6 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Gmail για διαφορετικούς τύπους χρηστών

6 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Gmail για διαφορετικούς τύπους χρηστών

Το Gmail είναι παντού. Με πάνω 1,8 δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, είναι η υπηρεσία email για πολλούς. Ωστόσο, έχει τους περιορισμούς του. Εάν προτιμάτε να μην το χρησιμοποιήσετε, έχουμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις gmail για εσάς.

Τα Καλύτερα Προγράμματα Email για επαγγελματική ή προσωπική χρήση

Με αυτές τις πολλές σταθερές εναλλακτικές λύσεις του Gmail, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει μία εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτήν τη λίστα που έχει τις δυνατότητες που χρειάζεστε.

καλύτερες υπηρεσίες email μιας χρήσης

1. Το καλύτερο για χρήστες της Microsoft: Outlook.com

Δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε μια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιτραπέζιου υπολογιστή μόνο και μόνο επειδή θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Outlook αντί για το Gmail. Η Microsoft παρέχει μια επιλογή Outlook που βασίζεται στο web χωρίς χρέωση και μπορείτε να συνδεθείτε με τον υπάρχοντα λογαριασμό σας Microsoft.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε αργότερα το Microsoft Outlook στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας, μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Outlook.com. Επιπλέον, έχετε ενσωματωμένο ημερολόγιο και βιβλίο διευθύνσεων για ένα εύχρηστο οργανωμένο πακέτο.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά

Το Outlook.com διατίθεται δωρεάν με ένα προαιρετικό αναβάθμιση σε Microsoft 365 για λειτουργίες premium, όπως email χωρίς διαφημίσεις, περισσότερο χώρο αποθήκευσης OneDrive και email, προηγμένες λειτουργίες ασφαλείας και άλλα. Τα προγράμματα ξεκινούν από 1,99 $ ανά μήνα.

2. Το καλύτερο για τους χρήστες της Apple: iCloud Mail

Όπως εκείνοι που προτιμούν τα προϊόντα της Microsoft, ίσως είστε μερικοί στην Apple. Σε αυτήν την περίπτωση, το iCloud Mail είναι ο καλύτερος τρόπος. Ακόμα κι αν δεν έχετε iPhone ή Mac, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δωρεάν λογαριασμός iCloud και χρησιμοποιήστε την υπηρεσία αλληλογραφίας, μαζί με άλλες υπηρεσίες, χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα.

Ενώ το iCloud Mail στον Ιστό μπορεί να μην είναι τόσο πλήρες όσο παρόμοια προγράμματα-πελάτες email, μπορείτε να το συγχρονίσετε με τις συσκευές Apple σας για απρόσκοπτη μετάβαση.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά

 • Ρυθμίστε την αυτόματη προώθηση email.
 • Δημιουργήστε και διαχειριστείτε ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Προγραμματίστε και συνθέστε μια αυτόματη απάντηση.
 • Δημιουργήστε κανόνες εισερχομένων για τη διαχείριση μηνυμάτων.
 • Ενεργοποιήστε το Mail Drop για αποστολή μεγάλων συνημμένων email.

Το iCloud Mail διατίθεται δωρεάν με το Apple ID σας. Μπορείτε να επιλέξετε πρόσθετο χώρο αποθήκευσης και λειτουργίες όπως ένας προσαρμοσμένος τομέας email, δυνατότητα απόκρυψης της διεύθυνσης email σας και Ιδιωτική αναμετάδοση με το iCloud+. Τα προγράμματα ξεκινούν από 0,99 $ το μήνα.

Υπόδειξη: Μάθε πως να πρόσβαση στο περιεχόμενο iCloud στη συσκευή σας Android.

3. Το καλύτερο για κρυπτογράφηση email: Proton Mail

Ίσως αυτό που θέλετε είναι ένα πρόσθετο αίσθηση ασφάλειας με ένα κρυπτογραφημένο email προμηθευτής. Το Proton Mail είναι μια ιδιωτική, ανεξάρτητα ελεγχόμενη υπηρεσία με κρυπτογράφηση ανοιχτού κώδικα από άκρο σε άκρο και μηδενική πρόσβαση.

Ακόμα κι αν ο παραλήπτης σας δεν χρησιμοποιεί Proton Mail, μπορείτε να στείλετε μηνύματα που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης. Επιπλέον, το Proton Mail αποκλείει τα pixel παρακολούθησης, αποκρύπτει τη διεύθυνση IP σας και κρατά τις διαφημίσεις μακριά από το δρόμο σας.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά

 • Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας για να παραμείνετε ενημερωμένες.
 • Στείλτε μηνύματα που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης που λήγουν σε 28 ημέρες ή ένα προσαρμοσμένο χρονικό πλαίσιο που θα επιλέξετε.
 • Προγραμματίστε τα email για αποστολή αργότερα.
 • Ζητήστε αποδείξεις ανάγνωσης.
 • Δημιουργήστε φίλτρα για να διαχειριστείτε τα εισερχόμενα μηνύματά σας.

Το Proton Mail διατίθεται δωρεάν με συνδρομητικά προγράμματα επί πληρωμή για επιπλέον λειτουργίες, όπως απεριόριστα μηνύματα ανά ημέρα, προσαρμοσμένο τομέα email, 15 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστους φακέλους και πολλά άλλα. Τα προγράμματα ξεκινούν από 3,49 $ το μήνα.

4. Το καλύτερο για το απόρρητο και την ασφάλεια: Tutanota

Ένας άλλος πάροχος υπηρεσιών email που είναι γνωστός για την ασφάλεια είναι ο Tutanota. Με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, μηδενικές διαφημίσεις και επιλογή για παραμένουν ανώνυμα χωρίς να απαιτείται αριθμός τηλεφώνου ή προσωπικά δεδομένα, η Tutanota είναι α ασφαλής υπηρεσία email θα θελήσετε να εξερευνήσετε.

Επίσης ανοιχτού κώδικα όπως το Proton Mail, το Tutanota σάς παρέχει όχι μόνο ένα ασφαλές γραμματοκιβώτιο, αλλά και ένα κρυπτογραφημένο ημερολόγιο, βιβλίο διευθύνσεων, κανόνες εισερχομένων και φίλτρα.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά

 • Φιλτράρετε τα εισερχόμενά σας με αναγνωσμένα, μη αναγνωσμένα ή μηνύματα με συνημμένα.
 • Δείτε τις κεφαλίδες email με ένα κλικ.
 • Εξάγετε ή κατεβάστε εύκολα τα email, το ημερολόγιό σας και τις επαφές σας.
 • Συγχώνευση παρόμοιων επαφών.
 • Δημιουργήστε επαναλαμβανόμενα γεγονότα.

Το Tutanota διατίθεται δωρεάν με προαιρετικό συνδρομητικά προγράμματα επί πληρωμή για λειτουργίες όπως 20 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστα ημερολόγια, προσαρμοσμένους τομείς, κοινή χρήση ημερολογίου και άλλα. Τα προγράμματα ξεκινούν από 3,85 $ το μήνα.

5. Το καλύτερο για επιπλέον υπηρεσίες: Mailfence

Αν ένα πράγμα που σας αρέσει στο Gmail είναι η σύνδεσή του με το Ημερολόγιο Google, τις Επαφές και το Drive, τότε πάρτε το Mailfence για μια περιστροφή. Μαζί με το email, μπορείτε να δημιουργήσετε εκδηλώσεις και να διαχειριστείτε το πρόγραμμά σας, να προσθέσετε ή να εισαγάγετε τις επαφές σας και να ανεβάσετε και να αποθηκεύσετε έγγραφα.

Θα λάβετε όλες τις βασικές λειτουργίες email που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των φίλτρων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, της δυνατότητας δημιουργίας και χρήσης ετικετών και ενός αρχείου. Αλλά φυσικά, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες μπόνους.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά

 • Προσθέστε άλλους λογαριασμούς email όπως Hotmail, Outlook ή Yahoo Mail για ενοποιημένα εισερχόμενα.
 • Ενεργοποιήστε το “Short Domain” για τη διεύθυνση email @mailfence.com.
 • Δημιουργήστε υπογραφές email και προσαρμόσιμα πρότυπα.
 • Ρυθμίστε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για πρόσθετη ασφάλεια.
 • Προσθέστε ένα προσωπικό κλειδί για ασφαλή email.

Το Mailfence διατίθεται δωρεάν με προαιρετικό συνδρομητικά προγράμματα επί πληρωμή για λειτουργίες όπως ψευδώνυμα, τομείς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φίλτρα, συγχρονισμός για κινητά και περισσότερη αποθήκευση εγγράφων. Τα προγράμματα ξεκινούν από 3,85 $ το μήνα.

6. Το καλύτερο για τους θαυμαστές Yahoo και AOL: Mail.com

Είτε χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή είτε έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν Yahoo ή AOL για email, θα έχετε την ίδια οικεία αίσθηση με το Mail.com. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας και συνδεθείτε, θα δείτε μια εύχρηστη λίστα υπηρεσιών στην κορυφή της εξατομικευμένης σελίδας σας.

Έχετε το Cloud για την αποθήκευση αρχείων και φωτογραφιών, τις Επαφές για τους αγαπημένους σας και έναν Οργανωτή για το ημερολόγιο των εκδηλώσεών σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Online Office, να παίξετε μερικά παιχνίδια, να επωφεληθείτε από τον Μεταφραστή ή να επισκεφτείτε το Ιστολόγιο.

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά

 • Χρησιμοποιήστε τη Γρήγορη απόκριση για να απαντήσετε άμεσα χωρίς να συντάξετε ολόκληρο email.
 • Επιλέξτε από ελκυστικά χαρτικά με και χωρίς εικόνες.
 • Επιλέξτε από μια ποικιλία ονομάτων τομέα ανά κλάδο.
 • Δημιουργήστε κανόνες φίλτρου εισερχομένων για καλύτερη οργάνωση.
 • Ενεργοποιήστε την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, την προστασία από ιούς και διαχειριστείτε τις λίστες αποκλεισμού και άδειας.

Το Mail.com είναι διαθέσιμο δωρεάν με προαιρετικές λειτουργίες premium, όπως προγραμματισμός email, αποδείξεις ανάγνωσης, 12 GB αποθηκευτικού χώρου στο cloud, εισερχόμενα χωρίς διαφημίσεις και άλλα. Premium Mail είναι 9,99 $ για τρεις μήνες ή 29,99 $ για 12 μήνες.

Ποια εναλλακτική λύση Gmail θα επιλέξετε;

Ποιον πάροχο email θα επιλέξετε και θα χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση ή θα επιλέξετε ένα πρόγραμμα premium; Ενημέρωσέ μας!

Για περισσότερα, δείτε πώς μπορείτε να αποσυνδεθείτε αυτόματα από τον λογαριασμό σας στο Gmail ή στο Google.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες email

Οι καλύτεροι δωρεάν τρόποι για να βρείτε ιδέες

 

Ισίδωρος
Ισίδωρος
Άρθρα: 5447