8 Μοναδικες λειτουργίες Galaxy AI στη σειρά Samsung S24

Εάν είστε fanboi της Samsung, μπορεί να έχετε παρακολουθήσει την εκδήλωση Galaxy Unpacked 2024 σήμερα. Στην εκδήλωση, η εταιρεία ανακοίνωσε τη σειρά smartphone της Galaxy S24. Η σειρά Samsung Galaxy S24 θα έχει μόνο κορυφαία smartphone, τα οποία είναι όλα «τηλέφωνα AI».

Έτσι, αφού είδαμε την άνοδο της τεχνητής νοημοσύνης, τώρα βαδίζουμε προς το επόμενο επίπεδο, όπου τα smartphones μπορούν να κάνουν θαύματα. Σύμφωνα με τη Samsung, η σειρά τηλεφώνων τεχνητής νοημοσύνης Galaxy S24 της θα έχει πολλές λειτουργίες AI για να σας κάνει πιο παραγωγικούς και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο smartphone.

Βασικά, αυτό που μόλις ανακοίνωσε η Samsung είναι μοναδικό και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο επιτυχημένα θα είναι τα τηλέφωνα. Τέλος πάντων, αν χάσατε την εκδήλωση Galaxy Unpacked 2024 και ενδιαφέρεστε να μάθετε για τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης της σειράς Galaxy S24, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό.

8 Μοναδική λειτουργία Galaxy AI στη σειρά Samsung S24

Παρακάτω, έχουμε παραθέσει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης της σειράς Galaxy S24. όλα είναι μοναδικά και ανοίγουν την πόρτα στην εποχή της Mobile AI. Ας δούμε τις συναρπαστικές δυνατότητες των τηλεφώνων Samsung Galaxy S24 AI.

1. Σημείωση Βοήθεια

Σημείωση Βοήθεια

Η εφαρμογή Samsung Galaxy Notes θα έχει πλέον μερικές χρήσιμες λειτουργίες AI. Το Note Assist είναι βασικά μια δυνατότητα AI που ενσωματώνεται στην εφαρμογή Samsung Notes.

Αυτή η δυνατότητα AI στοχεύει να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περιλήψεις μεγάλων ή μη οργανωμένων σημειώσεων. Είτε πληκτρολογείτε μια καταιγίδα είτε σημειώνετε κάτι, το Note Assist μπορεί να σας κάνει μια μεγάλη ιστορία.

Με το Note Assist, πρέπει να ξεκινήσετε να γράφετε και η τεχνητή νοημοσύνη θα τη μορφοποιήσει σε μια σαφή, εύκολη στην αναθεώρηση σύνοψη αργότερα.

2. Chat Assist

Chat Assist

Η εφαρμογή πληκτρολογίου της σειράς Samsung Galaxy S24 θα διαθέτει Chat Assist, που θα σας βοηθήσει να συνθέσετε μηνύματα κειμένου με AI. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, επειδή μπορεί επίσης να υπερβεί τα μηνύματα κειμένου.

Με τη βοήθεια του Chat Assist, μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο τόνο για το κείμενό σας που θα χρησιμοποιηθεί σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και πολλά άλλα. Επίσης, η λειτουργία AI μπορεί να μεταφράσει μηνύματα σε πραγματικό χρόνο σε 13 γλώσσες.

3. Android Auto

Android Auto

Χάρη στη νέα συνεργασία μεταξύ του Google Cloud και της Samsung, οι χρήστες του Galaxy S24 θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες AI του Android Auto. Η λειτουργία διευκολύνει την επικοινωνία στο δρόμο.

Με τη βοήθεια του AI, το Android Auto μπορεί να συνοψίζει μεγάλα κείμενα ή πολυάσχολες ομαδικές ψαλμωδίες ενώ οδηγείτε. Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, το Android Auto στη σειρά Samsung Galaxy S24 θα εξασφαλίσει ότι μπορείτε να διατηρείτε επαφή ενώ παραμένετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο.

Μαζί με τη σύνοψη μεγάλων κειμένων, το Android Auto θα προτείνει επίσης σχετικές αυτόματες απαντήσεις και ενέργειες που μπορείτε να κάνετε χωρίς να αλληλεπιδράσετε φυσικά με το τηλέφωνό σας.

4. Ζωντανή Μετάφραση & Διερμηνέας

Ζωντανή μετάφραση

Το Live Translation & Interpreter θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι για τον κλάδο της επικοινωνίας. Η Ζωντανή Μετάφραση υποτίθεται ότι θα σπάσει το γλωσσικό φράγμα μεταξύ των καλούντων, καθώς προσθέτει αμφίδρομη μετάφραση σε πραγματικό χρόνο στο τηλέφωνο Galaxy S24.

Η λειτουργία Live Translate θα σας βοηθήσει να λάβετε ερμηνεία σε πραγματικό χρόνο ενώ βρίσκεστε σε τηλεφωνική κλήση. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε ακόμη και να απαντήσετε στη γλώσσα σας – θα μεταφραστεί και από τον ακροατή.

Επί του παρόντος, η δυνατότητα Live Translate της σειράς Galaxy S24 υποστηρίζει 13 γλώσσες. Επίσης, μαζί με τη Ζωντανή Μετάφραση, ένας Διερμηνέας θα επιτρέπει την άμεση μετάφραση ζωντανών συνομιλιών στην οθόνη.

5. Super HDR Camera Previews

Η τελευταία αναβάθμιση Super HDR στην εφαρμογή της κάμερας είναι ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο για τη σειρά Galaxy S24. Η αναβάθμιση μετατρέπει την προεπισκόπηση της κάμερας σε Super HDR, όπως και η τελική σας λήψη.

Το Super HDR παίρνει τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης για να σας δείξει πώς ακριβώς θα είναι οι εξαιρετικά ζωντανές φωτογραφίες και τα βίντεό σας πριν τα τραβήξετε. Η λειτουργία λειτουργεί επίσης κατά τη λήψη με εφαρμογές κοινωνικών μέσων.

6. Κύκλος για Αναζήτηση με το Google

Κύκλος για αναζήτηση

Ας το παραδεχτούμε: κατά την περιήγηση στον Ιστό, συχνά βλέπουμε μια εικόνα που περιέχει πολλά πράγματα που θέλουμε να αγοράσουμε. Ίσως είναι ένα φούτερ που φοράει ένα μοντέλο ή ένα απόφθεγμα που ξεχνάς ποιος το συνέθεσε.

Όποιο και αν είναι το αντικείμενο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το S Pen ή το δάχτυλό σας για να κυκλώσετε το αντικείμενο και να λάβετε αμέσως τα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google. Δεδομένου ότι η λειτουργία σας μεταφέρει απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, μπορείτε να ελέγξετε άλλες παρόμοιες επιλογές στο διαδίκτυο.

Το Circle to Search with Google θα μπορούσε να αλλάξει τα παιχνίδια και υποτίθεται ότι θα βοηθήσει πολύ για να κάνει τις διαδικτυακές σας αναζητήσεις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές.

7. Generative Edit

Generative Edit

Χάρη στις δυνατότητες Generative Edit AI του Galaxy S24. δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας φωτογράφος ή συντάκτης για να κάνετε περίπλοκες επεξεργασίες.

Η Generative Edit, ή η επιλογή επεξεργασίας με τεχνητή νοημοσύνη του νέου τηλεφώνου, σας επιτρέπει να λάβετε τη φωτογραφία που πραγματικά θέλετε. Μπορείτε να εκτελέσετε επεξεργασίες σε προχωρημένο επίπεδο, όπως μετατόπιση αντικειμένων, συμπλήρωση του κενού κ.λπ., με λίγα μόνο αγγίγματα.

Επίσης, μια λειτουργία AI Nightography Zoom στο τηλέφωνο σάς επιτρέπει να τραβάτε εκπληκτικά καθαρότερες νυχτερινές φωτογραφίες, ακόμη και όταν κάνετε μεγέθυνση.

8. AI Photo Editor

Η λίστα με τις λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη της πρόσφατα ανακοινωθείσας σειράς Samsung Galaxy S24 συνεχίζεται. Εκτός από τη Generative Edit και τη δυνατότητα αλλαγής της θέσης ενός αντικειμένου σε μια φωτογραφία, έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα από τις εικόνες σας επίσης.

Η εφαρμογή Gallery του smartphone εμφανίζει επίσης τις ‘Προτεινόμενες Επεξεργασίες’ για φωτογραφίες και βίντεο που απαιτούν μικρές βελτιώσεις. Εκτός από αυτά, έχετε επίσης μια λειτουργία γνωστή ως Instant Slow-Mo που μετατρέπει τα βίντεό σας σε αργή κίνηση, ακόμα και όταν δεν έχουν τραβηχτεί σε αργή κίνηση. Για να το πετύχει αυτό, η σειρά smartphone Galaxy S24 χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει πλαίσια που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S24 AI. Τι πιστεύετε για αυτές τις νέες δυνατότητες AI του smartphone; Ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε τη αναζήτηση AI στο Google

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *