καλύτερα παιχνίδια για κινητά

Τα 10 καλύτερα παιχνίδια για κινητά του 2023

Τα παιχνίδια για κινητά έχουν γίνει ένας ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος αναπαραγωγής βιντεοπαιχνιδιών και ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλά αξιοσημείωτα παιχνίδια διαθέσιμα για αναπαραγωγή σε συσκευές smartphone. Είτε ψάχνετε για δράση και περιπέτεια, παιχνίδια παζλ, στρατηγική ή οποιοδήποτε άλλο είδος, μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη παιχνιδιών σε κινητές συσκευές.

Επιλέξαμε τα 10 καλύτερα παιχνίδια για κινητά του 2023 σε διαφορετικά είδη. Αυτά είναι παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε συσκευές Android. Αυτή η λίστα περιέχει παιχνίδια Triple A και παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από indie στούντιο, αλλά όλα αξίζουν να παιχτούν τουλάχιστον μία φορά.

1. Minecraft

Τώρα που θεωρείται κλασικό βιντεοπαιχνίδι, το Minecraft είναι γνωστό ως ένα δημιουργικό παιχνίδι ανοιχτού κόσμου όπου οι παίκτες μπορούν να χτίσουν δομές, να συγκεντρώσουν και να δημιουργήσουν αντικείμενα, να συναντήσουν πλάσματα και πολλά άλλα. Το παιχνίδι έγινε δημοφιλές για πρώτη φορά το 2012. από τότε, παραμένει δημοφιλές.

Μπορείτε να παίξετε Minecraft απευθείας από την κινητή συσκευή σας και να παίξετε με άλλους σε λειτουργία πολλών παικτών. Μπορείτε να αγοράσετε το Minecraft για 6,99 $ στο App Store και στο Google Play Store.

Κατεβάστε Minecraft για iOS

Κατεβάστε Minecraft για αντρόιντ

2. Genshin Impact

Το Genshin Impact είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι ρόλων που κυκλοφόρησε το 2020. Διαθέτει εξερεύνηση ανοιχτού κόσμου και μάχες σε πραγματικό χρόνο. Το παιχνίδι επικεντρώνεται κυρίως στη μηχανική του gacha, που σας επιτρέπει να αποκτήσετε νέους χαρακτήρες για να προσθέσετε στο πάρτι σας στο παιχνίδι. Το παιχνίδι έχει αναγνωριστεί ευρέως για τους μηχανισμούς μάχης και το εκτεταμένο περιβάλλον του.

Το Genshin Impact είναι διαθέσιμο σε κινητά δωρεάν, αν και το παιχνίδι δημιουργεί έσοδα μέσω του στοιχείου gacha. Αν και μπορείτε να απολαύσετε το παιχνίδι σε ένα smartphone, το παιχνίδι σε tablet συνιστάται για μια βελτιωμένη εμπειρία.

Κατεβάστε Genshin Impact για iOS

Κατεβάστε Genshin Impact για αντρόιντ

3. Pokemon Go

Αν και η αρχική διαφημιστική εκστρατεία για το Pokemon Go έχει πέσει με τα χρόνια, το παιχνίδι εξακολουθεί να έχει μια σημαντική βάση παικτών που κρατά το παιχνίδι δυνατό. Το παιχνίδι βασίζεται στην σύλληψη Pokemon μέσω της τεχνολογίας AR, που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα Pokemon στον πραγματικό κόσμο στην οθόνη σας μέσω της κάμερας του smartphone σας. Μπορείτε επίσης να πολεμήσετε στο Pokemon Gyms για να διεκδικήσετε τον έλεγχο με άλλους παίκτες.

Το Pokemon Go είναι εντελώς δωρεάν για παιχνίδι και συχνά ενημερώνεται με νέα γεγονότα και Pokemon για καταγραφή. Μπορείτε ακόμη να στείλετε μερικά Pokemon που βρίσκετε σε άλλα παιχνίδια εντός του franchise Pokemon.

Κατεβάστε Pokemon Go για iOS

Κατεβάστε Pokemon Go για αντρόιντ

4. Roblox

Το Roblox είναι ένα άλλο παιχνίδι που είναι δημοφιλές εδώ και αρκετό καιρό. Είναι ένα δημιουργικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες παρόμοιο με το Minecraft, αν και το Roblox επικεντρώνεται περισσότερο στη δημιουργία και τον προγραμματισμό παιχνιδιών. Οι παίκτες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν πλήρως τα avatar τους και να αγοράσουν και να πουλήσουν εικονικά αντικείμενα.

Το Roblox είναι δωρεάν για παιχνίδι, αλλά δημιουργεί έσοδα μέσω ενός νομίσματος εντός του παιχνιδιού γνωστό ως Robux. Το Robux μπορεί να αποκτηθεί μέσω μιας συνδρομής Premium ή δημιουργώντας και πουλώντας τα δικά σας αντικείμενα. Το κινητό είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να παίξετε Roblox, καθώς μπορείτε να το μεταφέρετε οπουδήποτε.

Κατεβάστε Roblox για iOS

Κατεβάστε Roblox για αντρόιντ

5. League of Legends: Wild Rift

Το League of Legends: Wild Rift είναι ένα MOBA ή μια διαδικτυακή αρένα μάχης για πολλούς παίκτες. Είναι μια δωρεάν έκδοση για φορητές συσκευές του αρχικού παιχνιδιού League of Legends για υπολογιστή. Όπως το παιχνίδι για υπολογιστή, ο στόχος είναι να κατακτήσετε τη βάση της αντίπαλης ομάδας. Ωστόσο, στο παιχνίδι για κινητά, το μέγεθος του χάρτη μειώνεται και ο χρόνος εκ νέου αναπαραγωγής μειώνεται, μεταξύ άλλων αλλαγών που έχουν ως αποτέλεσμα μικρότερους χρόνους παιχνιδιού. Αν είστε λάτρης του League of Legends, το Wild Rift είναι ο τέλειος τρόπος για να πάρετε το παιχνίδι εν κινήσει.

Κατεβάστε League of Legends: Wild Rift για iOS

Κατεβάστε League of Legends: Wild Rift για αντρόιντ

6. Monument Valley

Αυτό είναι ένα παιχνίδι παζλ που αναπτύχθηκε από το indie στούντιο Ustwo Games. Η εστίαση είναι στην καθοδήγηση του κύριου χαρακτήρα, της πριγκίπισσας Ida, μέσα από λαβύρινθους οπτικών ψευδαισθήσεων. Το παιχνίδι έχει δέκα επίπεδα, και το καθένα είναι όμορφα σχεδιασμένο και χαλαρωτικό στο παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι φαίνεται υπέροχο σε οποιαδήποτε συσκευή, αλλά μπορεί να θέλετε να παίξετε σε ένα iPad για το πλήρες αποτέλεσμα. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το παιχνίδι για 3,99 $, και υπάρχει επίσης μια επέκταση περισσότερων επιπέδων που μπορείτε να αγοράσετε για 1,99 $.

Κατεβάστε Monument Valley για iOS

Κατεβάστε Monument Valley για αντρόιντ

7. Κοιλάδα Stardew

Ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια υπολογιστή μπορεί να παιχτεί και σε φορητές συσκευές, με μικρές μόνο διαφορές. Για παράδειγμα, η έκδοση για κινητά δεν έχει λειτουργία co-op και είναι επίσης λίγο πίσω στις ενημερώσεις παιχνιδιών. Ωστόσο, το Stardew Valley για κινητά προσφέρει αυτόματες αποθηκεύσεις. Αν δεν έχετε παίξει ποτέ το Stardew, είναι ένας προσομοιωτής γεωργίας όπου μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας αγρόκτημα, να συγκεντρώσετε αντικείμενα, να ολοκληρώσετε αποστολές και πολλά άλλα. Όλα σε έναν χαριτωμένο και πολύχρωμο κόσμο 2D pixel.

Κατεβάστε Κοιλάδα Stardew για iOS

Κατεβάστε Κοιλάδα Stardew για αντρόιντ

8. Animal Crossing: Pocket Camp

Το Animal Crossing είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι κονσόλας από τη Nintendo, αλλά υπάρχει επίσης ένα ξεχωριστό παιχνίδι Animal Crossing για κινητά που είναι εξίσου διασκεδαστικό και δωρεάν! Σε αυτήν την έκδοση, διευθύνετε το κάμπινγκ σας και οι κατασκηνωτές ζώων μπορούν να έρθουν για να μείνουν. Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως το κάμπινγκ και τον χαρακτήρα σας, να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις, να ολοκληρώσετε καθημερινές αποστολές και πολλά άλλα. Εάν είστε κάτοχος του παιχνιδιού Animal Crossing: New Horizons, μπορείτε να το συνδέσετε με το Pocket Camp για να αποκτήσετε πρόσβαση σε νέα, μοναδικά αντικείμενα. Αν και το Pocket Camp είναι γενικά δωρεάν για παιχνίδι, ορισμένες αγορές εντός εφαρμογής είναι διαθέσιμες για αντικείμενα ή Leaf Tickets.

Κατεβάστε Animal Crossing: Pocket Camp για iOS

Κατεβάστε Animal Crossing: Pocket Camp για αντρόιντ

9. Call of Duty: Κινητό

Το δημοφιλές franchise Call of Duty έκανε το ντεμπούτο του στο κινητό, παρέχοντας στους θαυμαστές ένα shooter πρώτου προσώπου παρόμοιο με το αντίστοιχο της κονσόλας. Στο COD: Mobile, μπορείτε να παίξετε σε αγώνες πολλών παικτών με κατάταξη ή χωρίς κατάταξη. Μπορείτε επίσης να παίξετε multiplayer με φίλους σε ένα ιδιωτικό παιχνίδι. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία battle royale και ακόμη και μια λειτουργία ζόμπι για τους λάτρεις αυτής της δυνατότητας. Το παιχνίδι είναι δωρεάν, αν και μπορείτε να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής για αντικείμενα και δέρματα.

Κατεβάστε Call of Duty: Κινητό για iOS

Κατεβάστε Call of Duty: Κινητό για αντρόιντ

10. Surfers του μετρό

Το Subway Surfers είναι ένα από τα παλιά αγαπημένα που έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα το 2023. Είναι ένα σχετικά απλό ατελείωτο παιχνίδι δρομέα όπου σαρώνετε για να αποφύγετε τα εμπόδια για όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι, ωστόσο, εξαιρετικά εθιστικό και είναι εξαιρετικό για να νικήσει την πλήξη ή να σκοτώσει λίγο χρόνο. Μπορείτε επίσης να συλλέξετε νομίσματα στο παιχνίδι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε powerups και προσαρμογή. Το παιχνίδι είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε περισσότερα νομίσματα και άλλα αντικείμενα εντός εφαρμογής.

Κατεβάστε Surfers του μετρό για iOS

Κατεβάστε Surfers του μετρό για αντρόιντ

Δοκιμάστε ένα από αυτά τα καλύτερα παιχνίδια για κινητά το 2023

Εάν χρειάζεστε ένα νέο παιχνίδι, θα πρέπει να δοκιμάσετε ένα από αυτά ως πρώτη επιλογή. Κάποια από αυτά είναι αγαπημένα πολλών εδώ και πολύ καιρό, ενώ άλλα είναι νεότερα αλλά έχουν λάβει επαίνους.

Υπάρχουν άλλα παιχνίδια που θα προσθέτατε σε αυτή τη λίστα; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

καλύτερα παιχνίδια HD γραφικών

Τα καλύτερα παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις για iPhone

καλύτερα παιχνίδια Endless Runner για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *