Πώς να ενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων στο iPhone

Τα smartphone έχουν γίνει τόσο ισχυρά που μπορούν εύκολα να εξαλείψουν μερικά φορητά υλικά όπως DSLR, Αριθμομηχανή, φακό κ.λπ. Ενώ η λειτουργικότητα και οι δυνατότητες ενός smartphone έχουν εξελιχθεί πολύ με τα χρόνια, ο πρωταρχικός του στόχος είναι να πραγματοποιεί και να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις/ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Όσον αφορά το iPhone, το τηλέφωνο της Apple προσφέρει όλες τις δυνατότητες που έχετε από το Android. Έχετε επίσης πολλές χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης κλήσεων, όπως Κλήση WiFi, Αναμονή κλήσεων, Προώθηση κλήσεων κ.λπ.

Αυτές οι λειτουργίες διαχείρισης κλήσεων βρίσκονται συνήθως στις ρυθμίσεις του iPhone. πολλοί χρήστες δεν τα γνωρίζουν. Ίσως γνωρίζετε ήδη τι είναι η προώθηση κλήσεων, αλλά δεν μπορείτε να τη ρυθμίσετε στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να κρύψετε φωτογραφίες στο iPhone το 2024

Πώς να επισημάνετε όλα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα στο iPhone;

Η προώθηση κλήσεων στο iPhone είναι μια πολύ σημαντική λειτουργία που διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε καμία σημαντική κλήση στις διακοπές ή δεν σκοπεύετε να αφήσετε το τηλέφωνό σας στο σπίτι. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η δυνατότητα προωθεί τις κλήσεις iPhone σας σε άλλο αριθμό κινητού ή οικιακή γραμμή.

Επομένως, εάν είστε νέος στο iPhone και δεν ξέρετε πώς να ρυθμίσετε την προώθηση κλήσεων, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε συζητήσει όλα τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη χρήση της δυνατότητας προώθησης κλήσεων του iPhone και πώς να την ενεργοποιήσετε. Ας αρχίσουμε.

Σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν ενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων

Προτού ανοίξετε τις Ρυθμίσεις του iPhone και ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα προώθησης κλήσεων, θα πρέπει να θυμάστε μερικά σημαντικά πράγματα. Εδώ είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε προτού ενεργοποιήσετε και χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία.

  • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα προώθησης κλήσεων μόνο εάν την υποστηρίζει ο πάροχος του δικτύου σας.
  • Βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός στον οποίο θέλετε να λαμβάνετε κλήσεις είναι ενεργός. Επίσης, φροντίστε να μην προωθείτε κλήσεις σε έναν απενεργοποιημένο αριθμό.
  • Εκτός από την προώθηση κλήσεων, μπορείτε να ορίσετε αυτόματο τηλεφωνητή στο iPhone σας.
  • Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε μια ξένη χώρα, διασταυρώστε τις χρεώσεις των προωθούμενων κλήσεων. Ορισμένοι πάροχοι δικτύου ενδέχεται να σας χρεώσουν για τις προωθημένες κλήσεις.

Πώς να προωθήσετε κλήσεις στο iPhone

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι η προώθηση κλήσεων και τα οφέλη της, θα θέλατε να ρυθμίσετε την προώθηση κλήσεων στο iPhone σας. Ακολουθούν μερικά απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ενεργοποιήσετε την προώθηση κλήσεων σε ένα iPhone.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο iPhone σας.

Ρυθμίσεις

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Ρυθμίσεις, πατήστε στο Τηλέφωνο.

Τηλέφωνο

3. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Κλήσεις.

4. Κάτω από τις Κλήσεις, πατήστε Προώθηση κλήσεων.

Προώθηση κλήσεων

5. Στην επόμενη οθόνη, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για προώθηση κλήσεων.

ενεργοποιήστε την εναλλαγή για προώθηση κλήσεων

6. Στη συνέχεια, πατήστε στο Προώθηση προς επιλογή.

7. Στην επόμενη οθόνη, πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου στο οποίο θα θέλατε να κατευθύνετε τις κλήσεις iPhone σας.

πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου

8. Αφού εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου, πατήστε το κουμπί Πίσω στην επάνω αριστερή γωνία. Αυτό θα αποθηκεύσει αυτόματα τις αλλαγές.

9. Για να επιβεβαιώσετε εάν η Προώθηση κλήσεων είναι ενεργή, ανοίξτε το Κέντρο Ελέγχου σε ένα iPhone και ελέγξτε για α τηλέφωνο με εικονίδιο δεξιού βέλους στη γραμμή κατάστασης.

τηλέφωνο με εικονίδιο δεξιού βέλους

Η προώθηση κλήσεων είναι ενεργή στο iPhone σας εάν δείτε το τηλέφωνο με το εικονίδιο με το δεξί βέλος. Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε την προώθηση κλήσεων στο iPhone σας.

Η προώθηση κλήσεων είναι μια εξαιρετική δυνατότητα, καθώς βελτιώνει την παραγωγικότητα με την απάντηση σε περισσότερες κλήσεις. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αυτήν τη δυνατότητα όποτε ταξιδεύετε και θέλετε να αποφύγετε τις χρεώσεις περιαγωγής. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την ενεργοποίηση της προώθησης κλήσεων στο iPhone σας.

Διαβάστε επίσης :Μυστικοί Κώδικες iPhone

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *