε μια λειτουργική και σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο για να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή VPN ή Proxy. Επομένως, προτού ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, ελέγξτε αν λειτουργεί το διαδίκτυο.

2. Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή VPN στο iPhone

Το πρώτο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε τη μη σύνδεση με VPN στο iPhone σας είναι να κλείσετε αναγκαστικά την εφαρμογή VPN και μετά να την ανοίξετε ξανά.

Αν ανοίξετε ξανά την εφαρμογή VPN, πιθανώς θα αφαιρεθούν όλα τα σφάλματα και οι δυσλειτουργίες που ενδέχεται να εμποδίζουν το iPhone σας να συνδεθεί σε διακομιστή VPN.

3. Επανεκκινήστε το iPhone σας

Επανεκκίνηση

Εάν το εκ νέου άνοιγμα της εφαρμογής VPN δεν λειτουργεί, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το iPhone σας. Αυτό θα αφαιρέσει σφάλματα και δυσλειτουργίες σε επίπεδο συστήματος που ενδέχεται να έρχονται σε διένεξη με το Προφίλ VPN σας.

Επομένως, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Side του iPhone σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Slide to Restart. Αυτό θα διορθώσει πιθανώς το πρόβλημα σύνδεσης VPN που αντιμετωπίζετε.

4. Συνδεθείτε σε διαφορετικό διακομιστή

Σύνδεση σε διαφορετικό διακομιστή

Οι Premium εφαρμογές VPN για iPhone έχουν συνήθως εκατοντάδες διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Ο διακομιστής με τον οποίο προσπαθείτε να συνδεθείτε είναι πιθανότατα υπερπλήρης και, ως εκ τούτου, η σύνδεση αποτυγχάνει.

Έτσι, μπορείτε να δοκιμάσετε να συνδεθείτε σε έναν από τους πολλούς διακομιστές που προσφέρει η εφαρμογή VPN. Ανοίξτε την εφαρμογή VPN στο iPhone σας και μεταβείτε σε διαφορετικό διακομιστή, ο οποίος έχει λιγότερο κόσμο.

5. Βεβαιωθείτε ότι ο ISP σας δεν αποκλείει τη σύνδεση VPN

Εάν το iPhone σας εξακολουθεί να μην μπορεί να συνδεθεί σε VPN, πρέπει να επιβεβαιώσετε εάν ο ISP σας είναι ο ένοχος. Αν και σπάνιο, οι ISP μπορούν να επιβάλουν περιορισμούς και να εμποδίσουν το iPhone σας να συνδεθεί σε διακομιστή VPN.

Εάν γνωρίζετε ήδη ότι ο ISP σας δεν επιτρέπει VPN, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μια διαφορετική εφαρμογή VPN και να ελέγξετε αν είναι αποκλεισμένη.

6. Διαγράψτε το Προφίλ VPN

Κάθε φορά που συνδέεστε σε διακομιστή VPN μέσω της εφαρμογής, η εφαρμογή ζητά άδεια να δημιουργήσει ένα νέο προφίλ VPN στο iPhone σας. Μετά τη δημιουργία ενός προφίλ, η εφαρμογή παρακολουθεί ή φιλτράρει τη δραστηριότητα του δικτύου.

Εάν το προφίλ VPN δεν λειτουργεί, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε σε διακομιστή VPN. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δοκιμάσετε να διαγράψετε το προφίλ VPN για να ελέγξετε αν λειτουργεί.

1. Για να ξεκινήσετε, εκκινήστε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε Γενικός.

Γενικός

3. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε VPN & Διαχείριση Συσκευών.

VPN & Διαχείριση Συσκευών

4. Στη συνέχεια, πατήστε VPN.

VPN

5. Στη συνέχεια, επιλέξτε το προφίλ VPN και πατήστε στο (Εγώ) κουμπί δίπλα του.

(Εγώ)

6. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Διαγραφή VPN.

Διαγραφή VPN

7. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε Διαγράφω πάλι.

Αυτό είναι! Αφού διαγράψετε το προφίλ VPN, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή VPN και παραχωρήστε άδεια για τη δημιουργία προφίλ.

7. Επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου του iPhone

Λοιπόν, εάν τίποτα δεν λειτούργησε για να διορθωθεί, δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο VPN στο iPhone, η τελική λύση είναι να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου.

Η επαναφορά της ρύθμισης δικτύου του iPhone θα διαγράψει την κρυφή μνήμη δικτύου, τις παλιές εγγραφές δεδομένων και πιθανώς θα επιλύσει όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με το δίκτυο.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας και επιλέξτε Γενικός.

Γενικός

2. Στην οθόνη Γενικά, πατήστε Μεταφορά ή επαναφορά iPhone.

Μεταφορά ή επαναφορά iPhone

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε Επαναφορά.

Επαναφορά

4. Στο μήνυμα που εμφανίζεται, επιλέξτε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

5. Τώρα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε το δικό σας τον κωδικό πρόσβασης του iPhone. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του iPhone σας

6. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου πάλι.

Επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις δικτύου στο iPhone σας.

8. Δοκιμάστε μια διαφορετική εφαρμογή VPN

Δοκιμάστε μια διαφορετική εφαρμογή VPN

Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν υπάρχει έλλειψη εφαρμογών VPN στο Apple App Store. Επομένως, εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα VPN στο iPhone σας, μπορείτε να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαφορετικό Εφαρμογή VPN για iPhone.

Μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες εφαρμογές VPN στο Apple App Store. απλά εγκαταστήστε ένα διαφορετικό με καλύτερη βαθμολογία και θετικές κριτικές.

Η εφαρμογή VPN θα δημιουργήσει ένα προφίλ και θα συνδέσει το iPhone σας με τον διακομιστή VPN.

Αυτές οι απλές μέθοδοι μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα Δεν είναι δυνατή η σύνδεση σε VPN στο iPhone. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια σε αυτό το θέμα στα σχόλια. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Οφέλη από τη χρήση VPN

10 Συμβουλές για να βρείτε τον καλύτερο πάροχο VPN

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *