σκοτεινή λειτουργία στο Google Play Store

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Google Play Store

Σε συσκευές Android, Google Play Store είναι το μέρος για κάθε είδους εφαρμογές και παιχνίδια. Το προεγκατεστημένο κατάστημα σάς δίνει επίσης πρόσβαση σε μερικές από τις δημοφιλείς Ταινίες, Ebook, Audiobooks και Comics. Με τους χρήστες smartphone να αναμένουν τη σκοτεινή λειτουργία στις περισσότερες από τις εφαρμογές, η Google κυκλοφόρησε την υποστήριξη σκούρου θέματος στο Play Store. Ενεργοποιώντας το νυχτερινό θέμα, μπορείτε να μειώσετε την καταπόνηση των ματιών κατά την εξερεύνηση του Play Store σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το σκοτεινό θέμα εξοικονομεί επίσης λίγο τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Google Play Store;

Είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιήσετε το σκοτεινό θέμα στο Play Store. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε απευθείας από τις ρυθμίσεις του Play Store.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Google Play Store και κάντε κλικ στο εικονίδιο του χάμπουργκερ στην επάνω αριστερή γωνία.

Βήμα 2: Στο αριστερό πλαίσιο μενού, επιλέξτε το Ρυθμίσεις μενού.

Βήμα 3: Επίλεξε το Θέμα μενού κάτω από το Γενικός Ενότητα.

Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία στο Google Play Store

Βήμα 4: Πατήστε Σκοτάδι για να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία.

Εναλλακτικός τρόπος – Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία διαμορφώνοντας τις ρυθμίσεις Android

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στο Play Store διαμορφώνοντας τις ρυθμίσεις της συσκευής σας Android. Η ακόλουθη μέθοδος ισχύει μόνο για συσκευές με Android 10 και μεταγενέστερες εκδόσεις.

Βήμα 1: Πρώτα απ ‘όλα, διαμορφώστε το Play Store ώστε να χρησιμοποιεί το θέμα συστήματος (Play Store -> εικονίδιο Hamburger -> ρυθμίσεις -> Θέμα -> Προεπιλογή συστήματος).

Σκοτεινό θέμα Play Store

Βήμα 2: Ενεργοποιήστε το Dark Theme στη συσκευή σας Android (Ρυθμίσεις -> Εμφάνιση -> Θέμα -> Σκούρο θέμα).

Βήμα 3: Τώρα, ανοίξτε το Play Store και το σκοτεινό θέμα θα ενεργοποιηθεί αυτόματα.

Τελικές σκέψεις

Όπως μπορείτε να δείτε, η ενεργοποίηση ενός σκούρου θέματος στο Google Play Store είναι πολύ απλή και διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Ταυτόχρονα, δεν είναι σκόπιμο να χρησιμοποιείτε τη σκοτεινή λειτουργία σε συνθήκες φωτός της ημέρας, καθώς μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα στα μάτια σας.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το techfollows.com. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο σφάλμα κατά την παρακολούθηση αυτού του οδηγού, μπορείτε να το αναφέρετε στην ενότητα σχολίων.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Διαβάστε επίσης :

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *